Локомотив Сф - Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

миле гърбавия

Re: Локомотив Сф - Берое

Мнениеот миле гърбавия » 26 фев 2010 19:29

Г-н Етов,искам да знам мнението Ви като модератор за наказанието "отстранен пернаментно".Даже убийците се осъждат на определен срок,а тук все пак е форум и участват хора с различна култура,образование,възпитание и мироглед.Какво е това "завинаги"? Завинаги е само господ!Така че не трябва някой хора да се опитват да си прескачат сянката. С уважение : Миле гърбавия и успех

rankoni

Мнениеот rankoni » 26 фев 2010 23:22

Цецо Генков ще им напълни кошницата,3-0,и елате повече заралий да видите на живо как ще ви згазиме!!! :lol: :)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 27 фев 2010 06:43

миле гърбавия написа:Г-н Етов,искам да знам мнението Ви като модератор за наказанието "отстранен пернаментно".Даже убийците се осъждат на определен срок,а тук все пак е форум и участват хора с различна култура,образование,възпитание и мироглед.Какво е това "завинаги"? Завинаги е само господ!Така че не трябва някой хора да се опитват да си прескачат сянката. С уважение : Миле гърбавия и успех

По-принцип съм за това на човек да се дава втори шанс,но ако гое пропилял за това си е виновен сам!!
Мача ще е труден,но се надявам да бием с 2гола разлика 3-1 :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 27 фев 2010 20:23

ultrasloko_sf написа:тия инвазий ги знам (на платените фенове) но сега няма кой да плаща екскурзийте :roll:

Какви платени фенове от Берое бе, момче, вземи се прегледай, отбора едвам закърпи бюджета...
Пуста завист, пуста злоба и 1000 години Гигов да ви налива мръсните си пари от ку*ви и картечници, няма да направите НИ-ЩИ-ЧКО!
А утре резултата 1-3 и Берое със 7 коефициент ми вадят една заплата...мдаа
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 фев 2010 22:21

зелена_ракия написа:
ultrasloko_sf написа:тия инвазий ги знам (на платените фенове) но сега няма кой да плаща екскурзийте :roll:

Какви платени фенове от Берое бе, момче, вземи се прегледай, отбора едвам закърпи бюджета...
Пуста завист, пуста злоба и 1000 години Гигов да ви налива мръсните си пари от ку*ви и картечници, няма да направите НИ-ЩИ-ЧКО!

Ако разчиташ на тия пари, ще си умреш от глад...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 28 фев 2010 09:06

зелена_ракия написа:

Само едно трябва да запомниш Локомотив не е на Гигов. Може на хартия да е собственик, но отбора си е наш. Това се отнася за 10-тина отбора в България тук включвам и Берое.
И какво наливане, какви 5 лева. Виж направените трансфери и официалните заплати и премии, че то в Берое май за повече пари се подписваха футболистите. В школата е трагично, децата още на сгурията играят, а той пари наливал :lol: :lol: :lol:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 28 фев 2010 11:30

Е за това най -добре ,бий зада те уважават,а не да гледат на Гигов в сметките ха ха ха .Само ЛОКО и днеска победа :)
модератор Локо Сф.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 28 фев 2010 11:37

Равен - 1:1 ;)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 28 фев 2010 11:49

xWarden написа:Равен - 1:1 ;)

3-1
модератор Локо Сф.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 фев 2010 14:30

Генков и Камбуров са страхотен тандем....Много добри!

Върни се в “Локо София”