Локо (Сф) - Локо (Мз)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Локо (Сф) - Локо (Мз)

Мнениеот acmilan » 13 мар 2010 17:10

VoyagerX написа:Е, преди мача упорити слухове, че е гласен за равен. Сега Локо Мездра падна, което си е нормално за мястото им в класирането и пак - уреден бил мача. Ако бяхме паднали от Локо Мз, пак щяхте да твърдят, че е уреден. Въобщееее......няма угодия :roll:

Както и да завършат мачовете,накрая специалистите казват,че са знаели резултата предварително.Няма смисъл да си късаш нервите,пич,от опит го казвам...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 13 мар 2010 18:29

Играч на мача - Левашки.
Ако тоя човек бъде изместен някога от онова недоразумение - Галев, то значи справедливост в тоя живот няма! :lol:

Колкото и да се мъчат, истината е една.Ваня Дзаферович беше и е най-добрият защитник в България.Ако трябва да се натурализира някой, това ще да е тоя момък.Освен качествата му, вземете предвид и хъса му и раздаването за клубния отбор.Такъв чужденец, скоро не е имало в българското първенство.

Какво е това Списич и защо още не е разкарано????????
И тоя ли ще го мъчиме като Балдовалиев?

Камбура е ВЕЛИКАН!!!

Димо е леке.Добре че имаше това отиграване за изравнителния, че иначе...ТРАГИК!

Черничкият май си е повярвал, че е играч.Дано го смъкнат на земята!

Димитров е СИЛА>Още мачове и Бандата ще има сериозна конкуренция.

Локо Мездра.Съжалявам, не са ми дразнител, ама са си за Б група.Не може да си с човек повече, да водиш 1:0 и да се криеш в собственото наказателно. :shock:

П.п.Имаше ли дузпа за нас, когато свалиха Асамоа, през второто полувреме, че беше от далечната страна и нищо не видях?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 мар 2010 18:39

пак сте се вкарали във филма

Двубоя си беше истински, ако беше в Англия норма ама понеже е в България, аман от писачи дето нищо не са гледали ама бързат да драскат :evil:

Първото 5-6 пропуска дето бяха ... нема такъв лош късмет. Всички се раздадоха до край. Браво на Камбуров от никакво положение си обработи топката и я вкара.

Генов е смешник и нас ощети и Мездра също.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2010 18:53

Точно, мачове с такива отбори трябва да внимаваме,стара слабост е да се дъниме,така че честита победа и само Локоооооооооооооооо :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 13 мар 2010 19:09

Честита победа!
Настина много важна победа предвид развоя на мача :) 8-)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 мар 2010 19:19

Честита победа и от мен. Поздравявам играчите за мъжката игра и волята за победа. Само Локо :!:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 мар 2010 19:48

пропуснах да споделя относно терена беше кална нива в средата и изкопани чимове, никакви условия за футбол, по зле не съм го виждал. По-добре да бяха отложи този кръг, а не да се разорат терените. С "Левски" ще е по-добре да сме на по-качествен терен, въпреки че това е домашната ни сцена.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2010 20:33

Pride написа:пропуснах да споделя относно терена беше кална нива в средата и изкопани чимове, никакви условия за футбол, по зле не съм го виждал. По-добре да бяха отложи този кръг, а не да се разорат терените. С "Левски" ще е по-добре да сме на по-качествен терен, въпреки че това е домашната ни сцена.

Тогава мача може и дае на националния
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 14 мар 2010 11:30

И само Локо София.. Мачът беше много измъчен, а победата трудна, но все пак успяхме.. Направихме обрат с 10 човека и ги бихме, което е най-важното! А и в началото нямахме никакъв късмет, в първите 20 минути трябваше да сме ги били с 6-0 , защото изпуснахме 6-7 чисти гола.. но каквото - такова .. Колкото до футболистите, любимците си ми остават, Камбуров, Асамоа и Джаферович (въпреки че беше виновен за техния гол.. все пак спаси доста други положения :) ) направиха много добър мач, биеха се за всяка топка, като че ли е последна :) , и продължавам да мисля, че Левашки е по-добър вратар от Галев, също ни спаси няколко евентуални гола.. Обаче Генков още не е във форма и беше един от най-слабите целия мач, но да се надявам, че скоро ще покаже какво наистина може. :P Спишич пък за мен направи каквото трябваше, защото иначе техния излизаше сам срещу вратаря ни и най-вероятно щеше да е гол.. А терена, наистина беше много зле, кал навсякъде, но какво да се прави.. И като за последно Локо София мачка наред и върви само напред :mrgreen: (не ставам за поетеса :) :lol: )
Локо София до гроб.
Изображение

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 14 мар 2010 13:23

Здравейте!
Виждам, че има доста доста фенове на Локото, които се изказват тук...Едно време и аз ходех на всеки мач, но сега поради ред причини го правя по-рядко...Вчера бях на мача и евала на отбора, че с човек по-малко успя на този трагичен терен да обърне резултата...Личното ми мнение е, че ако този терен беше добър и позволяваше да се играе футбол никога не бихме имали проблем да побеждаваме откровено слаби отбори като мездра, монтана и ботев...
Искам обаче да отбележа нещо, което прави отвратително впечатлениие...първо - след като паркирах колата си някъде около липсващата част на сектор Б, за да стигна до входа на сектор А трябваше да изджапам в една страшна кал около една 10 метрова локва. След това трябваше да си закупя билет за 6 лв. (хайде като са за любимия отбор няма да коментираме цената) от едно подобие на полуразпаднала се будка, а точно пред нея - поредната доза газене в кал до ушите :)
А за да се стигне до въпросната будка се преминава през такъв кадаиф от паркирали коли и газене на кал, че на човек да му се отще всичко. За състоянието на стадиона вече няма да говорим - ясни са вече проблемите със собствеността и се дъвчат вече 20 години.
Ако някой от вас има допирни точки с ръководството нека повдигнем въпроса поне за леко очовечаване на района около стадиона - имам предвид конкретно - освежаване на централния вход и паркинга отпред и създаването на някакъв ред там, поставянето на някаква нормална каса за билети на УДОБНО място и поне лек ремонт на уличката между сектор А и В.
Разбира се, че има още милион неща, които трябва да се подобрят - например тоалетни, но все пак от някъде трябва да се започне. Смятам, че да се оправят тези дреболии не са нужни милиони, но поне ще променят поне мъничко грозната, кална, сива и безпорядъчна картинка, която вчера видях.

В заключение успех на отбора и дано тази година постигнем целите си, а защо не и нещо повече... ;)

Върни се в “Локо София”