Всекидневна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив е сред подалите документи за участие във 2 лиг
Личното ми усещане е че на 90% ще сме във втора лига, а относно трудността на влизане от В в Б, тази година поради сериозните размествания ще е по-лесно.
-
bobo_13 написа:boabbb написа:Няма какво да се "припознава" в т.нар. ОПЕЛЦСКА си е ЦСКА, просто поглъща 2 малки отбора
Ядрото играчи на носителя на Купата за миналата година си е налице, докарали са малко цигани и млади момчета от Ловеч, гледам ... Старото АД няма как да играе професионален футбол НИКОГА повече, дори да има не милиони, а трилиони
Това е нещо, което удобно се пропуска от "оздравителите" ... Но, да не изместваме темата ...
Ето тук ти е грешката. Клуб с 30 млн задължения, ако "погълне" 2 по-малки отбора, то задълженията си остават.
Тук ситуацията е 2 отбора, нямащи нищо общо със София и ЦСКА, се обединяват и решават да се прекръстят на ЦСКА и си сменят адресната регистрация.
Как така 2 отбора нямащи нищо общо със София биват припознати за ЦСКА. Това ли е "идеята ЦСКА"
Господи! Прибери си вересиите...
Сега по подтемата(темата е за Локо сф):
Сигурен ли си, че задълженията ще изчезнат? Сигурен ли си че държавата няма да си получи парите? За парите на онзи перхидроления физкултурник трябва да си сигурен, че няма да види нищо. Най-много да види жена си с един инж... Не съм сигурен, ама сегашния Етър, онзи от началото на 90те ли е?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
Да да имахме модератор да поизчисти малко подтемата тук за ЦСКА 

Реално погледнато на мен ми е все тая дали ще играем в Б или В група. Футбола е спорт направен за забавление. Ако има желаещи да попълнят трите свободни места ок, няма проблем нека влизат. Честно казано предпочитам да играеме във В и догодина да влезем в Б, отколкото да кретаме в Б. Времето ще покаже....
Хубаво ще е да прескочим В гр.Все пак още една година в аматьорския футбол си много загубено време.Отделен е въпроса,че и югозападната група е доста силна и финансовия ресурс за спечелването и ще е сериозен.
Черният козел написа:james написа:Tommi написа:Няма страшно, там сте.Вече всичко е по желание и всеки участва, където пожелае.
Правила няма.
Ако имаше правила вие с чорбетата щяхте да си правите дербита във В група , а ние щяхме да си играеме в Европа, но правила няма!
Щом казваш сигурно е така.Може да добавиш,че дербитата във В група щяха да са по-посетени от всичките ви мачове в Европа дори да стигнете групите,отворко !!!
Ти нали знаеш , че на нас никой не ни плаща да ходиме на мач

Т.Велков сменен!
Някой знае ли причините?Велков е малко "мек" треньор но щеше да свърши работа .Сега е интересно с А.Колев.Треньори имаме и Стоев и Васев па и Мастиката са без работа.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Т.Велков сменен!
Еми сигурно Нова Броудкаст ще му дава много по-добра заплата. 

[center]Levski & Lazio[/center]
- vg_vasilev
- Контакти:
hd29 написа:Хубаво ще е да прескочим В гр.Все пак още една година в аматьорския футбол си много загубено време.Отделен е въпроса,че и югозападната група е доста силна и финансовия ресурс за спечелването и ще е сериозен.
И аз съм за В група. Лека полека да не се насилват нещата и всичко да е чисто.
vg_vasilev написа:hd29 написа:Хубаво ще е да прескочим В гр.Все пак още една година в аматьорския футбол си много загубено време.Отделен е въпроса,че и югозападната група е доста силна и финансовия ресурс за спечелването и ще е сериозен.
И аз съм за В група. Лека полека да не се насилват нещата и всичко да е чисто.
Нещо не си ми схванал мисълта.