Здравейте!
Виждам, че има доста доста фенове на Локото, които се изказват тук...Едно време и аз ходех на всеки мач, но сега поради ред причини го правя по-рядко...Вчера бях на мача и евала на отбора, че с човек по-малко успя на този трагичен терен да обърне резултата...Личното ми мнение е, че ако този терен беше добър и позволяваше да се играе футбол никога не бихме имали проблем да побеждаваме откровено слаби отбори като мездра, монтана и ботев...
Искам обаче да отбележа нещо, което прави отвратително впечатлениие...първо - след като паркирах колата си някъде около липсващата част на сектор Б, за да стигна до входа на сектор А трябваше да изджапам в една страшна кал около една 10 метрова локва. След това трябваше да си закупя билет за 6 лв. (хайде като са за любимия отбор няма да коментираме цената) от едно подобие на полуразпаднала се будка, а точно пред нея - поредната доза газене в кал до ушите

А за да се стигне до въпросната будка се преминава през такъв кадаиф от паркирали коли и газене на кал, че на човек да му се отще всичко. За състоянието на стадиона вече няма да говорим - ясни са вече проблемите със собствеността и се дъвчат вече 20 години.
Ако някой от вас има допирни точки с ръководството нека повдигнем въпроса поне за леко очовечаване на района около стадиона - имам предвид конкретно - освежаване на централния вход и паркинга отпред и създаването на някакъв ред там, поставянето на някаква нормална каса за билети на УДОБНО място и поне лек ремонт на уличката между сектор А и В.
Разбира се, че има още милион неща, които трябва да се подобрят - например тоалетни, но все пак от някъде трябва да се започне. Смятам, че да се оправят тези дреболии не са нужни милиони, но поне ще променят поне мъничко грозната, кална, сива и безпорядъчна картинка, която вчера видях.
В заключение успех на отбора и дано тази година постигнем целите си, а защо не и нещо повече...