Емигрант 45 написа:Винаги и двата отбора Ñ Ð¸Ð¼ÐµÑ‚Ð¾ "Локомотив" Ñа ми били Ñимпатични.Даже бих Ñе радвал ,когато нÑкой поÑтигне и по голÑми уÑпехи.Ðо подобни индивиди като автора на поÑта развалÑÑ‚ хубавото ми отношение към "Локо"СофиÑ.За Ñъжаление в момента "плÑвата" е повече от житото.
Кой автор визираш?
Отбор ÑÑŠÑтавен Ñамо от Ñвободни агенти,без школа,без база,без Ñтадион(Ð’ Ñектор е затворен, което е 75% от Ñтадиона), без пари( не е плащано от 5 меÑеца), без нито един чиÑÑ‚ нападател в отбора,без фенове, защото Ñе убеждавам вÑе повече, че като цÑло фенÑтвото в Бг е под Ñеква,без адекватно ръководÑтво, което тепърва Ñе учи,
Ñме 3-ти.Това е локомотивÑÐºÐ¸Ñ Ð´ÑƒÑ…!
Поне във футболиÑтите и треньорÑÐºÐ¸Ñ Ñ‰Ð°Ð±.ВаÑев,Петков и Коилов, Манолков треньора на вратарите,поÑле имаме един уникален Божо Митрев, който е изключително хладнокръвен.Двата бека Елтон и Хаджиев ÑÐ¼ÐµÑ Ð´Ð° Ñ‚Ð²ÑŠÑ€Ð´Ñ Ñ‡ÐµÑ€Ð½Ð¸Ñ Ðµ най-Ð±ÑŠÑ€Ð·Ð¸Ñ Ð¸Ð³Ñ€Ð°Ñ‡ в Ргрупа

Централни Бранеков и Марко-клаÑа!Иво Иванов прави Ñезона на живота Ñи.Том е лидера, през него минават вÑички топки и чеÑто Ñам Ñе нагърбва да гради атаките, въпреки че е дефанзивен халф.Романов и Генов най-добрите крила в Ргрупа, от малкото футболиÑти влизащи ек на ек и без Ñтрах в единоборÑтвата.Шехуди, халф,който играе нападател ÑÑŠÑ 6 гола дотук.
Може да нÑмаме нищо, но имаме отбор, да видим докога!?

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!