Gary Shaw написа:Гледам всичко пищи за Цесекато , какви ли не варианти бяха спекулирани , но за Локо София тихо и кротко ги изпратиха като мъртвец
Наистина прави впечатление. И със сигурност повечето хора ще посочат като причина липсата на толкова трофеи за Локото, по-малкия брой фенове и т.н. А по отношение на правилата тези неща не трябва да играят роля. Всъщност като по чудо май така и стана, двата отбора си заминаха заедно, и двата по една и съща причина (разликата е само в мащаба).
Жалко, че стана когато отбора заигра, спечели медал и квота за ЕКТ.. но това са правилата. Друг е въпроса, че Гигов лесно можеше да предотврати това, още повече дори когато не беше сигурно, че Локомотив ще се класира за ЛЕ (няколко кръга преди края) беше ясно, че има доста сериозен шанс да стане това. И съответно имаше сериозна вероятност парите да бъдат избити от това участие в ЕКТ. Имам усещането, че той просто не желае да издържа отбора. Аз просто не се сещам за друг случай, в който собственика нехае за лиценза на отбора след като той е в челната тройка и може дори да донесе пари от това.
И накрая.. не знам дали се смята за задължително присъствието на хора от БФС при награждаване, но все пак е странна липсата им. Все пак само 3 отбора печелят медал в шампионата, мисля, че е редно всеки от тях да бъде уважен по този повод.