Дерби:Локо-Славия, тази неделя от 17:15ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Дерби:Локо-Славия, тази неделя от 17:15ч.

Мнениеот slavia_forever » 02 май 2014 21:11

парци написа:Кой какво почва? Да пращате жени по трамваите да ни следят докато се прибираме от мачове, когато играехме на "Националния", да ни правите засади с говедата, това ли сме почнали?

Да давате примери с неща, които са извън тематиката, а същата е свързана с мача ни в неделя, който вие наричате дерби още от заглавието и едва ли не очаквате и ние да го имаме за такова.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 02 май 2014 21:12

Тая тема точно ти я започна. ;)

И ако не си разбрал - заглавието е саркастично.
Изображение

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 02 май 2014 21:13

не бе,не ми отговаряй избиратлено на поставените от мен въпроси,
не Ви е дерби с нас,а:
-чакате ни да ни правите "първа" хахах, айде отговори на това, беше преди 2 -3 месеца,не ми търси под вола теле,
от тая случка не случайно имате 5-6 забрани,нали,направете подобна първа на говедата и признавам че дербито ви е с подуенци и сте се объркали при оная "случка", но пък и не си ти човека който да ми отговаря на тея върпоси, не се чувстввай длъжен...
хаха

:roll: :lol:
Локомотив за нас е всичко!!!

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 02 май 2014 21:15

И от двете страни доста комплексарски са ми звучали обясненията през последните години, че "виждаш ли нас тоя мач не ни интересува, не е дерби".

За мен до 2011 тоя мач си беше отвсякъде дерби и заедно с мача с говедата , чаках с най-голямо нетърпение. Дебелака и гигов обаче убиха дербито и ще му трябва много време да заприлича отново на такова. Сега пак се съмнявам, че мача ще е истински, ама да видим.

ПП: радвам се, че нито от порточановите, нито от събевите кебапчета съм ял. 8-)

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 02 май 2014 21:22

Форефъра, що толкова ги дразниш буферите и им говориш за случки, на които не си бил ?
Иначе буфери, не се правете маймунки мръсни, вие първи започнахте с дебненето в далечната вече 2007 година. 8-) Не, че ние сме света вода ненапита, ама що толкова искате вие пък точно да се изкарате такива ?

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 02 май 2014 21:23

явно си доста малък,дерби датира лично за мен че началото на 90-те години Славия имаха по организирани хора(тогава нямаше агитки в този си вариант) и правеха мизерии 20 човека на 3ма, за мен лично от тогава е дербито,
после естесвено се обърна палачинката и почна наща доминация, дерби генерално между Славия и Локомотив дербито е на основа обединението между двата отбора и последстивята генерално за нас, че реално спираме да съществуваме,
и да пиша до утре кой ли ме чете... :lol:

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 02 май 2014 21:26

holden1913 написа:Форефъра, що толкова ги дразниш буферите и им говориш за случки, на които не си бил ?
Иначе буфери, не се правете маймунки мръсни, вие първи започнахте с дебненето в далечната вече 2007 година. 8-) Не, че ние сме света вода ненапита, ама що толкова искате вие пък точно да се изкарате такива ?

тая игра е почнаа приятелю когато си още бил далече от стадиона с мизериите от хероинаджийски-пънкарски боклуци афиширащи се за слависти преди около 20 години, но какво значение има, тая война се води и ще се води с променлив успех винаги, и да имате някакви смешни временни успехи сега, ще се обърне палачинката и поне докато дъртите сме живи на 100% мога да го гарантирам,
нали сте филамри знатете ни кой кой е от къв ник пише,как се казва на колко години е къде живее....

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 02 май 2014 21:42

IBUU написа:явно си доста малък,дерби датира лично за мен че началото на 90-те години Славия имаха по организирани хора(тогава нямаше агитки в този си вариант) и правеха мизерии 20 човека на 3ма, за мен лично от тогава е дербито,
после естесвено се обърна палачинката и почна наща доминация, дерби генерално между Славия и Локомотив дербито е на основа обединението между двата отбора и последстивята генерално за нас, че реално спираме да съществуваме,
и да пиша до утре кой ли ме чете... :lol:

Еми в по ново време първата засада беше 2007 от ваша страна ?? Иначе си прав 90-години не ходех по мачове, тръгнах след 2000, когато бях в тийнейджърска възраст. :mrgreen: И от тогава имам поглед за всичко, което се случва в агитката. Аз и не претендирам да разказвам за корена на враждата или нещо такова. Говоря само за това, което знам.
Последна промяна от holden1913 на 02 май 2014 21:50, променено общо 1 път.

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 02 май 2014 21:47

IBUU написа:нали сте филамри знатете ни кой кой е от къв ник пише,как се казва на колко години е къде живее....

Тва не е толкова от филмарство, колкото от това че сме по 20 човека и сме си горе-долу същите от години. :mrgreen: Знаем само, хората, които искат да ги знаем, които се бутат, звънят и тн. Иначе да си призная тебе не те знам, НО имам подозрения. :lol: :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 май 2014 22:00

Абе ама как сте се захапали с форевърчето , няма да остане кой да ни честити победата в неделя всички ще имате бан по име , ай пи , по аватар и т.н. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Локо София”