Нов треньор за Локомотив?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Нов треньор за Локомотив?
Вярно е че я предъвкаме темата но крайно време е локомотивската общност да излезне с ясно решение какво искаме.Не може да имаш 6-7 топ треньори за България от собствения си отбор и да вземаш едно сръбско менте при това провалило се преди.Единствено от наще невъзможен е П.Дочев всички други при определени обстоятелства биха дошли.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
Най-евтин вариант е Юли Петков,сина на Начко и Ицо Коилов да водят отбора.Нещо като триумвират
Ако назначат Овчата глава на Надежда ще станат безредици тоя път....

Ако назначат Овчата глава на Надежда ще станат безредици тоя път....
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Дори тоя вариянт с Петков е по-добър от сегашния но защо мислите ,че Додич работи без пари?
Има различни варианти. И както писах, не е абсолютно задължително да са локомотивци(бай Гроздан не беше локомотивец, нали)... Но действително най-добре си е да е човек, запознат отвътре с отбора. А такива не е като хич пък да няма. Но защо не се назначава някой от вече изброените, аз не мога да кажа... Иначе моето мнение е че най-подходящ е Митко Васев...
Локо сф е по-особен отбор,трудно виреят пришълци не че няма изключения Р.Горанов,В.Арсов,Кайзера да и Бай Гроздан но момента е много труден и най-добре ще е човек с авторитет да поеме нещата,човек които знае какво е Локо сф.
Вълчинов,Коилов,Бай Гроздан,този на Кариана ми прави добро впечатление,Лаптопа или почти всеки,само и само да се направи някаква промяна.Додич не може да направи отбор,доказа го.
Проблемът е че идеята на треньорската смяна е надграждане. А не виждам с виливуц овчеглавов какво ще надградим. Същия шит с повече циркове до тъч-линията... В темата се изброиха толкова имена - и локомотивци, и не. Какъв е проблемът и защо Бозата не се спре на някой от тях? Не вярвам пък всички да искат чак толкова много пари... Ако не ми е стара информацията, и Митко Васев, и Явор Вълчинов тренират юноши във Витоша 13. Ебаси, толкова ли пък чак плащат повече там?!? Едва ли... А точно при тези двама треньори Локомотив играеше най-добрия си футбол за последните 10-ина години...
Проблема не е в парите.Всичко може да се реши при добро желание.
Явно не е в парите. Въпросът е на чест ли го избива собственика? Или пък иска да се меша в работата на треньора? Или пък тото? Или някаква комбинация от изброените?(междуличностен конфликт ми се вижда малко вероятен, най-малкото защото говорим за доста хора, някои от които досега не са имали нищо общо с отбора. Едва ли Бозата е успял да се изпокара с всички...)