Празни стадиони - мъртъв футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот koisa » 20 юли 2016 10:43

boabbb написа:
koisa написа:
skorpinoks написа: :roll: зн :roll:
значи за теб не е важно кой е тренера ,кой е президента -КОИ СА ИГРАЧИТЕ :idea: -съжалявам за мен това е определящото ...

Това те прави фен на играчите, треньора и президента, а не на отбора. За мен като страничен наблюдател е важно какво ще кажат ФИФА и УЕФА в крайна сметка. Ако те кажат ЦСКА тире София е правоприемник на фалиралото ЦСКА и наследява всичко тогава няма да има значение кой какво пише и говори. Но засега си оставате просто преименуван Литекс и нищо повече.

Кой го боки к*ра за твоето мнение и за това на мангала с трактора на аватара ти :?: Левскарите много се превъзнасяте и се правите на по-значими, отколкото сте :!: Гледайте си там нападенията над деца по София - в това ви бива, поне :x

Не ми пука какво те боли и сърби. Аз си изказвам моето мнение, а дали евтини фенчета като теб ги боли и сърби ми е през к*ра. Мангала на трактора се казва Христо Стоичков. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 20 юли 2016 10:44

koisa написа:
значи за теб не е важно кой е тренера ,кой е президента -КОИ СА ИГРАЧИТЕ :idea: -съжалявам за мен това е определящото ...

Това те прави фен на играчите, треньора и президента, а не на отбора. За мен като страничен наблюдател е важно какво ще кажат ФИФА и УЕФА в крайна сметка. Ако те кажат ЦСКА тире София е правоприемник на фалиралото ЦСКА и наследява всичко тогава няма да има значение кой какво пише и говори. Но засега си оставате просто преименуван Литекс и нищо повече.

не съм сигурен колко страничен наблюдател си :idea: -Овчарчето боядисало овцата в червено и си помислило, че ще уплаши вълка.

Кои са те? Менте от Етрополе!

Защо не си гледаш собственото отборче ...??? :idea:
ти си страничен наблюдател толкова колкото аз съм космонавт ... :idea:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 юли 2016 10:45

Да допълня за левскарите - чудя се, вие на кой свят живеете и какво четете, след като тук, в Гонг, нееднократно се писа, че случващото се с/в ЦСКА е съгласувано с УЕФА??? А от там - и с ФИФА!
Че и някакви писма...не знам пратихте ли ги, ама искахте да пишете..."докладни" разни, като по Тошово време ;)
Хайде, моля ви се, левскарите, като се интересувате от други отбори, поне се интересувайте до край, а не така...отгоре-огоре! - от там идва, че...доста често ставате смешни, с чул-недочул :)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 20 юли 2016 10:49

boabbb написа:
koisa написа:

Кой го боки к*ра за твоето мнение и за това на мангала с трактора на аватара ти :?: Левскарите много се превъзнасяте и се правите на по-значими, отколкото сте :!: Гледайте си там нападенията над деца по София - в това ви бива, поне

:) :mrgreen: :) :o :shock:

п.с. Нападението на деца не е от ЛЕВСКАРИ, а от наркоманчета мислещи се за бандити. Такива не се делят на левскари или цесекари, а на боклуци и боклуци. Освен ако мислиш, че ако цесекар наръга някого това е по-малко лошо. Тогава вече бих има обяснение за малоумния ти коментар!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 20 юли 2016 10:52

Маги Стралска написа:
Дори тези мачове да са в "Б" група, където всяко едно дерби на кръга ще бъде играно... в понеделник!

доколкото сфанах.... тва му е проблема на парци.... сори пич... ама кат почне втора Бундеслига..... пусни си телевизора в понеделник вечер.... 08.08.2016 - 20:15CET (VfB Stuttgart - FC St. Pauli).... 21:15 българско време.... програмата е немската Sport1 (бившето DSF).... и виж на дербитата тук.... празни ли са стадионите....

пп.... да поясня.... мисълта ми беше.... че дали ше се напълнят стадионите.... зависи най-вече от феновете.... ако имате желание.... никакви БФС-та не могат да ви спрат....

Ми не, но кой да вникне в написаното. Тъй като даваш това за пример, ще ти отговоря. Първо... Часът на посочения от теб мач е 20:15, удобно време, за да можеш след мача да се прибереш. Тук часът е 21:15 и след края на евентуалния мач трябва да се надяваш да има още транспорт да с еприбереш. Второ. Тъй като в Б група няма осветление, мачовете със сигурност ще са в неудобно време - 14:00ч., 16:00ч, но със сигурност не от 19:00 или от 20:00ч., това вече отдавна е играно. Трето, датите и часовете на мачовете във Втора Бундеслига се знаят от 1 месец и хората съвсем спокойно могат да си направят план, на кой мач могат да си позволят да отидат. И четвърто... Хората, освен, че имат супер транспорт, имат и финансовата възможност да пътуват навсякъде, без това да им врияе финансово на семейството, щото ти може да си със средни финанси, но има привърженици, които едва свързват двата края.
Тук, за Б група, дните и часовете ще се разберат 3 дни преди започване на шампионата, а в А група се знаят само първите 3 кръга.
Достатъчно ли е това като отговор или още да ти казвам?
Не ме разбирай погрешно, аз се кефя да има мачове в делнични дни, смятам даже, че е много яко, но като ги има, то поне да са в удобно време, да се вземе предвид осветление, разстояние между 2 града и т.н., хората да си направят сметката.
А относно пълненето на стадионите, не, не зависи само от феновете. Стадионите са кочини, няма тоалетни, седалките са мръсни, часовете са неудобни и необмислени, футболът е трагичен.
Как да заведеш детето си, след като се пее само за смърт, псува се и се обижда? Или това за теб е да си на стадиона? Привържениците да не са само агитка? Или място за други няма?
Отделно... Кой си пълни стадиона редовно, ама честно? В България има пълен стадион не повече от 1-2 пъти на година.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2016 10:54

Много го е хванало слънцето бат Ицо :lol: :lol: Все пак не съм часовникар, та да видя баш кой е ... Има по-добра негова снимка да си сложиш на аватара - леко е в гръб, ама бива :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 юли 2016 10:54

koisa написа:
skorpinoks написа:ЦСКА е един (поне до този момент ) Локомотиви колкото щеш-Лок Горна -Мездра -Дряново-София - Каспичан-.....
това са фактите ... :!:

С разликата, че всеки от тях си има собствена история, фенове и прочие. Докато вие (няколко отбора дето се представят за ЦСКА) се чудите как да откраднете всичко наготово. :oops:

:) Кое Локо Сф си има история - автентичното на Касев, новото Локо Сф, Локомотив 101 или Локомотив Требич? ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 20 юли 2016 10:57

kiril.a.d написа:... от кое Локо Сф са: - от автентичното Локо Сф, на Касев, с 2 милиона неплатени задължения или от...новоизмисленото Локо Сф? Новото Локо Сф, какво общо има със автентичното и след като не са си платили задълженията, имат ли история и защо имат привърженици...

Първо, след още няколко месеца ще ги изкарате 5 милиона тия задължения, а след година явно ще надминат тези на ЦСКА (ориджинал). ~Автентичният ПФК Локомотив го погреба Гигов, а Касев и Льосков му бяха инструментите да не плати и стотинка и да се измъкне сух от водата. Защо "държавата" не си търси парите и не разкатае фамилията на очеизвадните схемаджии, можете да попитата "управляващите".

Клубът, пизнат (не припознат, признат) за Локомотив в момента играе под шапката на ОСК (Обединени спортни клубове) Локомотив. От това по-автентично, здраве му кажи.
Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 юли 2016 10:59

GOLEADOR написа:
koisa написа:

Що не кажеш това на Парси за Локо Сф.?Да видим какво ще ти отговори.Или на феновете на Дунав Русе,Ботев Пд.,Пирин Бл. и още много тимове възродили се след фалит?

И за тях се отнася същото. Ако ФИФА и УЕФА кажат, че това са Локо Сф, Дунав, Ботев и Пирин не виждам проблем да се приемат като такива.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 20 юли 2016 11:02

kiril.a.d написа:Но много моля, привържениците точно на Локомотив София, когато говорят, пускат статии и коментари именно за ЦСКА, първо те да се определят, от кое Локо Сф са: - от автентичното Локо Сф, на Касев, с 2 милиона неплатени задължения или от...новоизмисленото Локо Сф? Новото Локо Сф, какво общо има със автентичното и след като не са си платили задълженията, имат ли история и защо имат привърженици??? - напук на "държавата" и Касев ли? ;)

От новия Локомотив сме всички. Той стана автентичен, тъй като едни хора се подиграха със старото дружество. Да, всичко му е автентично, създадено е от локомотивци, прието от локомотивци. Това е! A най-хубавото е, че започна да се обръща внимание на децата и да се оправя базата. Стадионът приема все повече хора, а историята всеки може да си я тълкува както иска. За мен по-чист наследник на историята на Локомотив не може да има.
Кофти ми е, че не се платиха задълженията, но точно за това беше сложен Касев, да фалира дружеството, което мисля, че ще стане факт до месец.
Ние имахме избор, дали да изчезнем или да започнем наново. Започнахме на ново, без да припознаваме, без да се сливаме. Сега сме по-обединени сме от всякога, базата ни бавно почва да грее, шношите ни жънат победи по европейските терени и от малки почват да придобиват увереност в себе си, че другите отбори, в другите страни не са нищо повече от тях.
Последна промяна от haiobaio на 20 юли 2016 11:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо София”