TPAKTOP написа:Явно не сте ме разбрали колко трудно е организирането на подобни турнири и благотворителни търгове. А за въпросното нещо за 4 хилки, не помня точно какво си купи но това е благотворителен търг. Все едно да кажеш за какво дадоха 3000лв за тоалетните принадлежности на ГУнди. Благотворителност, а не пазаруване.
Ясно е колко е трудно на всички, бъди сигурен.
Има разлика да правиш благотворителност с личността на една легенда и ти да намажеш облагите и да направиш нещо от любов към спорта, и евентуално, да бъдеш забравен.
Чакай ние трябва да го хвалим, че е купил за 4000 хиляди лева нещо на Гунди и по този начин е подпомогнал ветераните ли?

Стига бе това е жалко. Какво е направил за ветераните? Горките, повечето живеят в мизерия. 80 000лева за 15 години, ебати и то от търг.
Какво е направил за футбола изобщо? Развали турнира за купата и направи един мач за суперкупата, който вече няма и да се играе. Това ли е?
Трудно е да се намерят спонсори, не споря. Но за какво да спонсорират СК на България, като няма кой да им види рекламата? Всичко е съсипано от тези хора, начело с тоя.
Аз единственото нещо, което чувам от него са празни приказки. Действие не съм видял. "Да намалим групата, да оправим стадионите, да махнем корупцията." То и аз мога да го говоря това пред камера.
Мерси, не го уважавам за нещата, с които е подпомогнал българския футбол, а те... кои са?