Внимание ЛОКОМОТИВ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

warhead
Контакти:

Re: Внимание ЛОКОМОТИВ!

Мнениеот warhead » 23 юни 2015 10:59

Демба Ба написа:
rockyy написа:Вече си мисля,че цялата тази пародия се режисира от много високо а пък ние само си джавкаме.Сливане на тези два отбора е все едно да си направиш бъркоч от таратор и крем карамел.

Ами никой не зададе въпроса, защо Гриша Ганчев в крайна сметка, вместо да преобразува Литекс в ЦСКА каквато беше първоначалната идея, изведнъж тръгна на тоя вариант с Локо СФ.Участието на Литекс в Европа не е аргумент-участие може да се откаже, виждали сме го това Ами преди две години имаше идеален шанс Ганчев да го направи това преобразуване- Литекс тогава не се беше класирал за Европа, на всичко отгоре и Тиквата не беше на власт (понеже имаше твърдения че предната година Тиквата уж не му бил разрешил)...защо чрез Локо СФ?- за мен отговорът е само един, и той е че всъщност на ГГ не му дреме ама хич за ЦСКА, а го интересуват базите.Ще пробва да ги получи, ако не стане, ще зареже хибрида и ще си се върне към Литекс.За това не иска да рискува със преобразуване на собственият си проект, със всичките му школи, бази, хубавото стадионче в Ловеч и въобще всички инвестиции които е направил-не желае всичко това да стане "ЦСКА". И жертва друг клуб-в случая Локо СФ.

Не искам да те обиждам ,затова направо ще ти отговоря на откровените глупости които си писал!
Иска да го направи с ЛОКО защото това е единствения законен начин!В смисъл по наредбите на БФС трябва клубовете да са от един регион за да се слеят!
Така Ганчев прави някакво ЦСКА 21или каквото е там и го слива с ЛОКО за да остане в Агр с неговия лиценз!Както се казва и вълка сит и агнето цяло!
П.С.Предварително казвам ,че като фен на ЦСКА също съм против това да стане ...друг е въпроса ,че живеем в държава ,в която никой не го е*е за това какво мисля аз и хората като мен(в смиъл фенове и т.н.)тия си правят игрите и не им пука грам за нас!В тоя случай колкото са потърпевши феновете на ЛОКО ,Литекс и т.н. толкова са потърпевши и на ЦСКА!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 23 юни 2015 10:59

zaxyg написа:Не искам да обиждам истинските фенове на Левски и ЦСКА, но едно време в училище феновете на единия отбор ставаха фенове на другия, в зависимост кой е по-силен.
Единствено аз като локомотивец и един славист никога не променихме предпочитанията си.
Може да сме малко, но поне сме истински. За славистите важи същото, имам доста познати от тях.

Истинските фенове на ЦСКА ще се преброят ноември месец когато в кишавицата трябва да посетят супердербито с Урвич.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 23 юни 2015 11:00

ss1914 написа:Много знаеш аз какво пренебрегвам. Левски си има форум, така че не се притеснявай за мен ;)

:lol: И аз това казвам!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 23 юни 2015 11:03

Red thunderstorm написа:
ss1914 написа:Много знаеш аз какво пренебрегвам. Левски си има форум, така че не се притеснявай за мен ;)

:lol: И аз това казвам!

Това значи, че не трябва да следя какво става с българския футбол ли? За форума на Левски, не говоря за този в гонг.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 23 юни 2015 11:04

saract написа:Истинските фенове на ЦСКА ще се преброят ноември месец когато в кишавицата трябва да посетят супердербито с Урвич.

Само че, доколкото чух и ако е вярно разбира се, на всички отбори, които ще бъдат съперници на ЦСКА ще бъде предложено мачовете да се играят на "Армията" от гледна точка на по-добрия терен и по-адекватни мерки за сигурност. Като естествено разходите по пътуването на гостуващите отбори ще бъдат поети от ЦСКА. Друг е въпросът дали ще са съгласни. Ако ли не, удри по чукарите и това е.
Но нека не забравяме, че сме в подфорум Локо Сф и темата си е тяхна. ;)
Последна промяна от Red thunderstorm на 23 юни 2015 11:10, променено общо 1 път.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 23 юни 2015 11:05

saract написа:
zaxyg написа:Не искам да обиждам истинските фенове на Левски и ЦСКА, но едно време в училище феновете на единия отбор ставаха фенове на другия, в зависимост кой е по-силен.
Единствено аз като локомотивец и един славист никога не променихме предпочитанията си.
Може да сме малко, но поне сме истински. За славистите важи същото, имам доста познати от тях.

Истинските фенове на ЦСКА ще се преброят ноември месец когато в кишавицата трябва да посетят супердербито с Урвич.

Има си и добра страна всички мачове ще са на Армията! ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 юни 2015 11:11

warhead написа:
Демба Ба написа:
rockyy написа:Вече си мисля,че цялата тази пародия се режисира от много високо а пък ние само си джавкаме.Сливане на тези два отбора е все едно да си направиш бъркоч от таратор и крем карамел.

Ами никой не зададе въпроса, защо Гриша Ганчев в крайна сметка, вместо да преобразува Литекс в ЦСКА каквато беше първоначалната идея, изведнъж тръгна на тоя вариант с Локо СФ.Участието на Литекс в Европа не е аргумент-участие може да се откаже, виждали сме го това Ами преди две години имаше идеален шанс Ганчев да го направи това преобразуване- Литекс тогава не се беше класирал за Европа, на всичко отгоре и Тиквата не беше на власт (понеже имаше твърдения че предната година Тиквата уж не му бил разрешил)...защо чрез Локо СФ?- за мен отговорът е само един, и той е че всъщност на ГГ не му дреме ама хич за ЦСКА, а го интересуват базите.Ще пробва да ги получи, ако не стане, ще зареже хибрида и ще си се върне към Литекс.За това не иска да рискува със преобразуване на собственият си проект, със всичките му школи, бази, хубавото стадионче в Ловеч и въобще всички инвестиции които е направил-не желае всичко това да стане "ЦСКА". И жертва друг клуб-в случая Локо СФ.

Не искам да те обиждам ,затова направо ще ти отговоря на откровените глупости които си писал!
Иска да го направи с ЛОКО защото това е единствения законен начин!В смисъл по наредбите на БФС трябва клубовете да са от един регион за да се слеят!
Така Ганчев прави някакво ЦСКА 21или каквото е там и го слива с ЛОКО за да остане в Агр с неговия лиценз!Както се казва и вълка сит и агнето цяло!
П.С.Предварително казвам ,че като фен на ЦСКА също съм против това да стане ...друг е въпроса ,че живеем в държава ,в която никой не го е*е за това какво мисля аз и хората като мен(в смиъл фенове и т.н.)тия си правят игрите и не им пука грам за нас!В тоя случай колкото са потърпевши феновете на ЛОКО ,Литекс и т.н. толкова са потърпевши и на ЦСКА!

Много си далече от истината!Нито 1 нещо което си писал е законно!първо:срока за всичко е изтекъл.второ:ЦСКА21 е нов отбор-А окръжна.трето:Лицензи не могат да се прехвърлят.четвърто:ти слушаш ли изобщо компетентните по правилника когато го коментират?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 23 юни 2015 11:12

абе, тия още малко и ще ни припознаят и стадиона, нищо че ставал за състезания с камили ...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 юни 2015 11:13

Има ли Локо Русе, Бургас, Карнобат, Ст.Загора и т.н. ? Няма ! Защо да го има и Локо Сф тогава :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 23 юни 2015 11:15

chiphead написа:абе, тия още малко и ще ни припознаят и стадиона, нищо че ставал за състезания с камили ...

Няма бе, споко! Гигов ще го барне, че току виж почнат да се навъртат бедуини :lol:

Върни се в “Локо София”