Кой сега е номер 3?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Кой сега е номер 3?

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2014 17:13

парци написа:Ще помоля #хилядитемилЬони говеда, които са в първата шестица и имат някакви спечелени точки въобще, само защото им се уредиха мачовете в които взеха някакви точки въобще, да застанат в ъгъла с лице към стената и да замълчат.

Добре, че са уредени, само където не знам с цената на какво?! Между другото, не знам Спортал по средата на мачовете ли правят класирането, ама Локо София са 4-ти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 дек 2014 17:15

Емигрант 45 написа:Винаги и двата отбора с името "Локомотив" са ми били симпатични.Даже бих се радвал ,когато някой постигне и по голями успехи.Но подобни индивиди като автора на поста развалят хубавото ми отношение към "Локо"София.За съжаление в момента "плявата" е повече от житото.

Кой автор визираш?

Отбор съставен само от свободни агенти,без школа,без база,без стадион(В сектор е затворен, което е 75% от стадиона), без пари( не е плащано от 5 месеца), без нито един чист нападател в отбора,без фенове, защото се убеждавам все повече, че като цяло фенството в Бг е под секва,без адекватно ръководство, което тепърва се учи,
сме 3-ти.Това е локомотивския дух! ;)
Поне във футболистите и треньорския щаб.Васев,Петков и Коилов, Манолков треньора на вратарите,после имаме един уникален Божо Митрев, който е изключително хладнокръвен.Двата бека Елтон и Хаджиев смея да твърдя черния е най-бързия играч в А група :roll: Централни Бранеков и Марко-класа!Иво Иванов прави сезона на живота си.Том е лидера, през него минават всички топки и често сам се нагърбва да гради атаките, въпреки че е дефанзивен халф.Романов и Генов най-добрите крила в А група, от малкото футболисти влизащи ек на ек и без страх в единоборствата.Шехуди, халф,който играе нападател със 6 гола дотук.
Може да нямаме нищо, но имаме отбор, да видим докога!? :arrow:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 07 дек 2014 18:01

Tommi написа:По мои сметки Локото най-вероятно ще е извън Топ 6 в края на редовния сезон или в най-добрия случай на шестото място. Ще видим дали съм прав. ;)

Точно защото едва ли можем да останем в шестицата е тази наша радост, на всички е ясно , че нямаме пари и отбори създадени от корупцията като Левски,ЦСКА,Литекс и Берое не бихме могли да се противопоставим защото те рядко се надиграват на терена.Но е факт , че въпреки многобройните съдииски грешки срещу нас при това в най-важните мачове ,въпреки липсата на пари - ние сме ТРЕТИ.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 дек 2014 18:07

Литекс. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 07 дек 2014 18:43

angelco77 написа:Литекс. :lol:

В грешка си ние сме :lol:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 07 дек 2014 18:45

Емигрант 45 написа:Винаги и двата отбора с името "Локомотив" са ми били симпатични.Даже бих се радвал ,когато някой постигне и по голями успехи.Но подобни индивиди като автора на поста развалят хубавото ми отношение към "Локо"София.За съжаление в момента "плявата" е повече от житото.

Виж кой започва провокациите в темата.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 дек 2014 18:51

Би трябвалода сми 3-ти , в София 2-0, в Ловеч 2-4 имаме голове на чужд терен ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 07 дек 2014 20:05

^ Това изглежда никой журналист или уонаби форумен мислител не го знае.
Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 дек 2014 20:07

Pride написа:
angelco77 написа:Литекс. :lol:

В грешка си ние сме :lol:

Тъй да е,нема се караме. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 дек 2014 20:52

ralka_levskarka написа:
парци написа:Ще помоля #хилядитемилЬони говеда, които са в първата шестица и имат някакви спечелени точки въобще, само защото им се уредиха мачовете в които взеха някакви точки въобще, да застанат в ъгъла с лице към стената и да замълчат.

Добре, че са уредени, само където не знам с цената на какво?! Между другото, не знам Спортал по средата на мачовете ли правят класирането, ама Локо София са 4-ти.

Тук се поизложи сериозно.

Върни се в “Локо София”