Само за феновете на Локо сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Re: Само за феновете на Локо сф

Мнениеот Hietzing » 24 юни 2015 09:36

Успех на хората, които обичат Локо Сф. Надявам се, че ще се изправите на крака.
Черно море е Варна

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 24 юни 2015 09:43

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 24 юни 2015 09:46

[center]СВОБОДА[/center]

Тази вечер не съм спал от вълнение. Цяла нощ съм си мислил какво ще се случи от тук нататък. Радостта е огромна, все пак едно тиранично управление на любимия ми клуб свърши. Управление което трая едно поколение, управление, което не успя да приобщи това поколение към Локомотив, управление, което съсипа една от най-продуктивните детско-юношески школи в България, едно управление, което от чисто нов стадион (на 9 г. бе 1994г) направи гробница, управление, което никога не уважи легендите на клуба, управление, което не уважаваше Атанас Михайлов, управление, което отврати хиляди привърженици на Локомотив, управление, което успя да ни раздели като публика, управление, което бе високомерно и егоцентрично.
Хубавите моменти се брояха на пръсти, а разочарованията бяха пъти повече. От уважаван от всички отбор се превърнахме в посмешище. Станахме обект на подигравки, синоним на черно тото и схеми. Привържениците се озлобихме, започнахме да обиждаме, за да запазим малкото останала чест на любимия ни тим. Започнахме да живеем в миналото, което е най-страшното. От горди станахме пасивни и неусетно през последните 10-15 години клубът започна да замира. Бавно, но сигурно.
[center]НО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА КАЖЕМ КРАЙ[/center]
От днес започва нов епизод от историята на Локомотив София. Епизод, който ще покаже дали заслужаваме да ни има или си отиваме. Ще го нарека "Епизод Последен", защото след него, в момента, не следва нищо. Сега имаме нужда от всеки един от нас, независимо кой е, кой е подкрепял, не е ли ходил на мач заради Гигов, няма значение. В момента ние сме Локомотив. Трябва да сме заедно, трябва да сме единни. Всичко друго е на заден план и няма значение. Локомотив трябва да бъде възроден и трябва да е този отбор, който е уважаван от всички и изпълнява функцията си на социален фактор в софийското, а и не само, общество. Ние сме горди хора, ние не сме станали от Локомотив заради Гигов, станали сме от Локомотив заради нашите бащи, деди, по собствена воля или под влиянието на приятел, няма значение, всеки който е локомотивец знае значението на думата чест, защото е бранил своята в обкръжение на други привърженици, които винаги са били повече. И той никога не е предал своето.
Надявам се да успеем, надявам се да ни има и да бъдем които сме. А ако не успеем, приятели, сбогом, напред към забвението.
Длъжни сме да дадем всичко от себе си в този момент.
Последна промяна от haiobaio на 24 юни 2015 09:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юни 2015 09:47

snakebite написа:
Red Warrior написа:Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:

Ей армеецо..пак трибуна Моци ти е в главата, вече ставате смешни...Как да ви опрости държавата като се правите на тарикати. Вие даже погасителен план нямате бе...Нямате воля да плащате щото сте ЦСКА нали и сте над закона. За Анисе и Платини платихте ли , на Етрополе и Пирин платихте ли,
Какво са виновни агентите на играчите че сключвате договори които не изпълнявате. Играли един, два мача. Ами как да играят като ги разкривате какви ментета уж са още след два три мача. После ги гоните просто ей така - вземай сака и бягай :shock: Един от тези играчи мисля Морейра се казваше който разкрахте като менте, е един от голмайсторите в Португалия. Шеридън направи прилична кариера в Кипър....а бе примери много...
Еми това свърши и нека да ви е за урок. Нека е за урок и за останалите клубове, вклюително и нашия Добре че УЕФА се намеси че им припари под дупетата на онези от БФС....

Иначе пожелавам успех на Локо...аз мисля че Гигов ви скрои шапка...Дълговет ако имаше желание можеше да се изчистят, но не се направи... !
Горе главите на феновете на Локо ! Честта не се купува с нищо, а вие има зад кавко да застанете защото Локо е емблематичен клкуб за България !

Даде ли ви държавата 6 млн. - даде ви! На нас даде ли ни един гол х.. - даде ни! Така че стига си се оправдавал. Всички знаем как същото БФС, за което говориш ви набута в "А" група, а стана и ясно, че дружеството, което сте регистрирали 2010 г. е било след като вече сте играли дори мачове от "А" група, но за Домус Бей явно няма закони. Той самият като едно футболно "Монсанто" може да бълва всякакви ГМО-клубове без да му се търси никаква сметка по какъв начин го прави.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юни 2015 09:54

warhead написа:
snakebite написа:
Red Warrior написа:Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:

Ей армеецо..пак трибуна Моци ти е в главата, вече ставате смешни...Как да ви опрости държавата като се правите на тарикати. Вие даже погасителен план нямате бе...Нямате воля да плащате щото сте ЦСКА нали и сте над закона. За Анисе и Платини платихте ли , на Етрополе и Пирин платихте ли,
Какво са виновни агентите на играчите че сключвате договори които не изпълнявате. Играли един, два мача. Ами как да играят като ги разкривате какви ментета уж са още след два три мача. После ги гоните просто ей така - вземай сака и бягай :shock: Един от тези играчи мисля Морейра се казваше който разкрахте като менте, е един от голмайсторите в Португалия. Шеридън направи прилична кариера в Кипър....а бе примери много...
Еми това свърши и нека да ви е за урок. Нека е за урок и за останалите клубове, вклюително и нашия Добре че УЕФА се намеси че им припари под дупетата на онези от БФС....

Иначе пожелавам успех на Локо...аз мисля че Гигов ви скрои шапка...Дълговет ако имаше желание можеше да се изчистят, но не се направи... !
Горе главите на феновете на Локо ! Честта не се купува с нищо, а вие има зад кавко да застанете защото Локо е емблематичен клкуб за България !

Специално Платини го платиха 1милион! :mrgreen: А за дълговете се написа толкова много!Само един пример,какво е правила Искра Фидосова на заплата в ЦСКА от 150 хил хонорар, а мъжът и на 35хил!Айде някой да даде отговор на това!И при цялата тая помия някой трябва да плаща и данъците на тая свиня майка върху хонорара й!Да не говорим за 800хил към Бенжалюн без да е играл,аз не мога да му сметна данъка на тоя на хонорара и т.н.!Няма кой да се хване!Чисто и просто държава няма ,ние искаме футбол!Ония си правят далаверите,а вие си щракайте тука до полуда!

А пък за тъпотията на Сашо Томов още 2007-ма да обяви истинските заплати нямам думи. То и оттам е и основната разликата, че ние дължим на НАП 11 млн., а Левски 4. Но пернишките боклуци имат най-голяма вина и тук държавата също е виновна, че не се намеси за да спре воденето към умишлен фалит. Тези на колкото и да ги осъдят все ще е малко!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 24 юни 2015 09:56

Малиииии тва прасетата са мега тъпи парчета.Стадиона в Разград е собственост на общината бре капут!Държавата не е дала на клуба пари, и не е инвестирала в Лудогорец.Отделно от това Домусчиев ще извади още 12 милиона от джоба си за същия стадион, който не е негов.От какъв зор държавата ще ви опрощава на вас дълговете бре?То бива да сте глупави и нагли, ама вие вече прекалявате.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 24 юни 2015 10:23

Моля феновете които ще присъстват на срещата с Иван Василев и другите заинтересовани от съдбата на Локомотив да обявят една банкова сметка за дарения. Ако отбора е съставен от наши юноши и в ръководството влязат Локомотивци които им пука за емблемата, моята фирма ще дари 10 000 лв.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 24 юни 2015 10:25

haiobaio написа:[center]СВОБОДА[/center]

И в lokosf.info ИзображениеИзображениеИзображение

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 24 юни 2015 11:01

Ако играеме във"В"група бюджет от 1000000 ще е достатъчен.Но тия дългове кой ще връща не знам.Бизнесът в София е достатъчно голям тъй че ако се намери човек да милее за клуба проблеми няма да има.Градове като Радомир,Сапарева баня,Гоце Делчев имат отбори какво остава за София.Дане Василев се захване!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 24 юни 2015 11:02

Може и да е за добро, че почвате на чисто, въпреки дълга, който така или иначе трябва да се плати. Успех и умната!
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Върни се в “Локо София”