Локомотив - ЦСКА сряда 16:00 ч. 1/16 финал Купа на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Локомотив - ЦСКА сряда 16:00 ч. 1/16 финал Купа на Бълга

Мнениеот парци » 20 сеп 2016 16:40

boabbb написа:... Каква е разликата между двата отбора...

Разликата е дали си тъп или извънредно рядко тъп.

За онова "спасяване" защо не се запознаеш със схемите, в които бяха доста от другите отбори по това време и тогава да ни говориш за чест.

Чест от чорби и говеда... айде нема нужда от толкова научна фантастика.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 16:42

Kotooshu написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:
GOLEADOR написа:Пич,използваш гиф който е озаглавен бий чорбата,а ми говориш за литекс!!!Това подуенци сте ебати и двуличниците.
П.П.
Извинявам се на локомотивци за спама,явно докато ЦСКА не се възроди напълно (купуване на емблемата и членство в ОСК ЦСКА) ще е така.

Ще се възроди напълно, няма проблем! Само си платете всички борчове :)

С фалита се погасяват всички дългове,нали за това е обявен.

Ти , глупав ли си или да ?
Ще обединиш нещо което го няма ... идиотска му работа !!
Изписа поредните глупости за някакви цска-та и опорни точки , та после се извинявай на локомотивците !
ВИЕ бившите чорбари и настоящи ПРИПОЗНАВАЧИ сте джуджета спрямо локомотивци .
Най големият СРАМ е да танцуваш на гроба на УЖ любимият отбор докато припознавате едно село което се премести в Борисовата градина и оранЖЕВ вие са кефите най много да чуете " Червени боклуци " и Бий .... бий ... бий !
И не , вие сте Литекс Ловеч и ПРИПОЗНАВАЧИ а феновете на Локото са ТИТАНИ спрямо вас !

Успех на Локо и дано биете селяндурите от Ловеч

С фалита се погасяват всички дългове,нали за това е обявен
:o :o :o

УНИКАЛЕН .....

Ако искаш диалог се дръж възпитано,иначе и аз мога да те храня като обявя за тъп и ще си говорим простотии все от този тип.Ако това е целта ти,то запази сегашния си тон!
П.П.
Кое точно от "С фалита се погасяват всички дългове,нали за това е обявен." не разбра?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 16:45

veni__85 написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:
GOLEADOR написа:Пич,използваш гиф който е озаглавен бий чорбата,а ми говориш за литекс!!!Това подуенци сте ебати и двуличниците.
П.П.
Извинявам се на локомотивци за спама,явно докато ЦСКА не се възроди напълно (купуване на емблемата и членство в ОСК ЦСКА) ще е така.

Били ми обяснил как фалирало АД с прекратена дейност от съда, може да бъде взето от някой ?

Съдия изпълнителя разпродава собствеността на фалиралото дружество и с тези пари покрива задълженията му.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 16:49

River Plate написа:
GOLEADOR написа:Не дай си боже на ГГ да му хрумне да обедини ЦСКА с ЦСКА който администрираше тима миналата година и всичките ви мантри за Литекс умират.Освен ако не искате да плюете по собствения си тим.

Брат, много си нагъл, не ти прави чест.
ЦСКА не съществува вече, това което наричаш ЦСКА в момента е една ГМО пародия на един схемаджия от село Микре.

Аз ясно съм казал кога проекта на ГГ става ЦСКА!Купува се ТМ от съдия изпълнителя и задължително приемане на отбора в семейството на ЦСКА (ОСК ЦСКА)!Тогава този отбор ще е тима възродил ЦСКА.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 20 сеп 2016 17:15

GOLEADOR написа:
Kotooshu написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:
П.П.

Ти , глупав ли си или да ?
Ще обединиш нещо което го няма ... идиотска му работа !!
Изписа поредните глупости за някакви цска-та и опорни точки , та после се извинявай на локомотивците !
ВИЕ бившите чорбари и настоящи ПРИПОЗНАВАЧИ сте джуджета спрямо локомотивци .
Най големият СРАМ е да танцуваш на гроба на УЖ любимият отбор докато припознавате едно село което се премести в Борисовата градина и оранЖЕВ вие са кефите най много да чуете " Червени боклуци " и Бий .... бий ... бий !
И не , вие сте Литекс Ловеч и ПРИПОЗНАВАЧИ а феновете на Локото са ТИТАНИ спрямо вас !

Успех на Локо и дано биете селяндурите от Ловеч

С фалита се погасяват всички дългове,нали за това е обявен
:o :o :o

УНИКАЛЕН .....

Ако искаш диалог се дръж възпитано,иначе и аз мога да те храня като обявя за тъп и ще си говорим простотии все от този тип.Ако това е целта ти,то запази сегашния си тон!
П.П.
Кое точно от "С фалита се погасяват всички дългове,нали за това е обявен." не разбра?

Би ли ми пратил линк как и къде в НАП са записани титлите, купите и победите над Ливърпул и Аякс като актив. Благодаря ти предварително!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 20 сеп 2016 17:19

River Plate написа:
GOLEADOR написа:Не дай си боже на ГГ да му хрумне да обедини ЦСКА с ЦСКА който администрираше тима миналата година и всичките ви мантри за Литекс умират.Освен ако не искате да плюете по собствения си тим.

ЦСКА не съществува вече, това което наричаш ЦСКА в момента е една ГМО пародия на един схемаджия от село Микре.

Чест ли е да плюеш Черепа и сега да работиш за него???Така ли е Бивша Офанзива?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 20 сеп 2016 17:21

ham3r написа:
River Plate написа:

Чест ли е да плюеш Черепа и сега да работиш за него???Така ли е Бивша Офанзива?

Не Черепа, а Джуджето уби ЦСКА. Тези дългове щяха да бъдат разсрочени и върнати, от Нове се бяха договорили със 70% от кредиторите. В последния момент Джуджето се разбра с Тиквата за базите и направиха тая врътка да вземат базите на ЦСКА и да ги дадат на Литекс, за да не се намери случайно някой балък, който да оздравява ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 17:22

River Plate написа:[
Би ли ми пратил линк как и къде в НАП са записани титлите, купите и победите над Ливърпул и Аякс като актив. Благодаря ти предварително!

Обясни ми защо тези "неща" трябва да са в НАП?Там може да търсиш ТМ на отбора (примерно),другото идва с признанието, че си ЦСКА!А това признание се получава като станеш член на семейството на ЦСКА!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 20 сеп 2016 17:34

GOLEADOR написа:

Обясни ми защо тези "неща" трябва да са в НАП?Там може да търсиш ТМ на отбора (примерно),другото идва с признанието, че си ЦСКА!А това признание се получава като станеш член на семейството на ЦСКА!

Ок обясни го това на УЕФА и ФИФА, моля те :lol: Никога няма да сте ЦСКА, джуджета ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 17:41

River Plate написа:
GOLEADOR написа:

Ок обясни го това на УЕФА и ФИФА, моля те :lol: Никога няма да сте ЦСКА, джуджета ;)

Не знам защо се пениш на мен като това което казвам важи и за двата отбора които са заявили,че ще възраждат ЦСКА!Отделно споменаваш УЕФА и ФИФА,ако Локомотив спечели купата на страната УЕФА и ФИФА ще ги признае ли за наследници на Локомотив?Каквото е за тях,такова и за ЦСКА!
Запомни,отбора който стане член на семейството на ЦСКА ще наследи армейския тим!

Върни се в “Локо София”