Титлата е поискана?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

rankoni

Re: Титлата е поискана?

Мнениеот rankoni » 11 мар 2010 16:03

metal1111 написа:на 21 03 2010 Стефан Грозданов чака новите шампиони от Локо София за едно протоколно мачле в Благоевград?

Дали в Благоевград или на друго място,ще дойдеме,ще ви напълниме кошницата,и бай Гроздан няма да може да ви помогне!!! ;)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 мар 2010 10:38

ОТБОЙ. Както беше по-логично, целта ни не е да сме шампиони.

Иво Тонев: Локо Сф не се е отказал от борбата за титлата
"Няма да има допълнителни стимули при спечелването на първото място", каза той
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви, че железничарите все още имат реалните шансове за спечелването на титлата и не се са отказали да я преследват. Той уточни, че в момента първенството е много интересно, тъй като силите са изравнени и отбор от средата на таблицата могат да вземат точки от лидера.
"Локомотив не се е отказал да гони титлата. Виждате, че силите са изравнени и вски може да вземе точки от всеки. Освен победа, друго не очаквам от мача срещу Локомотив Мездра, но мачът няма да е лесен. Видя се, че Локомотив (Мездра) бяха по-добри от Славия в срещата между двата тима и нямаше да е незаслужено, ако бяха победили", каза Тонев. Той заяви, че Николай Гигов не е обещавал премия в размер на 300 хил. лева за играчите, ако вземат титлата.

Не съм учуден. Кога пък обявиха че "не сме се отказали да преследваме титлата", преди този материал? Кога споменаха титла(освен като отричаха)? Ебати безволевите хора. Както казах по-рано не е важно да станем шампиони, а да се стремим към това - да разгласяваме намеренията си, да се надъхваме един другиго.
Абе бъди човек, излез кажи "ЦЕЛТА НИ Е ДА СТАНЕМ ПЪРВИ, ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОВАЛ". Страхливци. Никой няма да ви вини, ако не се случи.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 12 мар 2010 11:01

haiobaio написа:ОТБОЙ. Както беше по-логично, целта ни не е да сме шампиони.

Иво Тонев: Локо Сф не се е отказал от борбата за титлата
"Няма да има допълнителни стимули при спечелването на първото място", каза той
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви, че железничарите все още имат реалните шансове за спечелването на титлата и не се са отказали да я преследват. Той уточни, че в момента първенството е много интересно, тъй като силите са изравнени и отбор от средата на таблицата могат да вземат точки от лидера.
"Локомотив не се е отказал да гони титлата. Виждате, че силите са изравнени и вски може да вземе точки от всеки. Освен победа, друго не очаквам от мача срещу Локомотив Мездра, но мачът няма да е лесен. Видя се, че Локомотив (Мездра) бяха по-добри от Славия в срещата между двата тима и нямаше да е незаслужено, ако бяха победили", каза Тонев. Той заяви, че Николай Гигов не е обещавал премия в размер на 300 хил. лева за играчите, ако вземат титлата.

Не съм учуден. Кога пък обявиха че "не сме се отказали да преследваме титлата", преди този материал? Кога споменаха титла(освен като отричаха)? Ебати безволевите хора. Както казах по-рано не е важно да станем шампиони, а да се стремим към това - да разгласяваме намеренията си, да се надъхваме един другиго.
Абе бъди човек, излез кажи "ЦЕЛТА НИ Е ДА СТАНЕМ ПЪРВИ, ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОВАЛ". Страхливци. Никой няма да ви вини, ако не се случи.

Неси прав :mrgreen: Невиждам защо обвиняваш ръководството в страхливост или искаш някой като Батков :?:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 мар 2010 11:55

Пази боже от такива като Батков. Но това ръководство за 17(седемнадесет) години, само веднъж, обяви титлата и купата на страната за цели. На мен това не ми е приятно.
Смятам, че в повечето случаи са били прави. Смятам също, че през последните 3-4 сезона съвсем спокойно можеха да обяват най-високи цели.
Но не, целите бяха купа европа. Добре, но за отбор като Локомотив, най приляга титлата. Бая време ни липсва.
Тогава и хората ще се върнат, нови привърженици ще намерят своя клуб в лицето на Локото. Дори ръководството ще печели повече пари - от билети, изграждане на фен-магазин и т.н.
Обвинявам ги, че разполагат с великолепен отбор, в момента, а не желаят да постигнат нищо съществено.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 мар 2010 19:21

Мен пък ми харесва политиката на ръководството.
По-добре ми е да не се изхвърляме като Батков и който там е начело на ЦСКА в даденият момент.
Ако вземем титлата този сезон, което както винаги е съмнително и почти невъзможно, аз ще се радвам повече, защото момчетата и тренера и ръководството са си свършили работата, а не са се оправдавали преди да започне сезона.За справка - търсете Батков и Венци.
Пък и каквото и да си говорим, шансовете са на наша страна.
Ако удържиме до тежката серия от мачове, а Литекс и ЦСКА продължат с геройските резултати, защо не? :twisted:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 13 мар 2010 18:43

Ето какво мисля аз по въпроса,като подчертавам че не съм много компетентен,но се замислих и може би съм прав.Значи,всички знаем че в България за да станеш Шампион,трябва да си платиш определена сума,която съм сигурен че надхвърля милион.Мислите ли че Гигов след като няма подготвен отбор за Шапионска лига,ще хвърли пари на вятъра да станем шампиони,да играем няколко мача в предварителните групи да загубим всичките и пак да отидем в Лига Европа,но само че с минус много пари който е дал за да станем шампиони?Като може направо да си играем в Лига Европа и без да гори с пари,а там всяка точка или три да му донасат чиста печалба.Помислете върху това и ще разберете че и дури да сме най добрите в България пак няма станем шампиони и причината е горен написаното.Гигов е голям бизнесмен,повярвайте ми!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 мар 2010 19:09

Този шампионат до момента се развива непредвидимо. Никой няма пари да плаща на другите и всичко е възможно. Титлата ще се реши в директните двубои. Само Локо
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 мар 2010 10:52

Локо сф има шанс за титлата, трябва да спечели директните двубои. Проблема през есенния полусезон беше липсата на постоянство - бият Левски и в следващия кръг резил срещу Монтана...

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 17 мар 2010 18:51

xWarden написа:Локо сф има шанс за титлата, трябва да спечели директните двубои. Проблема през есенния полусезон беше липсата на постоянство - бият Левски и в следващия кръг резил срещу Монтана...

Там е въпроса в постоянството,и дано тоя път да бъдеме постоянни ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 06 апр 2010 10:24

Трудно, но не и невъзможно. А дано станете! Мачът на истината е в Ловеч, а ние не трябва да им лягаме ( кой знае ).
нямам подпис...

Върни се в “Локо София”