Купа, медали, бомбички и сълзи за сбогом с Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Купа, медали, бомбички и сълзи за сбогом с Локо София

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 юни 2015 12:31

Gary Shaw написа:Гледам всичко пищи за Цесекато , какви ли не варианти бяха спекулирани , но за Локо София тихо и кротко ги изпратиха като мъртвец

Наистина прави впечатление. И със сигурност повечето хора ще посочат като причина липсата на толкова трофеи за Локото, по-малкия брой фенове и т.н. А по отношение на правилата тези неща не трябва да играят роля. Всъщност като по чудо май така и стана, двата отбора си заминаха заедно, и двата по една и съща причина (разликата е само в мащаба).

Жалко, че стана когато отбора заигра, спечели медал и квота за ЕКТ.. но това са правилата. Друг е въпроса, че Гигов лесно можеше да предотврати това, още повече дори когато не беше сигурно, че Локомотив ще се класира за ЛЕ (няколко кръга преди края) беше ясно, че има доста сериозен шанс да стане това. И съответно имаше сериозна вероятност парите да бъдат избити от това участие в ЕКТ. Имам усещането, че той просто не желае да издържа отбора. Аз просто не се сещам за друг случай, в който собственика нехае за лиценза на отбора след като той е в челната тройка и може дори да донесе пари от това.

И накрая.. не знам дали се смята за задължително присъствието на хора от БФС при награждаване, но все пак е странна липсата им. Все пак само 3 отбора печелят медал в шампионата, мисля, че е редно всеки от тях да бъде уважен по този повод.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 25 юни 2015 12:47

Не знам защо приемате изпадането в долни дивизии за смърт. Това може да се случи на всеки клуб, винаги има турболенции и лоши периоди в историята на един клуб - това са превратностите на съдбата. Сега всичко зависи само от феновете на Локомотив да запазят легендата жива. Аз съм привърженик на отбор, който НИКОГА не съм виждал по-високо от Б група, сиреч - никога в А. Бил е някога голяма работа моят отбор, ама сега не е така, но това не ме кара да го обичам по-малко и да е по-малко мой. Има живот и след А група - може да не е бляскав, да е труден, но също си има своите радости и сладки и незабравими моменти. Може да са по-редки, но затова са и по-ценни и остават за цял живот.

Късмет, железничари сигурно ще се позасечем по време на скитането ни насам-натам из футболна България :)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 25 юни 2015 13:35

samo_levski написа:Колко човека бяхте? Ама честно. От тая снимка повече от 200 не ви давам.

Еееей много ме е яд като се намери някой който само брои седалките. 100-200-300 колкото толкова.Мислиш ли, че останалите локомотивци, които не са били там не им тъгува душата!? Ай стига вече....
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 25 юни 2015 13:49

Трогна ме това видео.В темата има много истини казани от други съфорумци.Нямам какво да добавя.Тъжно.Но главата горе,имате си история,фенове-значи всичко ще се нареди.За Гигов като за мъртвец-или хубави или нищо,в случая нищо.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 14:05

RUSE написа:Не знам защо приемате изпадането в долни дивизии за смърт. Това може да се случи на всеки клуб, винаги има турболенции и лоши периоди в историята на един клуб - това са превратностите на съдбата. Сега всичко зависи само от феновете на Локомотив да запазят легендата жива. Аз съм привърженик на отбор, който НИКОГА не съм виждал по-високо от Б група, сиреч - никога в А. Бил е някога голяма работа моят отбор, ама сега не е така, но това не ме кара да го обичам по-малко и да е по-малко мой. Има живот и след А група - може да не е бляскав, да е труден, но също си има своите радости и сладки и незабравими моменти. Може да са по-редки, но затова са и по-ценни и остават за цял живот.

Късмет, железничари сигурно ще се позасечем по време на скитането ни насам-натам из футболна България :)

Приемат го за смърт не заради отпадането във В,а заради дълговете които няма да позволят на дружеството им да съществува!Ще трябва да правят нов отбор!Поне така го разбирам аз,а и си имаха страхотен отбор който сега ще се разпадне!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 юни 2015 15:08

Искам сега да видя като го нямам Гигов колко от уж многобройните стари локомотивци ще ходите на мачовете.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 юни 2015 15:57

Когато ви говорехме, че Гигов, Марков и адвоката лъжат за лиценза не вярвахте
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 25 юни 2015 16:01

Искам от сърце да изкажа своето съчувствие, към феновете на Локомотив София и да споделя, че съвсем искрено съжалявам за случилото се с любимия им клуб :!:
Много пъти през годините съм ви псувал, дразнели сте ме силно, макар и много рядко, но в такъв момент мога само да споделя страданието на феновете на този голям, че даже велик клуб!
Яд ме е много, че трагедията сполетяла софийското Локо остана някак си в миманса след "драмите" в комунистическия "червен" клуб, който едва ли не е по-важен от останалите!? За някои може да е така, но на практика никой клуб не е по-долу от който и да е друг, защото за всеки фен на отбор, няма по-велик от любимия му такъв! Кой-каквото ще да каже! Така е и при мен, така и за адашите от София....така е за всички!

След като гледах снимките от днешното "награждаване" ми стана много кофти и затова реших да напиша тези редове!...............................

ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА СТОЛИЧНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ, ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОПРАВЯТ И СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО ДА СЕ ВЪРНАТ ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СА :!:
От двата случая с отнетите лицензи ми пука само за Локото!
Успех пичове и горе главите!

ПП: Този коментар го имам и в друга тема за адашите, но явно не е на точното място, затова го публикувам и тук, не заради друго, а защото е съвсем искрен и от сърце!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 юни 2015 17:44

todorov86 написа:Колко били???Имали значение????Къде е Локо Сф а ЦСКА?????Ще има ли първенство????Цесекар съм но гледайки футболистите на локо(истински мъжкари)ми стана болно и то много!!!!!!Знам,че един ден всичко ще си дойде на място!!!!

Голям си!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 юни 2015 17:49

samo_levski написа:Колко човека бяхте? Ама честно. От тая снимка повече от 200 не ви давам.

567 бива! В Сряда :)
пп. Шестицата и седмицата са по мое усмотрение ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Локо София”