Още с влизането в кадър се вижда къде е лявата ръка на играча на Локомотив и какви действия извършва.
Нарушението е повече от категорично и въобще не е дискусионно.
За мен по-смел съдия щеше да извади втори жълт на Божиков, но от съдийските наредби (имат една книжка с тълкуване на положенията) е ясно, че втори жълт картон трябва да е категоричен и безспорен, а не както се случи днес в Пловдив, та Божиков в ситуацията направи всичко възможно да запази здравето на играча и си сви краката, което го спаси от картона.
Другите положения са ми мъгла, тъй като ползвах мача за беграунд, ако някой покаже видео от някоя ситуация ще коментирам.
Литекс-Локо(Сф), петък 24.10, ст."Градски", Ловеч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Литекс-Локо(Сф), петък 24.10, ст."Градски", Ловеч
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
favaca8888
- Контакти:
хм, интерестни тълкувания.
при висока топка се печели първо предимство във въздуха
Тук Ранджелович и черния се борят за тази топка и всеки един от тях извършва нарушения.
Да, футболистът на Локо използва своите ръце дотолкова за да спечели битката с игра с глава.
А играча на Литекс блокира с тяло и използва тялото си за да спечели терен и позиция в наказателното
АБСОЛЮТНО НАЙ-ИЗМИСЛЕНАТА ДУЗПА В УНИВЕРСА, КОЯТО СЪМ ВИЖДАЛ!
Локомотив игра доттойно и мога да се гордея с момчетата в отбора,дори имахме 2 положения за 3-3 за
съжаление получихме 4-ти гол.Да се подмива Пфк Левски, че влака иде
при висока топка се печели първо предимство във въздуха
Тук Ранджелович и черния се борят за тази топка и всеки един от тях извършва нарушения.
Да, футболистът на Локо използва своите ръце дотолкова за да спечели битката с игра с глава.
А играча на Литекс блокира с тяло и използва тялото си за да спечели терен и позиция в наказателното
АБСОЛЮТНО НАЙ-ИЗМИСЛЕНАТА ДУЗПА В УНИВЕРСА, КОЯТО СЪМ ВИЖДАЛ!
Локомотив игра доттойно и мога да се гордея с момчетата в отбора,дори имахме 2 положения за 3-3 за
съжаление получихме 4-ти гол.Да се подмива Пфк Левски, че влака иде
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
парци написа:ПРЕСЛИ ДА ТИ ВКАРА ГОЛ В ОФИЦИАЛЕН МАЧ!!!
... и после, съответно...
Безценно!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

favaca8888 написа:Да, футболистът на Локо използва своите ръце дотолкова за да спечели битката с игра с глава.
Благодаря, че ми потвърди казаното от мен.
Във футболната игра намесата с ръце е забранена във всякаква форма и се дава нарушение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
rere написа:pafkata написа:3-0
Ако ни свири боклукът обърнал мача срещу вас от 0:1 и двама изгонени от ваште до 2:0 и един изгонен от наште.
Е,свири друг, ама от същото котило!
Мога само да поздравя нашите момчета!
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

BadBoy написа:favaca8888 написа:Да, футболистът на Локо използва своите ръце дотолкова за да спечели битката с игра с глава.
Благодаря, че ми потвърди казаното от мен.
Във футболната игра намесата с ръце е забранена във всякаква форма и се дава нарушение.
И това го казвате вие...

"Изпълкома ми - е много по-добър, от Изпълкома ти". 

Невероятен малшанс преследваше Локомотив през целия мач,като прибавим и якото съдийско рамо за домакините и мисията ни на градския стадион в Ловеч стана непосилна.Играта и борбата обаче от страна на нашите истински ме радва и въодушевлява,в този тим има голямо бъдеще.
кво се плюнчите толко за тая дузпа бе, естествено че се свири в селото на Голямото Джудже Хаяско,
но то колкото и да се пъне си остава джудженце, нисичко и комплексирано, а това там си остава убито село/.
Всяко полягване на морковите го свиреше, накъсваше играта умишлено- на два пъти имахме шанс за бързи контри, свири и връща топката за да може отборчето на Голямото Джудже да се върне и прегрупира.
Евала на момчетата и на Васев, гордеем се с тях.
Само Локо!
но то колкото и да се пъне си остава джудженце, нисичко и комплексирано, а това там си остава убито село/.
Всяко полягване на морковите го свиреше, накъсваше играта умишлено- на два пъти имахме шанс за бързи контри, свири и връща топката за да може отборчето на Голямото Джудже да се върне и прегрупира.
Евала на момчетата и на Васев, гордеем се с тях.
Само Локо!
Локомотив за нас е всичко!!!