Заради нас Локомотив стартира подготовка в събота от 14:00 ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Заради нас Локомотив стартира подготовка в събота от 14:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 яну 2016 14:56

Да ме прощават локомотивци, но когато новото Локо заигра в окръжните групи старото още съществуваше. Просто беше извадено от групата. Няма да се учудя ако още се води някъде налице.

Не ми се вярва тия, които създадоха новото Локо да са го вързали към отбор, който е соственост я на Гигов я на Касев. Това би било лудост и би обезмислило операцията. Със сигурност не биха дали такъв дюшеш на тия двамцата.

Ясно, че феновете припознават новия отбор като стария. А и тук не говорим за сливане или преименуване, та да има спор кой отбор всъщност е това. Това е пак Локомотив, с може би малко по различно име и като различно дружество предполагам (щото няма логика както казах да е вързано към собственост на ония убавци).

Живи и здрави, дано не изпаднете пак в ситуация като тази преди няколко месеца. И дано намерите пари за по-горен ешелон. И не се нервете в безмислени спорове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 17 яну 2016 19:41

Betchualeng Arnaikem написа:... И не се нервете в безмислени спорове.

Аз не знам някой от нас да се нерви на Ици. Просто си чешем главите в недоуомение как може да има толкова кухи лейки като неговата.
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 яну 2016 21:36

icko65 написа:Вижда се ФК а не ПФК и е с новата емблема на клуба.

Уникален :lol: :lol: :lol:

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 18 яну 2016 16:05

Ицко нещо не ми стана ясно.Казваш Черно море не си е сменяло името от 1959-та.Искам да те попитам коя година Черно море стана ПФК и не беше ли преди това само ФК?

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 19 яну 2016 08:09

icko65 написа:"...Промените започват с поемане на президентския пост от Красен Кралев. Той ПРЕОБРАЗУВА клуба в акционерно дружество и с последващата помощ на Георги Илиев и Христо Асенов, успява да изведе тима от блатото. През 2000 г. Черно море завършва на 1-во място в „Б“ група и се завръща сред най-добрите български отбори..."

Какво си извадил няма значение, юридически е нова единица.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 яну 2016 12:04

Turo написа:Ицко нещо не ми стана ясно.Казваш Черно море не си е сменяло името от 1959-та.Искам да те попитам коя година Черно море стана ПФК и не беше ли преди това само ФК?

Беше..Но ново дружество като вас не сме правили.На страницата има цитат.Чети.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 яну 2016 12:07

Pride написа:
icko65 написа:"...Промените започват с поемане на президентския пост от Красен Кралев. Той ПРЕОБРАЗУВА клуба в акционерно дружество и с последващата помощ на Георги Илиев и Христо Асенов, успява да изведе тима от блатото. През 2000 г. Черно море завършва на 1-во място в „Б“ група и се завръща сред най-добрите български отбори..."

Какво си извадил няма значение, юридически е нова единица.

С тебе приключих-щом нищо няма значение!После аз съм бил кухата лейка..

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 19 яну 2016 15:50

icko65 написа:
Turo написа:Ицко нещо не ми стана ясно.Казваш Черно море не си е сменяло името от 1959-та.Искам да те попитам коя година Черно море стана ПФК и не беше ли преди това само ФК?

Еми то и нашето дружество не е ново. Възстанови се старото към Обединените спортни клубове(бившо ДФС). През 1985 се прави реорганизация на спортните клубове у нас и футболните клубове се отделят от спортните дружества, така по този начин юридически всички отбори са нови дружества. След това след 1997 много от тях станаха ПФК-та(отново юридически нови дружества). През 2015 година просто се фъзстановява футболния клуб към Обединени спортни клубове Локомотив. По същия начин както се е случило с България през 1878 година, затова в момента говорим, че държавата ни е на 1335 години, а не на 138.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 яну 2016 16:29

Turo написа:
icko65 написа:

Еми то и нашето дружество не е ново. Възстанови се старото към Обединените спортни клубове(бившо ДФС). През 1985 се прави реорганизация на спортните клубове у нас и футболните клубове се отделят от спортните дружества, така по този начин юридически всички отбори са нови дружества. След това след 1997 много от тях станаха ПФК-та(отново юридически нови дружества). През 2015 година просто се фъзстановява футболния клуб към Обединени спортни клубове Локомотив. По същия начин както се е случило с България през 1878 година, затова в момента говорим, че държавата ни е на 1335 години, а не на 138.

Нещо ги извърташ работите..Как ще възстановиш старото като старото е Локо Сф и още си съществува?Тия през 1985 и 1997 са си преобразувания.Няма фалити и промени в имената.Като възстановявате старото що слагате 1929?И като не сте ново дружество що почнахте от А обл.?По правилника на БФС само новите почват оттам. :arrow:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 20 яну 2016 15:29

"Нещо ги извърташ работите.."

:lol: :lol:

Прочети внимателно няколко пъти ако трябва Turo какво ти е написал и ако отново не вденеш, си е твой проблем, а не наш ?! ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”