Демба Ба написа:rockyy написа:Вече си мисля,че цялата тази пародия се режисира от много високо а пък ние само си джавкаме.Сливане на тези два отбора е все едно да си направиш бъркоч от таратор и крем карамел.
Ами никой не зададе въпроса, защо Гриша Ганчев в крайна сметка, вместо да преобразува Литекс в ЦСКА каквато беше първоначалната идея, изведнъж тръгна на тоя вариант с Локо СФ.Участието на Литекс в Европа не е аргумент-участие може да се откаже, виждали сме го това Ами преди две години имаше идеален шанс Ганчев да го направи това преобразуване- Литекс тогава не се беше класирал за Европа, на всичко отгоре и Тиквата не беше на власт (понеже имаше твърдения че предната година Тиквата уж не му бил разрешил)...защо чрез Локо СФ?- за мен отговорът е само един, и той е че всъщност на ГГ не му дреме ама хич за ЦСКА, а го интересуват базите.Ще пробва да ги получи, ако не стане, ще зареже хибрида и ще си се върне към Литекс.За това не иска да рискува със преобразуване на собственият си проект, със всичките му школи, бази, хубавото стадионче в Ловеч и въобще всички инвестиции които е направил-не желае всичко това да стане "ЦСКА". И жертва друг клуб-в случая Локо СФ.
Не искам да те обиждам ,затова направо ще ти отговоря на откровените глупости които си писал!
Иска да го направи с ЛОКО защото това е единствения законен начин!В смисъл по наредбите на БФС трябва клубовете да са от един регион за да се слеят!
Така Ганчев прави някакво ЦСКА 21или каквото е там и го слива с ЛОКО за да остане в Агр с неговия лиценз!Както се казва и вълка сит и агнето цяло!
П.С.Предварително казвам ,че като фен на ЦСКА също съм против това да стане ...друг е въпроса ,че живеем в държава ,в която никой не го е*е за това какво мисля аз и хората като мен(в смиъл фенове и т.н.)тия си правят игрите и не им пука грам за нас!В тоя случай колкото са потърпевши феновете на ЛОКО ,Литекс и т.н. толкова са потърпевши и на ЦСКА!