Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Е, това ми идва в повече!

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 21:55

irradeum написа:
bobo_13 написа:
FLANKER написа:
organzata написа:Няма място за 4 клуба от София,максимум 2 при този формат с 12 отбора(вече 10).
Ако си бяхте изпаднали онзи сезон,когато ви пуснаха Литекс и другия фалит сега може би нещата щяха да са други.

Ти ли решаваш? Дайте -Русе,Видин,Търново и.т.н.Ти ли плащаш?
Стига бе хора-Локомотив ли е виновен?Локомотив-Шлиферовъчен- Блат!
пп.Казах и ще потретя-Гледайте си фактурите за ток.За Беройци е обяснимо!

Защо обиждаш беройци. Има много грешна представа, че Берое е държавен отбор. Берое не получава пари от Държавата.[/q
Така е ! Берое не получава държавна помощ , щото вече го няма. Получава го Олимпик Тетевен дето се преименуваха на Берое.

Не, Берое получава пари от държавно НЕбюджетно предприятие. Това е типично търговско дружество, чиито мениджмънт се определя от БЕХ. Ако това дружество е на загуба, не внася пари в бюджета, ако е на печалба внася пари там. Държавата не помага на тези дружества с пари.
Печалбата ми се определя от продажбата на електроенергия към преразпределителните дружества - ЧЕЗ, ЕВН, Енерго про и т.н.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 25 юни 2015 21:59

bobo_13 написа:
irradeum написа:
bobo_13 написа:
FLANKER написа:
organzata написа:Няма място за 4 клуба от София,максимум 2 при този формат с 12 отбора(вече 10).
Ако си бяхте изпаднали онзи сезон,когато ви пуснаха Литекс и другия фалит сега може би нещата щяха да са други.

Защо обиждаш беройци. Има много грешна представа, че Берое е държавен отбор. Берое не получава пари от Държавата.[/q
Така е ! Берое не получава държавна помощ , щото вече го няма. Получава го Олимпик Тетевен дето се преименуваха на Берое.

Не, Берое получава пари от държавно НЕбюджетно предприятие. Това е типично търговско дружество, чиито мениджмънт се определя от БЕХ. Ако това дружество е на загуба, не внася пари в бюджета, ако е на печалба внася пари там. Държавата не помага на тези дружества с пари.
Печалбата ми се определя от продажбата на електроенергия към преразпределителните дружества - ЧЕЗ, ЕВН, Енерго про и т.н.

Говорим за ОЛИМПИК ТЕТЕВЕН все пак....Берое умря, когато Камилата ви натресе тоя отбор. А що се отнася до финансирането - дупката в енергетиката я плащаме всички ние...
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 22:01

bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:
bobo_13 написа:А сега ще дойдете на нашата. Ние от 70 години ревем, че БФС гали софийските отбори с перце и си затварят очите за тях, а когато стане въпрос за провинциален отбор се стоварват всички закони и точки и алинеи. ДО тази години гали абсюлютно всички софийски отбори, като в най-голяма степе хартиените грандове. Сега решиха да покажат нокти и мускули и бутнаха двата отбора, които н еможаха да се оправят. За Локо може да има и нещо политически. НАли Орешарски е кум на Гигов.....

Защо нямаше такава олелия за Пирин, Миньор, Янтра, Велбъжд и т.н.? Защо тогава медиите не ги отразяваха така?

Е, не си прав. Особено последните години доказаха, че държавата помага на някои несофийски отбори, за сметка на софийските. Примерите ги знаете много добре, няма нужда да ги давам. Освен това, верно е, че броя на привържениците също оказва голямао влияние. Казваш всички софийски отбори били подкрепяни. Е какво стана с Академик и Септтември? Те също са софийски отбори, но си нямат публика.

Берое не получава пари от Държавата или от държавния бюджет(т.е. от моите и твоите данъци).
Знам, че държавата помогна с пари по една програма на Орешарски и след това довършена от ББ на Ботев Враца, Етър, Лц и още няколко клуба. Помогна и на много градове с пари за спортни зали като Русе, Пловдив, Варна и т.н. Общо бяха раздадени 500 млн. Тази програма беше само за ПРОВИНЦИЯТА
Е не може от А група с 10-12 отбора да има повече от 4 софийски. Септември не ги ли купи ДИТ? Е сега ще стане възход при тях. Академик...на няколко пъти се опитваха, но там е жалка работа.
А точно фен на отбор, който през години е получавал и получава дори в момента държавна помощ и е създаден от Държавата да казва, че държавата помага на несофийски отбори....звучи смешно.
[/offtopic]
Значи бъркаш ме с някой. Моя отбор е създаден през 1914 г. от група ученици. Това, че комунистите го взеха за 20 години - от 69-та, до 89-та г. е друг въпрос. И хайде да не ровим кой какви помощи е получавал от държавата и разни групировки, щото много кирливи ризи ще излезнат на яве!

Нищо не бъркам. След комунизмът. Лафчис - агент на ДС; Чорни - еврейски комунист; Батков - агент на ДС.....дотук нищо общо с Държавата
През комунизма
Във брой 7 на вестник "Народен спорт" от 7 ноември 1944г., на стр.2 четем: "Пощ.сп.кл. "Левски" - София. Спортните клубове Левски и Пощ.сп.кл. - от София, имайки пълното съзнание,че чрез сплотеността и обединението ще може да се постигне истинския универсален народен спорт - ще се създаде жива и мощна спортна и културно-просветна организация , ще се обединят волята и желанието за полезно творчество на повече народни/!!!/синове - на 20м.м./20 октомври 1944г.-б.а./ се обединиха под името "Пощенски спортен клуб Левски" и избраха следния временен управителен съвет: Никола Йотов/!!!/, Никола Крушовенски/!!! - осъден на смърт от царизма за противомонархическа дейност,б.а./, Ал.Минков, Жорж Милчев, Атан.Атанасов, Трайко Григоров, Алекс.Велев,Никола Димитров/Фъц-б.а./,Седеф Зарков, Цветан Д.Ганчев, Ник.Бояджиев, Иван Карадочев." - Пощите са най-богатото държавно учреждение по онова време

"Левски-Спартак-дружество за физ.култура и спорт в София, една от най-старите физкултурни и спортни организации. Създ.1969 след обединението на Спартак ,приемственик на Раковски/1911/ и Левски/1914/. Наследник и продължител на революционните традиции на прогресивното работническо физкултурно движение към Благоевски район и район В.Левски и към М-вото на вътр.работи/, обхваща и министерството на съобщенията и ЦКС. Л.-С. , развива 25 вида спорт..." л ит. :Енциклопедия България, том 3, Сф,БАН,1982г., стр.728. - ех, как яко е цицало от гърба и от труда на българския народ подуянското тимче! Що ли и другите не са били "репресирани" по този начи и така яко от цели 2 министерства, т.е. финасово помпани и издържани от тях?
"Репресиите"над ПСК Левски от 1944 до смъртта на Сталин през 1953г. се изразяват в следното:5 шампионски титли за период от 9 години/1944-1953/:1946,1947,1949,1950,1953г. ,четири Купи на Съветската армия:1946, 1947, 1949,1950 ,четири дубъла-титла плюс купата на Съветската армия/1946, 1947 ,1949, 1950/,купата на Сталин от 1949г., требъл от 1949г. - шампионска титла, Купа на съветската армия и купата на Сталин/ в мач от този турнир сините побеждават ЦСКА с 1:0,/ за която победа сините статистици упорито мълчат/ и ясно се вижда кой бил най-комунистическият отбор в България през тези години /с почетното председателство на другарите Цола Драгойчева, Йосип Броз Тито и Йосиф Висарионович Джугашвили – Сталин /вестник "Народен спорт", брой 296 от 26 януари 1948г., стр.1 и 4./,

на 24 август 1954 ръководството на подуянци - съвместно с ЦК на БКП организира юбилеен футболен мач със Спартак/Пловдив /в чест на 10-тата годишнина на Девети септември, който мач е проведен насред националния стадион Васил Левски, а в него подуянските динамовци са разгромени с 1:6, свидетелство за което са вестник "Народен спорт", брой 1084 от петък 27 август 1954г., на стр.8 и пловдивският вестник "Отечествен глас" от 25 август 1954г., на стр.4.

П.П. Извинявам се на колегите от Локо, че този спор се завъди тук

Да спориш с комунистическата преса и пропаганда е наистина безсмислено.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobi221
Контакти:

Мнениеот bobi221 » 25 юни 2015 22:41

bobo_13 написа:
irradeum написа:
bobo_13 написа:
FLANKER написа:

ЦЕНАТА НА ТОКА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДКЕВР КАТО ДРУЖЕСТВАТА ПРЕДСТАВЯТ ВСИЧКИ СВОЙ РАЗХОДИ И НА ТАЗИ БАЗА ДЪРЖАВАТ ИМ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА НА КОЯТО ПРОДАВАТ , АКО НЕ МЕ РАЗБИРАШ ПОЧНИ ДА ЧЕТЕШ ПО-БАВНО И НА ГЛАС С ПРЪСТЧЕ НА МОНИТОРА ;)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 23:04

irradeum написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
irradeum написа:
bobo_13 написа:
FLANKER написа:

[/offtopic]

Говорим за ОЛИМПИК ТЕТЕВЕН все пак....Берое умря, когато Камилата ви натресе тоя отбор. А що се отнася до финансирането - дупката в енергетиката я плащаме всички ние...

Аз виждам,че навсякъде пише Берое. Олимпик Тетевен се обедени с Берое и по правило единия клуб изчезва. В момента Олимпик Тетевен играе в ОФГ Ловеч.
Ти плащаш за проблемите на НЕК, защото едно правителство взе едни милиарди от там и не ги върна. Затова и стана проблема.
Явно не правиш разлика м/у бюджетно и небюджетно държавно предприятие. Но това си е твой проблем. Вземи прочети нещо и се ограмоти, а не стой само по форумите.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 23:11

bobi221 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
irradeum написа:
bobo_13 написа:
FLANKER написа:

[/offtopic]

ЦЕНАТА НА ТОКА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДКЕВР КАТО ДРУЖЕСТВАТА ПРЕДСТАВЯТ ВСИЧКИ СВОЙ РАЗХОДИ И НА ТАЗИ БАЗА ДЪРЖАВАТ ИМ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА НА КОЯТО ПРОДАВАТ , АКО НЕ МЕ РАЗБИРАШ ПОЧНИ ДА ЧЕТЕШ ПО-БАВНО И НА ГЛАС С ПРЪСТЧЕ НА МОНИТОРА ;)

Държавата определя цената по която се изкупува и продава електроенергията. Обаче парите не идват от Държавата, а от свободния пазар. С две думи Държавата не харчи пари от държавния бюджет, за да помага на Берое. Да, всеки един потребител плащайки си тока, спомага в непряк смисъл на Берое.
За да говорите, че Държавата помага на БЕрое, то парите трябва да идват от Държавния Бюджет, а те не идват от там. Идват от произведеното и продаденото количество елекроенергия от ТЕЦ 2 на НЕК, а НЕК го продава на ЧЕЗ и т.н., а те го продават на нас.
Да твърдиш, че аз като си плащам тока, издържам Берое е смехотворно. То тогава това се отнася и за Лев Инс, Мтел, Глобул, Ефбет и т.н.

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2015 23:33

По стар български обичай, спорът премина в икономико-политически :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 23:44

damyanov1963 написа:Да спориш с комунистическата преса и пропаганда е наистина безсмислено.

Аз въобще не споря. Само давам факти. За връзката на ФК Левски с комунистическата власт; с 2 от 3-те най-силни министерства през комунизма(Миистерството на съобщенията и МВР), и за продължилата през демокрацията топла връзка м/у бившата ДС, държавата и ФК Левски пък няма въобще защо и да се спори. Нужно е да се види кои са били президенти и собственици на Левски.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2015 00:00

bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:Да спориш с комунистическата преса и пропаганда е наистина безсмислено.

Аз въобще не споря. Само давам факти. За връзката на ФК Левски с комунистическата власт; с 2 от 3-те най-силни министерства през комунизма(Миистерството на съобщенията и МВР), и за продължилата през демокрацията топла връзка м/у бившата ДС, държавата и ФК Левски пък няма въобще защо и да се спори. Нужно е да се види кои са били президенти и собственици на Левски.

Е, не исках да влизам в такива спорове, но щом ме принуждаваш - Я кажи вие на кой на мястото сте в А група, кой ви стана президент и ви направи шампиони, има ли друг случай на изгонен президент на отбор от страната, като този с М. Чорни(нали уж държавата ни подкрепяла), има ли друг случай на отнемане на титла и разформироване на отбор и то по комунистическо време - Левски - 1985-година, има ли други случаи на наказани футболисти, защото са искали да играят в Левски - Г. Йорданов, Сашо Марков, Кирил Миланов, има ли случай, когато един отбор се направи на сърдит на БФС и подарява служебна победа на ЦСКА за да изпревари Левски с една точка и да стане шампион - ЛокоПд - ЦСКА - 0:3 - 2003 година?!?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 юни 2015 00:22

damyanov1963 написа:
bobo_13 написа:

Е, не исках да влизам в такива спорове, но щом ме принуждаваш - Я кажи вие на кой на мястото сте в А група, кой ви стана президент и ви направи шампиони, има ли друг случай на изгонен президент на отбор от страната, като този с М. Чорни(нали уж държавата ни подкрепяла), има ли друг случай на отнемане на титла и разформироване на отбор и то по комунистическо време - Левски - 1985-година, има ли други случаи на наказани футболисти, защото са искали да играят в Левски - Г. Йорданов, Сашо Марков, Кирил Миланов, има ли случай, когато един отбор се направи на сърдит на БФС и подарява служебна победа на ЦСКА за да изпревари Левски с една точка и да стане шампион - ЛокоПд - ЦСКА - 0:3 - 2003 година?!?!

Ние сме във В група. Когато станахме шампиони президент ни беше Тодор Кръстев.
Ако се не лъжа и червените бяха разформировани, когато се сбиха с вас, но това беше направено с цел да се научат останалите отбори, че щом "Отборът на Народната Власт" и "Отборът на Народната Милиция" могат да бъдат наказани, то какво остава за останалите. А нали те трябва да са за пример.
Вярвай в каквото искаш. Аз не те убеждавам в нищо. Но винаги ми е смешно когато сини и червени се надцакват кой е бил по-голям любимец на комунистите и кой повече е бил подкрепян от държавата.
Да не говоря, че колеги близки до Тръста споменават неща, които ме втрещяват за сегашното финансиране на Левски. Особено за лиценза и откъде се взеха близо 2 млн. лева за 1 седмица и кой плати 2 заплати през май. Но ти си от Могилката и по-добре ги знаеш тези неща.

Върни се в “Локо София”