Ха ха, еклер накендзан, колкото си прост, толкова и топки нямаш. Клавиатурен герой...icko65 написа:Lyubaka01 написа:И тебе "мозък", да те питам-готов ли си да се хванеш на бас, че ще е така?icko65 написа:baltimore написа:Шанс имаше до 31.03. Сбогом.
Кратко и ясно!
С "немозъци" на бас не се хващам!А ПФГ ще е с 10 отбора!
Локомотив подаде молба и документи за участие в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив подаде молба и документи за участие в А група
rudy написа:loko1 написа:„Локомотив София предостави платежно нареждане за внесени финансови средства днес към НАП. Това е повод да се смята, че Локомотив има желание да започне погасяне към НАП.
Проблема е че НАП не иска да разсрочва дълга на Локото, никъде не обявиха колко са "внесени финансови средства"? Без документ от НАП, че са се разбрали за разсрочването - няма лиценз (поне не законно!)
Няма такъв филм! Със свое решение до започването на първенството, БФС(ИК) има право да добавя/ вади участници във всички администрирани от нея първенства и турнири.
Същото бе обещано, на новосъздадено от Минджуците ново дружество ЦСКА, като при тях отбора нямаше да участва в ЕКТ 3 години! Това се знае от много хора.
п.п. Спокойно машинисти, ще участвате и този сезон в А група
Последна промяна от Onze_dOr на 16 юни 2015 15:52, променено общо 1 път.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
-
samo_levski
- Контакти:
Не мога да разбера какъв е зора да се съживява един отдавна умрял отбор с публика от 29 човека и един миндил, дето си показва гъза? Всеки сезон го спасяваме тва локо, ще кажеш, че има файда. Закривай агонията.
Последна промяна от samo_levski на 16 юни 2015 15:58, променено общо 1 път.
Алтернативите Банско или Локо Мз. повече ли ти харесва?! За Локо Мз. знам

Значи догодина сте 11 отбора със уродливоста на Ганчев-Литекс->цска
Не. Ще вкарат и Банско(и те нямат лиценз за А група, нито са подавали документи за участие)!
Последна промяна от Onze_dOr на 16 юни 2015 16:00, променено общо 1 път.
samo_levski написа:Не мога да разбера какъв е зора да се съживява един отдавна умрял отбор с 29 човека и един миндил, дето си показва гъза? Всеки сезон го спасяваме тва локо, ще кажеш, че има файда. Закривай агонията.
Кого си спасил пък ти бе, преброител??? Не стига че тиквоча гъза си ще съдере да ви вади от лайната, ми и още нагли... Айде марш да гладиш калъфката...
Браво машинист
Я сега му обясни кои са Начко Михайлов, Никола Котков, Пенев- и, и пр.
Последна промяна от Onze_dOr на 16 юни 2015 16:04, променено общо 1 път.
-
samo_levski
- Контакти:
Lyubaka01 написа:samo_levski написа:Не мога да разбера какъв е зора да се съживява един отдавна умрял отбор с 29 човека и един миндил, дето си показва гъза? Всеки сезон го спасяваме тва локо, ще кажеш, че има файда. Закривай агонията.
Кого си спасил пък ти бе, преброител??? Не стига че тиквоча гъза си ще съдере да ви вади от лайната, ми и още нагли... Айде марш да гладиш калъфката...
що трябва аз да съм спасявал някого? цска-то ви спасиха. ся на бфс чакате. за кво сте? футбола е за феновете, вие нямате фенове. айде...
baltimore написа:FLANKER написа:baltimore написа:Хората които управляват футбола са си го написали на сайта, документ искал. Сбогом от А група.
Само до петък да не стане друго нещо.
Аз продължавам да си мисля, че и Локомотив и ЦСКА ще играят в А ПФГ.
Ако ли не, ще имаме най- хубавия стадион в окръжните групи.Надявам се Гигов да го няма тогава, а Локо да бъде поет от един истински локомотивец като Иван Василев-Бозата.
Аз пък си мисля, че на някой явно му е писнало да пуска отборите между капките. Нали си наясно, че такива задължения не се трупат за сезон или два.
Въпросът е обаче, дали причината не е политическа, а разковничето да са едни френски хеликоптерчета без картечници. ..
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.