Защо имам чуството,че някои хора са фенове на Локо от 2-3 сезона макс?Това ли е слаб финал?

Вие май позабравихте къде сме били?И я ми кажете какво искате да направи треньора като са с 10 човека?Ей тоя въпрос ми е най-интересен! Да вкара още нападатели и да ни попилеят?Окука ли изгони Бандата?Я питайте феновете на Левски за "слаб сезон", или тези на Ботев? И някой най-накрая ако има истинска информация за това кой треньор колко взима(защото и в НАП нямат

) да я сподели,а не да ми обяснявате наизуст кой колко.Крайно време е да спрете да мрънкате.Пред 700 човека - толкова!Лош късмет извадихме,че изгони Бандата.Оттам е ясно, да бяхме Манчестър, а те Тотнъм- да ги бием.Ама не седят така нещата.
А ЗАЩО ДРУГАРЮ НЕ КАЖЕШ ПОНЕ ВЕДНЪЖ,ЧЕ ТВОЯТ ЛЮБИМ ТРЕНЬОР НА МИНЬОР(и рима вкарвам,мноо съм як

) този с който "няма сполука" го би? Или не ти изнася?
Направо ме е срам от такива като теб.Само чакат да стане някой гаф и веднага - треньора слаб,ръководството еди кво си и т.н.
Но и това е ясно откъде е.Локомотив проблеми със закъснели заплати,премии и прочие финансови неуредици няма.Никой не сменя треньорите през 3 месеца.И айде дай да храниме.Като мислите сезона дотук за слаб - МАРШ В ПЕРНИК!Хем ще си имате любимият треньор(ВЕЧE БИТ ОТ ОКУКА), хем ще сте си на 1/4 финал за купата, хем няма да спамите в този форум.
Айде!Със здраве.И весели празници!