"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Гласят Гигов за шеф на професионалния футбол в България

Мнениеот TPAKTOP » 07 юли 2010 20:32

миле гърбавия написа:
TPAKTOP написа:
миле гърбавия написа:Другарят Михов е един от главните участници в схемата,ама плитките мозъци не могат да го усетят!

Аферим, Миле, машаллах! Аз като плиитък мозък искам малко да попия от твойте бликащи знания и интелект. Кажи сега каква е схемата и аз да топна пристче там да се облажа :)

Приятелю,ти деистително ли мислиш че човека с перуката е по-различен от другите другари и не е в " схемата"? Па и да те питам,това "Трактор" провокирано ли е от случая с другаря-помак Алексей Петров или се лъжа? Или само му симпатизираш и ти харесва?

Що не погледна кога съм регистриран и тогава да изразяваш мнение :) Провери случайно гърбицата ти не е образувано от свличане на сивото вещество надолу по тялото! А за оня дето си мисли че съм от Ст. Загора - УСПЕХ! :) Просто се опитах да бъда обективен ама явно не виждате нищо по-надалече от ст. Локомотив до битак Илиенци
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 07 юли 2010 21:23

Абе с чорбар можеш ли да спориш,те са обременени политически и комплексирани от изкуствено създаденя им отбор с указ!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 юли 2010 21:33

миле гърбавия написа:Абе с чорбар можеш ли да спориш,те са обременени политически и комплексирани от изкуствено създаденя им отбор с указ!

Вече те съжалявам... Аз изказах мнения, ти обиждаш и то с думички които си чул от някъде. Някой беше си написал в профила че ако се намери въпросния указ за създаването на ЦСКА дава 100лв. Аз съм готов да ти дам по 100лв за всеки доказан(дори само с думи) коментар които си постнал!!! Сега явно си във ваканция и няма какво да правиш така че потърси малко инфо и ще говорим пак.!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 07 юли 2010 21:49

TPAKTOP написа:
миле гърбавия написа:Абе с чорбар можеш ли да спориш,те са обременени политически и комплексирани от изкуствено създаденя им отбор с указ!

Вече те съжалявам... Аз изказах мнения, ти обиждаш и то с думички които си чул от някъде. Някой беше си написал в профила че ако се намери въпросния указ за създаването на ЦСКА дава 100лв. Аз съм готов да ти дам по 100лв за всеки доказан(дори само с думи) коментар които си постнал!!! Сега явно си във ваканция и няма какво да правиш така че потърси малко инфо и ще говорим пак.!!

Млади приятелю,не мога да съм във ваканция по простата причина че съм на 57 години . Видял съм много и знам много, така че само можеш да ми завиждаш!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 юли 2010 21:59

миле гърбавия написа:
TPAKTOP написа:

Млади приятелю,не мога да съм във ваканция по простата причина че съм на 57 години . Видял съм много и знам много, така че само можеш да ми завиждаш!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ОК Сори тогава не се коси че ти остават още 8 години до пенсия. За кво си плащал толкова осигуровки ако не се пенсионираш! RESPECT! И жалко че си живял 57 години без никакво възпитание и развитие. Защо не си използва "знанията" да ме затапиш и да млъкна а пишеш едноредови провокативни изречения подходящи единствено за ония които четат жълта преса? И все пак успех!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 08 юли 2010 09:08

TPAKTOP написа:Вижте как може да умаловажате труда на човека? Във време на криза имаш ли си напредстава как се намират пари за организиране на турнир и дори отделен мач(за СК) Тия пари не капят от небето! Бедна ти е фантазията за какво иде реч. Тия 80хил. не са нищо ама преди това като никой като не е далл дори лев за тях - това нещо ли е? И изкам да ти кажа че Вальо даде повече от 4000лв като купи нешо но не помня точно какво беше. Сто процента го има някъде в интернет може да го намериш и да гледаш и тогава да говорим. И за този турнир може да питаш в Ст. Загора дали не е интересен! Този турнир разпали сърцата на един цял град! Дали е интересен, на теб явно НЕ!

От кога е криза? От 1,5 години май. Преди това пак ли криза е било?
Той тези 80хил. лева не ги е дал. 4000 хиляди лева и е купил нещо :o Какво толкова важно е купил за 4000 хилки? Оправил си е тоалетните в офиса или нещо за негова облага.
Ето малка част от престъпниците в българския футбол
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 юли 2010 10:09

haiobaio написа:
TPAKTOP написа:Вижте как може да умаловажате труда на човека? Във време на криза имаш ли си напредстава как се намират пари за организиране на турнир и дори отделен мач(за СК) Тия пари не капят от небето! Бедна ти е фантазията за какво иде реч. Тия 80хил. не са нищо ама преди това като никой като не е далл дори лев за тях - това нещо ли е? И изкам да ти кажа че Вальо даде повече от 4000лв като купи нешо но не помня точно какво беше. Сто процента го има някъде в интернет може да го намериш и да гледаш и тогава да говорим. И за този турнир може да питаш в Ст. Загора дали не е интересен! Този турнир разпали сърцата на един цял град! Дали е интересен, на теб явно НЕ!

От кога е криза? От 1,5 години май. Преди това пак ли криза е било?
Той тези 80хил. лева не ги е дал. 4000 хиляди лева и е купил нещо :o Какво толкова важно е купил за 4000 хилки? Оправил си е тоалетните в офиса или нещо за негова облага.
Ето малка част от престъпниците в българския футбол

Явно не сте ме разбрали колко трудно е организирането на подобни турнири и благотворителни търгове. А за въпросното нещо за 4 хилки, не помня точно какво си купи но това е благотворителен търг. Все едно да кажеш за какво дадоха 3000лв за тоалетните принадлежности на ГУнди. Благотворителност, а не пазаруване.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 08 юли 2010 11:16

TPAKTOP написа:Явно не сте ме разбрали колко трудно е организирането на подобни турнири и благотворителни търгове. А за въпросното нещо за 4 хилки, не помня точно какво си купи но това е благотворителен търг. Все едно да кажеш за какво дадоха 3000лв за тоалетните принадлежности на ГУнди. Благотворителност, а не пазаруване.

Ясно е колко е трудно на всички, бъди сигурен.
Има разлика да правиш благотворителност с личността на една легенда и ти да намажеш облагите и да направиш нещо от любов към спорта, и евентуално, да бъдеш забравен.
Чакай ние трябва да го хвалим, че е купил за 4000 хиляди лева нещо на Гунди и по този начин е подпомогнал ветераните ли? :?: Стига бе това е жалко. Какво е направил за ветераните? Горките, повечето живеят в мизерия. 80 000лева за 15 години, ебати и то от търг.
Какво е направил за футбола изобщо? Развали турнира за купата и направи един мач за суперкупата, който вече няма и да се играе. Това ли е?
Трудно е да се намерят спонсори, не споря. Но за какво да спонсорират СК на България, като няма кой да им види рекламата? Всичко е съсипано от тези хора, начело с тоя.
Аз единственото нещо, което чувам от него са празни приказки. Действие не съм видял. "Да намалим групата, да оправим стадионите, да махнем корупцията." То и аз мога да го говоря това пред камера.
Мерси, не го уважавам за нещата, с които е подпомогнал българския футбол, а те... кои са?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 юли 2010 12:44

haiobaio написа:
TPAKTOP написа:Явно не сте ме разбрали колко трудно е организирането на подобни турнири и благотворителни търгове. А за въпросното нещо за 4 хилки, не помня точно какво си купи но това е благотворителен търг. Все едно да кажеш за какво дадоха 3000лв за тоалетните принадлежности на ГУнди. Благотворителност, а не пазаруване.

Ясно е колко е трудно на всички, бъди сигурен.
Има разлика да правиш благотворителност с личността на една легенда и ти да намажеш облагите и да направиш нещо от любов към спорта, и евентуално, да бъдеш забравен.
Чакай ние трябва да го хвалим, че е купил за 4000 хиляди лева нещо на Гунди и по този начин е подпомогнал ветераните ли? :?: Стига бе това е жалко. Какво е направил за ветераните? Горките, повечето живеят в мизерия. 80 000лева за 15 години, ебати и то от търг.
Какво е направил за футбола изобщо? Развали турнира за купата и направи един мач за суперкупата, който вече няма и да се играе. Това ли е?
Трудно е да се намерят спонсори, не споря. Но за какво да спонсорират СК на България, като няма кой да им види рекламата? Всичко е съсипано от тези хора, начело с тоя.
Аз единственото нещо, което чувам от него са празни приказки. Действие не съм видял. "Да намалим групата, да оправим стадионите, да махнем корупцията." То и аз мога да го говоря това пред камера.
Мерси, не го уважавам за нещата, с които е подпомогнал българския футбол, а те... кои са?

Съгласен съм с теб че нещата за купата и супер купата леко се занемариха, ама за ветераните искам да ти кажа че не никой преди това не се беше сетил въобще за тях.
Сега ще ти споделя нещо лично:[offtopic]Аз съм син на загинал полицай по време на изпълнение на дълга си още 1988г.. Имам брат който е с 5г. по-голям от мен. На майка ми и беше достатъчно трудно да ни отгледа докато всеки си хване хляба в ръцете и започне да се оправя сам. Никога не съм искал да бъда съжаляван, но баща ми загина заради държавата. Оттам ни вест ни кост. Никой не се сети че съществуваме. Когато Б. Борисов стана главен секретар той пое инициатива за кампания, дарения и пр. Тогава реално нещата тръгнаха. Пак не ги е дал от собствения си джоб ама той започна. Същото е и за Михов просто някой трябваше да се сети че тия хора съществуват. Оттам нататък зависи от хората идващи след него.[/offtopic] А за това че изкарал пари на гърба на Гунди не е вярно. Лично роднините на Г. Аспарухов бяха дарили вещите за търга. Когато някой иска да помогне го прави по какъвто начин намери за добре. А самия търг беше проведен от друга легенда Николай Колев - Мичмана(да почива в мир) и идеята беше харесана от много хора. Ще го потърся в интернет да го гледаш да видиш че въпросния търг не е проведен с цел ПР.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 08 юли 2010 13:58

TPAKTOP написа:
TPAtkov написа:До тук казаното не задоволява.На който и да му възложиш тази задача (организирането на мач за суперкупата) ще я свърши, дори по-добре от Михов.А тези 80 хил. дето уж ги е дал на ветераните, НЕ СА НЕГОВИ. Един продавач в Кореком , ми се явява с костюмчето и от 15 години дава само идеи...и нищо.Един път се излъгаха да подпишат договор с компанията , която той представляваше и от там го наритаха.Сега парите от тв права са в пъти повече..Така..дадоха му да администрира турнира за КБ..По-безличен турнир няма в света.Кажете ми реално тоя с какво точно се занимава и колко пари е дал от джоба си за заплати на футболисти,персонал.Колко радости е докарал на милата ми родина ?,Николко.Напротив, само е лапал и като президент на ЦСКА и като такъв на БФС

За теб проблема май е че В. Михов никога не е крил че симпатизирира на ЦСКА? Това няма значение! Тозичовек беше единствения с достойнство. В БФС всички са се вкопчили и няма да пуснат цицката докато не пукнат. Всички там са престъпници!
Гриша Ганчев - няма какво да говорим
Йордан Лечков - всички разбраха какви далавери си е въртял
Николай Гигов - преди години го разследваха за нелегален износ на оръжие
Ивайло Дражев(реално не участва в управлението, но беше кандидат) - За тоя смешник-рецидивист какво да кажа. Убиец, смешник и селски тарикат. Но щом той каза че Боби Михайлов е измамник Познай за какво иде реч като излязат наяве кирливите му ризи? След време ще разберем истината и за него!
Единствения който ставаше беше В. Михов. Всички други са престъпници!!!

В голяма грешка си.Аз също съм привърженик на ЦСКА.И какво разбираш под "достойнство" ?,какво достойно е направил Михов ?.Като какъв се явява пред камерите и като какъв дава акъл, че чак плаши да се оттегли от ПФЛ ?,защото видиш ли, никой не го слушал и вземал на сериозно....Истината е, че никой в БФС не го бръсне за слива и откраднатите парички от Кореком,последните два транша от трансфера на Стоичков и премията от ФИФА за 4-то място в щатите свършват и съответно той няма вече никакви интереси във футбола, защото видиш ли остава неразбран..А тези горните, дето си ги изброил, са давали заплати в хиляди и някои от тях са направили по повече от една къщичка за пиленца..нещо с което Михов никога няма да може да се похвали

Върни се в “Локо София”