Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

LokoMontana
Контакти:

Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за

Мнениеот LokoMontana » 25 авг 2015 21:58

icko65 написа:
LokoMontana написа:
icko65 написа:Локо1929/София/ ако остане сам -без другия който още не е закрит си започва статистиката от 0.Пример:бургаския Черноморец!

Аз мисля че си запазваме историята а дълговете не. Като мен мислят 99.99 процента от Локомотивците. Чуждото мнение не ни интересува. Айде у лево и си гледайте вашите грандове.

Ма то няма значение как мислиш ти бе пич!Те хората са го измислили и си го пишат в световната и българска статистика!Феновете само могат да мечтаят!Те не са в историята и статистиката!Я слезте на земята-знам че ви е тежко но...това е положението.

Абе в 21 кой му пука за статистиката. И от какво да ни е тежко като днес истински Локомотивци застават начело на ОТБОРА а не на АД то за което май ти е мъка. Играем си в Надежда на стадион Локомотив, викаме си за Локото и най малко не ни интересува другите какво мислят. Ако искаш да се обзаложим че ще играем с червено черен екип.
Проумейте че отборът е там където са феновете, нищо друго не е важно.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 авг 2015 22:01

james написа:
baltimore написа:
парци написа:Вие пък какви сте, та ще давате ни наклон? Я си там в тиньоча и не се мешайте на тези, дето разбират да подкрепят това, което усещат Истинско. Веднага ще се намерят селчуци да ръсят акъл. Ай' чупката.

По темата: мачкаме. Бавно, но славно.

Селчук, кой ще ви плаща милиона към НАП?

Държавата да го плаща този милион или да ни върне парите от наеми на националния, 60 мача по 35 000 лева , а ако иска да даде обяснение защо бяха допускани по 45 000 човека на концерти в продължение на 3 години , а наште 3 фена не.

Колко от тези 35000 са ги платили феновете, че да ви връщат нещо?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 авг 2015 22:08

LokoMontana написа:
icko65 написа:
LokoMontana написа:
icko65 написа:Локо1929/София/ ако остане сам -без другия който още не е закрит си започва статистиката от 0.Пример:бургаския Черноморец!

Аз мисля че си запазваме историята а дълговете не. Като мен мислят 99.99 процента от Локомотивците. Чуждото мнение не ни интересува. Айде у лево и си гледайте вашите грандове.

Ма то няма значение как мислиш ти бе пич!Те хората са го измислили и си го пишат в световната и българска статистика!Феновете само могат да мечтаят!Те не са в историята и статистиката!Я слезте на земята-знам че ви е тежко но...това е положението.

Абе в 21 кой му пука за статистиката. И от какво да ни е тежко като днес истински Локомотивци застават начело на ОТБОРА а не на АД то за което май ти е мъка. Играем си в Надежда на стадион Локомотив, викаме си за Локото и най малко не ни интересува другите какво мислят. Ако искаш да се обзаложим че ще играем с червено черен екип.
Проумейте че отборът е там където са феновете, нищо друго не е важно.

Абе той един се обзаложи че в А група ще играете.Мислех че съм спечелил-ма той взе че позна. :P Сериозно-не става въпрос че няма да ви има или някой ще ви вземе екипите или стадиона.Въпроса е че успехите остават на стария Локомотив и не могат да се увеличават.Новия след 3-4 години почва в А ПФГ със сезон -1 /първи/.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 авг 2015 22:22

baltimore написа:
james написа:
baltimore написа:
парци написа:Вие пък какви сте, та ще давате ни наклон? Я си там в тиньоча и не се мешайте на тези, дето разбират да подкрепят това, което усещат Истинско. Веднага ще се намерят селчуци да ръсят акъл. Ай' чупката.

По темата: мачкаме. Бавно, но славно.

Селчук, кой ще ви плаща милиона към НАП?

Държавата да го плаща този милион или да ни върне парите от наеми на националния, 60 мача по 35 000 лева , а ако иска да даде обяснение защо бяха допускани по 45 000 човека на концерти в продължение на 3 години , а наште 3 фена не.

Колко от тези 35000 са ги платили феновете, че да ви връщат нещо?

А колко от милиона към НАП са го направили феновете :?:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 25 авг 2015 22:27

icko65 написа:... знам че ви е тежко но...

Абсолютно не може да си по-далеч от истината.

Смятам няма смисъл повече да се отговаря на олигофрени, пишещи само с цел заяждане, далеч от всякаква идея за смислена дискусия. Призовавам да им давате пас и да не ги отразявате.
Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 25 авг 2015 22:37

Гледам доста хора ги е яд че Локомотив ще се възроди.

Колкото до стар и нов Локомотив и т.н, ще кажа така - футболен клуб Локомотив София 1929 е нашият Локомотив, на всички които го обичаме.
Тези които така ожесточено се напъват и плюят - да се заврЪт там от където са ги изсрали, или да опитат поне...

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 25 авг 2015 22:39

напривържениците - не се пише заЕдно в асансьор :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 25 авг 2015 23:05

lifes написа:Гледам доста хора ги е яд че Локомотив ще се възроди.

Колкото до стар и нов Локомотив и т.н, ще кажа така - футболен клуб Локомотив София 1929 е нашият Локомотив, на всички които го обичаме.
Тези които така ожесточено се напъват и плюят - да се заврЪт там от където са ги изсрали, или да опитат поне...

Леле, мале, яд ги било. Никой не му пука за вас и никога не му е пукало. А това не е възраждане, а влизане в клуба на отборите с под 10 годишна история. Добре дошли, компанията не е лоша - Ботев Пд, Ботев Вр, Локо Пд, Берое.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 авг 2015 23:22

Libera написа:
lifes написа:Гледам доста хора ги е яд че Локомотив ще се възроди.

Леле, мале, яд ги било. Никой не му пука за вас и никога не му е пукало. А това не е възраждане, а влизане в клуба на отборите с под 10 годишна история. Добре дошли, компанията не е лоша - Ботев Пд, Ботев Вр, Локо Пд, Берое.

А,ти специално,що не се спреш,колега?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 авг 2015 23:51

парци написа:
icko65 написа:... знам че ви е тежко но...

Абсолютно не може да си по-далеч от истината.

Смятам няма смисъл повече да се отговаря на олигофрени, пишещи само с цел заяждане, далеч от всякаква идея за смислена дискусия. Призовавам да им давате пас и да не ги отразявате.
Аз и не търся отговори.Къде видя да се заяждам....олигофрен ще викаш на някой друг!Щом не ти се дискутира-недей!Ама май в безсилието си да водиш дискусия в главата ти има само една дума-олигофрен.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Локо София”