14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: 14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.

Мнениеот PFC Litex » 08 ное 2010 00:12

JackPackage написа:добре, брат, вярвайте си че имате супер отбор, газите всичко, после август месец като насочите усилията си във вътрешното първенство да не се ядосваш, просто вие сте си отбор за вътрешна консумация....
дори Локото като нищо да ви бие в Ловеч ако се свири обективно, дали е случайно че за Левски и Цска не бяха отсъдени 4 дузпи с/у Литекс ?!

Къде съм писал, че имаме супер отбор, хайде посочи ми един мой коментар в който казвам същото?
Пишете нон стоп свободни съчинения, след това ви виновни другите.

Днес не се отсъди дузпа за Левски, но защо никой няма претенции ми е интересно.

Тая злоба ще ви умори и в устрема си да злобеете не виждате колко посредствен треньор имате, но да ви е жив и здрав и дано ви води поне още 5 години.

Тук е темата за Литекс - Локо София, дискусия се върти за Левски, Темата за сватбата на Славия и Левски е в другия форум.
Последна промяна от PFC Litex на 08 ное 2010 01:28, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 ное 2010 00:13

може да не си го писал точно ти, други фенове на Литекс, все пак станахте шампиони с разлика, имате Дока, Мока, Том и другите там каратисти...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 ное 2010 00:21

JackPackage написа:добре, брат, вярвайте си че имате супер отбор, газите всичко, после август месец като насочите усилията си във вътрешното първенство да не се ядосваш, просто вие сте си отбор за вътрешна консумация....
дори Локото като нищо да ви бие в Ловеч ако се свири обективно, дали е случайно че за Левски и Цска не бяха отсъдени 4 дузпи с/у Литекс ?!

Много си ми смешен. Значи ако бие Литекс, мача е нагласен. Ако падне Литекс, значи всичко е честно...Хаха. Велика логика.
Аман от плиткоумни хора...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 ное 2010 00:24

1Neutralen написа:

Много си ми смешен. Значи ако бие Литекс, мача е нагласен. Ако падне Литекс, значи всичко е честно...Хаха. Велика логика.

не аз казвам че вчерашния мач Монтана - Литекс е бил "съмнителен" ?
Защо играчи на Литекс не бяха наказани по видеозапис след мача с Левски, а Дембеле беше наказан пак по видеозапис ?
Срещу кой отбор за Левски и Цска (двата отбора славещи се винаги със подкрепа от съдиите срещу провинциалните отбори) не бяха отсъдени по две дузпи в мачовете Цска - Литекс и Литекс - Левски ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 ное 2010 00:34

JackPackage написа:
1Neutralen написа:

не аз казвам че вчерашния мач Монтана - Литекс е бил "съмнителен" ?
Защо играчи на Литекс не бяха наказани по видеозапис след мача с Левски, а Дембеле беше наказан пак по видеозапис ?
Срещу кой отбор за Левски и Цска (двата отбора славещи се винаги със подкрепа от съдиите срещу провинциалните отбори) не бяха отсъдени по две дузпи в мачовете Цска - Литекс и Литекс - Левски ?

Какво точно му е съмнително на мача Монтана - Литекс? Нищо!

Дембеле трябваше да бъде наказан за 8 мача! Играчи на Литекс бяха наказани. Да си видял някой играч на Литекс да
се дърпа с рефера по този начин?

Тук вече се оля. Това нищо не значи. Точно Левски и ЦСКА да плачат за дузпи...без коментар.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 ное 2010 00:41

Ако Дембеле е трябвало да бъде наказан за 8 мача за този "акт на насилие" с/у помощник съдията, играчите на Черно Море за колко мача трябваше да бъдат наказани за блъскане на главния съдия ?! Нормално е Левски и Цска да плачат за дузпи, след като ги има и тези дузпи им решават дербито с пряк претендент за титлата :?

Как пък и на двата гранда, както и на Славия между впрочем точно срещу вас не им се свирят дузпите, 2+2+2=6! 6 основателни претенции за дузпи от 3 мача със софийските отбори, сигурен съм че ще станат повече след мача с Локо Сф... Съвпадение ли е тази благосклонност от страна на реферите към вас ?!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2010 02:04

Време е вече и Локо Сф да поднесат някоя изненада и определено сега е точният момент. Много зависи коя от двойките ще има спортен шанс в деня на мача: Асамоа/Генков, Дока/Тодоров или Янев/Нифлор. Очаквам че Локо Сф ще играят по-затворено в началото, ще неутрализират домакинския натиск и ще дебнат евентуално оголените зони на оранжевите крайни бранители. В центъра ще пада юнашка борба, това е ясно, дано да няма грубости и селянийка. С оглед на класирането и важността на мача си мисля че и в двата лагера ще има напрежение, чистите положения няма да са много, и статичните положения ще решат мача.

Да си пожелаем хубаво дерби :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 ное 2010 02:58

Ако Локото играят по-добре от нас, нека победят, лошо няма. Ще се радвам на победа за Литекс и ще ми е кофти, ако загубим, но това е в играта.
Единствено ми е вътрешно за Левски, че са такъв невероятен отбор а Гриша Ганчев им пречи да играят и им дава някакви сънотворни преди всеки мач. Знам със сигурност, че ако Литекс не пречат на първенството, такива евробойци ще се пръкнат в България, та бедна им е фантазията на европейските клубове.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 ное 2010 05:09

Трудно 2-1 за Литекс

Върни се в “Локо София”