hd29 на 15 Авг 2015 14:47
kalinek написа:
феновете да си гледат мачовете по телевизията ако не им изнася.
когато почнат да плащат заплати за футболисти и треньори ,ама не с 10-тте лева за билет, тогава ще говорят
в цял свят е така - който плаща - той поръчва музиката- или бъркам нещо
незнам не го ли разбираме или нещо май не ни отърва
Когато обаче нямаш средства да плащаш,не можеш да поръчваш и музиката,схващаш ли сега.То ако можеше отборите от В гр да се издържат от билети лесно,но ...Аватар
hd29 Мнения: 1898Регистриран на: 26 Мар 2013 17:56
А ти схващаш ли че ако го нямаше Гигов вашето отборче щяха да го закрият преди 15 год.
Тоя човек, не че го защитавам, си дава парите за да го има клуба, а сега като го няма- по- добре ли сте???
тоя клуб няма школа, няма публика, няма стадион
а какво има
????
трансфери ли???
голям смях
Позиция на феновете на Локо Сф относно случващото се в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Позиция на феновете на Локо Сф относно случващото се в к
Drunken_Master написа:james написа:galin56 написа:Българина е голяма работа, хем няма пари в джоба, хем обижда този който 25г е давал. Специално Локо Сф 25г се издържа само и единствено от един човек и това е Гигов. Без каквито и да е приходи от трансфери, реклами или билета човека всичко покриваше от джоба си. Не си спомням шампиони дали ги направи ама на няколко пъти завършват 2-ри и 3-ти в класирането. Сега се отказва и отбора е пред закриване. Ако го нямаше него това щеше да стане преди 20 години сигурно. Човека заслужава поне едно изпращане като хората. Все едно Батков вън, Божков вън, пък после след години се молят пак на Божков да дойде защото се оказало, че кандидати да си вадят парите от джоба нямало толкова.
Малоумнико ти чувал ли си имената на Георги Пеев, Цветан Генков, Емил Гъргоров , Горан Василиевич ,Дерек Асамоа и т.н. и т.н., явно не, за това пишеш глупости . Да не говорим ,че винаги сме плащали най-скъпите билети в България. Що не си пишеш за Левскиту и Цесикату и да не се занимаваш с футболните отбори.
Металика,ти току що изброи всичките трансфери на Локо-то от поне 10 години...
Всъщност това са трансферите за над 1 000 000 лева,които помня естествено , аз не съм статистик , а фен . Мисля ,че и Мукаси прескочи тази бариера , но не съм сигурен.
Локомотив за нас е всичко!!!
kalinek написа:А ти схващаш ли че ако го нямаше Гигов вашето отборче щяха да го закрият преди 15 год.
Тоя човек, не че го защитавам, си дава парите за да го има клуба, а сега като го няма- по- добре ли сте???
а какво има
????
трансфери ли???
голям смях
Не искам въобще да навлизам в безсмислени спорове,очевидно си много далече от ситуацията в Локомотив.
Аз лично съм много доволен,че Гигов се махна,а ако го беше направил преди 15 г. Локомотив никога нямаше да стигне до сегашната ситуация.За разлика от теб аз помня отбора и преди него, съществуваше си,както ще съществува и след него.Относно школата,напротив имаме и то доста добра.Въпреки тоталното безпаричие в което е поставена от години децата постигат успехи,като наскоро и финал за титлата при "старшата'' играха .Разбира се ти едва ли имаш и бегла представа за това,както и ,че имаме стадион и той е един от най-новите и архитектурно от най-модерните в България и само безхаберието през последните 20 г. го доведоха до това му състояние.За трансфери няма смисъл да ти обяснявам,че явно не схващаш ''материята''.Хайде със здраве.
hd29 на 16 Авг 2015 13:06
kalinek написа:
А ти схващаш ли че ако го нямаше Гигов вашето отборче щяха да го закрият преди 15 год.
а какво има
????
трансфери ли???
голям смях
Не искам въобще да навлизам в безсмислени спорове,очевидно си много далече от ситуацията в Локомотив.
Аз лично съм много доволен,че Гигов се махна,а ако го беше направил преди 15 г. Локомотив никога нямаше да стигне до сегашната ситуация.За разлика от теб аз помня отбора и преди него, съществуваше си,както ще съществува и след него.Относно школата,напротив имаме и то доста добра.Въпреки тоталното безпаричие в което е поставена от години децата постигат успехи,като наскоро и финал за титлата при "старшата'' играха .Разбира се ти едва ли имаш и бегла представа за това,както и ,че имаме стадион и той е един от най-новите и архитектурно от най-модерните в България и само безхаберието през последните 20 г. го доведоха до това му състояние.За трансфери няма смисъл да ти обяснявам,че явно не схващаш ''материята''.Хайде със здраве.
Ти явно си наясно с нещата, а не мислиш ли че ако не беше Николайчо щеше да е някой Гошо или Пешо и пак щеше да е същото
системата е сбъркана- на футбила му трябват спонсори за да съществува, а никой не налива пари ей така за спорта
такава е за съжаление
а колкото до школата- колко юноши на локото имат някаква кариера след 19-тата си година и в какви клубове?
отговори ако си наясно
иначе само за сведение- бях съдия и съм им свирил мачове и затова си мисля че поне малко съм видял нещо
и още един въпрос- мислиш ли че чичо ти Венци е на печалба от Славия? и ако не е той щеше ли да я има Славия?ами ако го няма Домуса?
нали уж без всеки можело???????? ама май не е точно така
аз си мисля че Венци е на печалба от софийски имоти
и за какъв футбол говорим
??????
със здраве
kalinek написа:
а какво има
????
трансфери ли???
голям смях
Ти явно си наясно с нещата, а не мислиш ли че ако не беше Николайчо щеше да е някой Гошо или Пешо и пак щеше да е същото
системата е сбъркана- на футбила му трябват спонсори за да съществува, а никой не налива пари ей така за спорта
такава е за съжаление
а колкото до школата- колко юноши на локото имат някаква кариера след 19-тата си година и в какви клубове?
отговори ако си наясно
иначе само за сведение- бях съдия и съм им свирил мачове и затова си мисля че поне малко съм видял нещо
и още един въпрос- мислиш ли че чичо ти Венци е на печалба от Славия? и ако не е той щеше ли да я има Славия?ами ако го няма Домуса?
нали уж без всеки можело???????? ама май не е точно така
аз си мисля че Венци е на печалба от софийски имоти
и за какъв футбол говорим
??????
със здраве
„Този човек е взел пари, за да фалира клуба. Няма да казваме кой от къде му ги е дал, защото не можем да го докажем, но това е факт! Обществена тайна е, че те са подставени лица и си изпълняват ролята. Само че ние в този цирк няма да участваме и няма да им позволим да съсипят Локомотив. Както знаете вече има създадено ново дружество, което ние го припознаваме като наследник на стария и истински Локомотив и вскички фенове ще застанем зад новото дружество на господин Иван Василев”, заявиха те.
"Мога твърдо да заявя, че тези хора ще ги отстаним от тук по един или друг начин. Каквото ще да ни струва, ние ще ги разкараме от стадиона! Те нямат място на тази свещена земя! Тук е за истински фенове, за локомотивци. За мошенници и престтъпници тук място няма!", заканиха се за финал привържениците.
Какво още казаха "железничарите", може да видите във видеото:
http://btvnovinite.bg/article/sport/fen ... video.html