Локо Сф и морал? Забравете!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Re: Локо Сф и морал? Забравете!

Мнениеот IBUU_FOREVER » 25 сеп 2010 23:37

Крайно време е да бъде заключена тема, започната от хора-нервни ,че не са им минали номерата от селски вечеринки на ниво "В" група! :)
Нищо ново няма да се каже, освен да се изроди в Софииско-провинциалната тема! ;)
Хайде моля-ключ!
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:37

Не подкрепям Локо, но смея да твърдя, че тия курвенски номера тип "контузен съм и лежа, защото резултата ме устройва" не са достойни за уважение... И лично аз не намирам на нужно да връщаш топката на отбор, който само може да симулира....

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 25 сеп 2010 23:38

Последните 2 първенства (това и миналото ) най-подпираните отбори са смешно море и латекс

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 25 сеп 2010 23:38

[offtopic]Някой може ли да ми каже къде мога да гледам тези предавания по Канал 3 онлайн[/offtopic]

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 25 сеп 2010 23:40

dicanio написа:Че номера беше курвенски е ясно на всички дори и на най-заклетите буфери само дето не си го признават.Редовски падна на земята защото му се схвана прасеца за което мисля че не трябва някой да му е правил нещо маа нали буферите сте се спецялисти

И понеже му се е схванал прасеца ние не трябва да търсим победата?!?
Слава Богу,че не му дойде мензиса,че мача можеше и да не почне! :) Хайде малко по-сериозно!На вас ако хикса ви беше цел в живота,Локомотив излиза за победа!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:42

Аз не знам, защо само ми цитираш мача/мачовете/ с Левски. Споменах за вашия отбор, Локото и Литекс, които имате лоби в БФС, и ви подкрепят по най-различен начин. Спестяването на картони също е подкрепа. Въпроса с дузпите - съдиите сами си усложняват живота вместо да си свирят дузпите и за двата отбора/когато ги има/. Пресен пример е днешния мач между ЦСКА-Монтана. Иначе за "английската" ви игра - опитвате се нещо да правите, но по български. Гледали сте английски футбол, когато играеше Вини Джоунс.[/quote]

Мисля, че и ти от 1 мач си вадиш изводи...Гледай репортажа от миналата година с Левски където 1-во Йовов влиза в краката на Тошко Колев и после става меле подобно на това от тази година , в което се спестяват картони за Левски (за спавка съдията пак е Николай Йорданов)т.е какво излиза,че реферчето просто така си свири...
А иначе, не сме порязвани само срещу левскарчетата просто сега е актуална темата и за това давам примери..
Иначе точно ти като фен на Пирин не може да ми говориш за футбол при положение, че играете като отбор от "Б" Група....

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:42

Krasi1914 написа:Последните 2 първенства (това и миналото ) най-подпираните отбори са смешно море и латекс

А вие сте последните 50 години!!!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 25 сеп 2010 23:45

Тези ситуации с феърплея в последните минути са доста тънки. За съжаление често се случва играч да симулира контузия при безобидна ситуация, а в суматохата негов съотборник да изрита топката в тъч. Така хем се печели време, хем заради "феърплей" бавилите играта получават отново топката.

Не съм гледал мача с Монтана, но ако ситуацията е така, както се пише, тогава голът е несправедлив. За днешния не съм на същото мнение. Пожелавам успех на Локомотив в следващото домакинство.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 сеп 2010 23:46

dicanio написа:курвенските номера ги учи цяла надежда от майка ти.сега сте много отворени като играете с академик нооо каот играете с Левски да ти обяснявам ли кой е отбора които лежи през по-голяма част от мача

Друго нещо имаш ли да кажеш преди да си гризнал банана?

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 25 сеп 2010 23:46

thehellriser написа:Не подкрепям Локо, но смея да твърдя, че тия курвенски номера тип "контузен съм и лежа, защото резултата ме устройва" не са достойни за уважение... И лично аз не намирам на нужно да връщаш топката на отбор, който само може да симулира....

Не подкрепям Моряците, но се радвам,че тук има и хора ,които разсъждават нормално! ;) :) Все пак футбола не е лежане и понякога този, който се опитва да играе футбол има нужда и от малко късмет в името на справедливостта!

Върни се в “Локо София”