Дискусии: Ботев - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

botev champion

Re: Дискусии: Ботев - Локо София

Мнениеот botev champion » 21 мар 2009 15:56

Г-н Хибрид,можеш ли, да ми цитираш къде точно употребих споменатите от теб заучени фрази?Ако не можеш ще започна наистина да си мисля,че си с двупръсто чело.Хайде давай да те видя г-н Хибрид!!!

botev champion

Мнениеот botev champion » 21 мар 2009 16:01

Абе тоя железния м.а.й.к.а. му да не яде руда,че го е изсрала такъв чугунен?Явно доста е хапнала за да изсере цяла бригада........

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2009 16:10

Заучена фраза е ,че БПФК имал всякакви фенове,че Стара Загора е едва ли не село,че тук мякаме,след като всеки знае какъв е пловдивският диалект,че имате огромна публика,че Стоичков бил ваш фен,което не си го подкрепил с доказателства,че аз съм с ниско чело,след като въобще не си ме виждал,че съм попаднал случайно в големия град,разбира се,даде пример с Петър Стоянов,който го дава всеки папагал,естествено,аз като направи сравнение между вас и Локото(Пловдив),ти не каза нищо,понеже знаеш,че говоря истината.Пич,ще ти кажа само,че съм на 100%убеден,че ти не си ми на нивото по никакъв начин,сигурно си голям мъжага,всеки ден искаш да трепеш ''буфери'' и т.н.,но си крайно ограничен и не можеш да ми стъпиш не на малкия пръст,ами на нокътя(да,така се пише,не се чуди)на пръста!Аз съм се доказал пред хората,които ме познават,няма защо да го правя пред теб,макар че всеки безпристрастен наблюдател ще отчете какъв съм.Не се изтъквам,просто се дразня на такива като теб.Винаги съм бил дружелюбен и съм уважавал нормалните и отдадени на клуба си фенове на който и да е отбор,пак казвам,ти не си сред тях.Това имах да ти кажа,пожелавам ви б група,но ако продължавате с идиотизмите си да целите хора с мобилни телефони и бомбички,ще сте във в група,а някои то вас в затвора!Не слагам всичките ботевисти под общ знаменател,напротив,например много уважавам SHYNE от този форум,защото е пич,точен е,може да се говори с него,докато ти си пълен и завършен глупак!С изказването си,че Стара Загора е едва ли не село и че ние мякаме като имаш предвид откъде си ти,и че имам двупръсто чело,изясни тотално що за човек си!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2009 16:11

acmilan написа:Заучена фраза е ,че БПФК имал всякакви фенове,че Стара Загора е едва ли не село,че тук мякаме,след като всеки знае какъв е пловдивският диалект,че имате огромна публика,че Стоичков бил ваш фен,което не си го подкрепил с доказателства,че аз съм с ниско чело,след като въобще не си ме виждал,че съм попаднал случайно в големия град,разбира се,даде пример с Петър Стоянов,който го дава всеки папагал,естествено,аз като направих сравнение между вас и Локото(Пловдив),ти не каза нищо,понеже знаеш,че говоря истината.Пич,ще ти кажа само,че съм на 100%убеден,че ти не си ми на нивото по никакъв начин,сигурно си голям мъжага,всеки ден искаш да трепеш ''буфери'' и т.н.,но си крайно ограничен и не можеш да ми стъпиш не на малкия пръст,ами на нокътя(да,така се пише,не се чуди)на пръста!Аз съм се доказал пред хората,които ме познават,няма защо да го правя пред теб,макар че всеки безпристрастен наблюдател ще отчете какъв съм.Не се изтъквам,просто се дразня на такива като теб.Винаги съм бил дружелюбен и съм уважавал нормалните и отдадени на клуба си фенове на който и да е отбор,пак казвам,ти не си сред тях.Това имах да ти кажа,пожелавам ви б група,но ако продължавате с идиотизмите си да целите хора с мобилни телефони и бомбички,ще сте във в група,а някои то вас в затвора!Не слагам всичките ботевисти под общ знаменател,напротив,например много уважавам SHYNE от този форум,защото е пич,точен е,може да се говори с него,докато ти си пълен и завършен глупак!С изказването си,че Стара Загора е едва ли не село и че ние мякаме като имаш предвид откъде си ти,и че имам двупръсто чело,изясни тотално що за човек си!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

botev champion

Мнениеот botev champion » 21 мар 2009 16:21

acmilan написа:Заучена фраза е ,че БПФК имал всякакви фенове,че Стара Загора е едва ли не село,че тук мякаме,след като всеки знае какъв е пловдивският диалект,че имате огромна публика,че Стоичков бил ваш фен,което не си го подкрепил с доказателства,че аз съм с ниско чело,след като въобще не си ме виждал,че съм попаднал случайно в големия град,разбира се,даде пример с Петър Стоянов,който го дава всеки папагал,естествено,аз като направи сравнение между вас и Локото(Пловдив),ти не каза нищо,понеже знаеш,че говоря истината.Пич,ще ти кажа само,че съм на 100%убеден,че ти не си ми на нивото по никакъв начин,сигурно си голям мъжага,всеки ден искаш да трепеш ''буфери'' и т.н.,но си крайно ограничен и не можеш да ми стъпиш не на малкия пръст,ами на нокътя(да,така се пише,не се чуди)на пръста!Аз съм се доказал пред хората,които ме познават,няма защо да го правя пред теб,макар че всеки безпристрастен наблюдател ще отчете какъв съм.Не се изтъквам,просто се дразня на такива като теб.Винаги съм бил дружелюбен и съм уважавал нормалните и отдадени на клуба си фенове на който и да е отбор,пак казвам,ти не си сред тях.Това имах да ти кажа,пожелавам ви б група,но ако продължавате с идиотизмите си да целите хора с мобилни телефони и бомбички,ще сте във в група,а някои то вас в затвора!Не слагам всичките ботевисти под общ знаменател,напротив,например много уважавам SHYNE от този форум,защото е пич,точен е,може да се говори с него,докато ти си пълен и завършен глупак!С изказването си,че Стара Загора е едва ли не село и че ние мякаме като имаш предвид откъде си ти,и че имам двупръсто чело,изясни тотално що за човек си!
Вярвай ми много си тъп!!!Нищо лично!!!Къде казах,че Стара Загора е село Тъпчо?Не виждаш ли,че много говориш,а нищо не казваш!!!Това и на един индивид,като теб му го казах.Явно простотията се превръща в пандемия.......и то все при фенове на отбори носещи името локомотив.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2009 16:29

Изтрих си мнението,защото не съм простак и няма да говоря такива неща.Каквото искаш си мисли,ти си много жалко човече!Спирам да пиша с теб,защото усещам как ме заразяваш с простотията си!Ти не каза нищо съществено,нищо убедително,не отговори на въпросите ми и да,говореше заучени фрази.Спирам,защото не заслужаваш толкова внимание!!!

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 21 мар 2009 16:32

Падаме с много ! И цял мач смърт за Селския!!!!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

botev champion

Мнениеот botev champion » 21 мар 2009 16:36

[quote="acmilan"]Изтрих си мнението,защото не съм простак и няма да говоря такива неща.Каквото искаш си мисли,ти си много жалко човече!Спирам да пиша с теб,защото усещам как ме заразяваш с простотията си!Ти не каза нищо съществено,нищо убедително,не отговори на въпросите ми и да,говореше заучени фрази.Спирам,защото не заслужаваш толкова внимание!!!А бе ти само толкова думи ли знаеш?Това,че изтри предния ти пост не те прави по-умен,вярвай ми!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2009 16:44

botev champion написа:
acmilan написа:Изтрих си мнението,защото не съм простак и няма да говоря такива неща.Каквото искаш си мисли,ти си много жалко човече!Спирам да пиша с теб,защото усещам как ме заразяваш с простотията си!Ти не каза нищо съществено,нищо убедително,не отговори на въпросите ми и да,говореше заучени фрази.Спирам,защото не заслужаваш толкова внимание!!!А бе ти само толкова думи ли знаеш?Това,че изтри предния ти пост не те прави по-умен,вярвай ми!

Повярвай ми,имам богат речник и съм го доказвал многократно пред множество хора!Само не разбрах,защо,според теб,съм глупав,но както и да е.Не очаквам каквото и да било обяснение от теб,ти си завършен идиот!Пак ти казвам,ако ме познаваше,не би си и помислил да кажеш,че съм тъп,ако аз те познавах обаче,щях да се убедя,че ти си крайно ограничено същество!Айде гледай си БПФК,ЦСКА,АФД Тракия и т.н.,псувай ''говедата'' и ''буферите'' и си мисли колко велик си!Дано един ден се осъзнаеш,но съм песимист!

botev champion

Мнениеот botev champion » 21 мар 2009 16:48

acmilan написа:
botev champion написа:
acmilan написа:Изтрих си мнението,защото не съм простак и няма да говоря такива неща.Каквото искаш си мисли,ти си много жалко човече!Спирам да пиша с теб,защото усещам как ме заразяваш с простотията си!Ти не каза нищо съществено,нищо убедително,не отговори на въпросите ми и да,говореше заучени фрази.Спирам,защото не заслужаваш толкова внимание!!!А бе ти само толкова думи ли знаеш?Това,че изтри предния ти пост не те прави по-умен,вярвай ми!

Повярвай ми,имам богат речник и съм го доказвал многократно пред множество хора!Само не разбрах,защо,според теб,съм глупав,но както и да е.Не очаквам каквото и да било обяснение от теб,ти си завършен идиот!Пак ти казвам,ако ме познаваше,не би си и помислил да кажеш,че съм тъп,ако аз те познавах обаче,щях да се убедя,че ти си крайно ограничено същество!Айде гледай си БПФК,ЦСКА,АФД Тракия и т.н.,псувай ''говедата'' и ''буферите'' и си мисли колко велик си!Дано един ден се осъзнаеш,но съм песимист!

Как не виждаш,че си простак?Само ти говориш за "буфери","говеда"и псуване.Питам те пак къде употребих подобни термини?

Върни се в “Локо София”