Маги Стралска написа:Дори тези мачове да са в "Б" група, където всяко едно дерби на кръга ще бъде играно... в понеделник!
доколкото сфанах.... тва му е проблема на парци.... сори пич... ама кат почне втора Бундеслига..... пусни си телевизора в понеделник вечер.... 08.08.2016 - 20:15CET (VfB Stuttgart - FC St. Pauli).... 21:15 българско време.... програмата е немската Sport1 (бившето DSF).... и виж на дербитата тук.... празни ли са стадионите....
пп.... да поясня.... мисълта ми беше.... че дали ше се напълнят стадионите.... зависи най-вече от феновете.... ако имате желание.... никакви БФС-та не могат да ви спрат....
Ми не, но кой да вникне в написаното. Тъй като даваш това за пример, ще ти отговоря. Първо... Часът на посочения от теб мач е 20:15, удобно време, за да можеш след мача да се прибереш. Тук часът е 21:15 и след края на евентуалния мач трябва да се надяваш да има още транспорт да с еприбереш. Второ. Тъй като в Б група няма осветление, мачовете със сигурност ще са в неудобно време - 14:00ч., 16:00ч, но със сигурност не от 19:00 или от 20:00ч., това вече отдавна е играно. Трето, датите и часовете на мачовете във Втора Бундеслига се знаят от 1 месец и хората съвсем спокойно могат да си направят план, на кой мач могат да си позволят да отидат. И четвърто... Хората, освен, че имат супер транспорт, имат и финансовата възможност да пътуват навсякъде, без това да им врияе финансово на семейството, щото ти може да си със средни финанси, но има привърженици, които едва свързват двата края.
Тук, за Б група, дните и часовете ще се разберат 3 дни преди започване на шампионата, а в А група се знаят само първите 3 кръга.
Достатъчно ли е това като отговор или още да ти казвам?
Не ме разбирай погрешно, аз се кефя да има мачове в делнични дни, смятам даже, че е много яко, но като ги има, то поне да са в удобно време, да се вземе предвид осветление, разстояние между 2 града и т.н., хората да си направят сметката.
А относно пълненето на стадионите, не, не зависи само от феновете. Стадионите са кочини, няма тоалетни, седалките са мръсни, часовете са неудобни и необмислени, футболът е трагичен.
Как да заведеш детето си, след като се пее само за смърт, псува се и се обижда? Или това за теб е да си на стадиона? Привържениците да не са само агитка? Или място за други няма?
Отделно... Кой си пълни стадиона редовно, ама честно? В България има пълен стадион не повече от 1-2 пъти на година.