Локомотивците надъхват отбора от петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Локомотивците надъхват отбора от петък

Мнениеот loko29 » 26 май 2011 15:47

Аиде фенчетата на "Велбъжд"да замлъкнат,Локо пд е във "В"група.А вие играете само за тотото и с никому неизвесни негърчета.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 26 май 2011 17:04

PB1936 написа:
миле гърбавия написа:Приятелчета от Пловдив, ако не знаете държа да ви кажа ,че не публиката играе а футболистите! И количеството не значи качество!

Типичното мнение на човек, който пее за отбор без публика. За съжаление бате ви Гигов не е вечен, също както и чичо Гришо Ганчев. Рано или късно всички отбори без солидна фенска подкрепа ще бъдат там, където им е мястото. Мисля, че всеки неутрален фен би предпочел НИЕ да играем в ЛЕ, по разбираеми причини. Знам, че изказването ми не ви се нрави, ама ХИЧ, но такава е реалността. Щяхте да ме разберете, ако поне веднъж сте чували как цял стадион скандира името на любимия ви отбор.

Дай да не си говорим кой е вечен и кой не е, защото всички знаем коя е най-опасната професия в България....
Тази година Локо СФ и Локо Пд изиграха 3 мача и не успяхте да ни победите в нито един...Защо тогава да заслужавате повече да играете в Европа?
То по твоята логика не трябва ли примерно целият Чемпиъншип да играе турнири, като средната им посещаемост е 15-18хил. на мач?

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 26 май 2011 17:09

То е крайно време Локо-Пд да си сменят и името,на Спортклуб-Велбъжд,те Спортклуб не са били железничарски отбор.Хубаво отказахте се от железничарските си традиции,ама каква е тая омраза?Голяма омраза,голямо нещо!
Ние пък не ви мразим.Дреме ми кой ше играе в тия турнири.И вие и ние ще изиграем по макс 2 мача

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 17:35

Turo написа:То е крайно време Локо-Пд да си сменят и името,на Спортклуб-Велбъжд,те Спортклуб не са били железничарски отбор.Хубаво отказахте се от железничарските си традиции,ама каква е тая омраза?Голяма омраза,голямо нещо!
Ние пък не ви мразим.Дреме ми кой ше играе в тия турнири.И вие и ние ще изиграем по макс 2 мача

Информирай се по - добре. Не сме се отказали от железничарското. ЖСК отново си има място в нашата история, никой не го отрича, но просто наяве излезе една дългогодишна истина, която някои хора се опитаха да заличат, но не успяха. Как говориш за историята на нашия отбор, като не си осведомен, или говориш наизуст? Аз например за историята на Локо София не мога да говоря, защото хал хабер си нямам, а и не ме интересува. Така, че селянино от работнически квартал "Надежда" стой си на трибуквието пред монитора и си пиши за ръждясалия отбор.

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 17:36

Bass1948 написа:Причината е, че поне като отпаднат ще отпаднат достойно пред 10 000 души и нагоре. Пък и докопат ли се до 4тото място ще има здрава селекция и после кой знае.

Въпреки омразата между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) аз подкрепям по достойния отбор.

Ей тва е приказката. И повярвай ми 10 хиляди ще са малко ;). Ние 2004-та пълнихме стадион "Лазур", който е с капацитет 25 хиляди, а Бургас ни е 2 пъти по - далеч от София.

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 26 май 2011 18:18

Lokofanatic написа:
Bass1948 написа:Причината е, че поне като отпаднат ще отпаднат достойно пред 10 000 души и нагоре. Пък и докопат ли се до 4тото място ще има здрава селекция и после кой знае.

Въпреки омразата между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) аз подкрепям по достойния отбор.

Ей тва е приказката. И повярвай ми 10 хиляди ще са малко ;). Ние 2004-та пълнихме стадион "Лазур", който е с капацитет 25 хиляди, а Бургас ни е 2 пъти по - далеч от София.

Само за Лазyр не разбрах как реши че капацитетът му е 25хил..?

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 19:32

DenK@7a написа:
Lokofanatic написа:

Само за Лазyр не разбрах как реши че капацитетът му е 25хил..?

Извинявам се, тук грешката е моя. Капацитетът му е почти 19 хиляди. Добре, и така да е. Въпросът ми е, вие ще може ли да докарате толкова хора в Бургас?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 май 2011 20:14

Извинявам се, тук грешката е моя. Капацитетът му е почти 19 хиляди. Добре, и така да е. Въпросът ми е, вие ще може ли да докарате толкова хора в Бургас?

Не, няма да можем. Сега осмислих ли съществуванието ти?
Айде отивай да гледаш Сънчо, че мама няма да ти даде стотинки за вафла...

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 20:26

Lyubaka01 написа:

Не, няма да можем. Сега осмислих ли съществуванието ти?
Айде отивай да гледаш Сънчо, че мама няма да ти даде стотинки за вафла...

Много си зле бе момче.... аз съм пълнолетен (от скоро), така че приказките ти за това колко съм малък се обезсмислят. Гледай си 20-те човека там... ;)!

Riquelme
Контакти:

Мнениеот Riquelme » 26 май 2011 21:36

абе хора що се излагате така?тези имат 50 , а другите 150 човека!в събота ще се разбере кой ще играе в ЕВРОПА!който спечели 4 място ще е най-достоен!сигурно в другите държави всички отбори имат много публика!!!!хайде стига с тая злоба!не отива двата отбора на БДЖ да се заяаждаме така...

Върни се в “Локо София”