Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя

Мнениеот hd29 » 14 окт 2013 19:30

Raoul_Duke написа:
hd29 написа:
Raoul_Duke написа:Мачът ще се играе, когато е удобно и на двата отбора, а не само на единия(Локо Сф). Ние имаме национални състезатели, които имат нужда от повече почивка преди важен мач като тоя, а за вас дали ще е в петък или в неделя, би трябвало да ви е все тая.

Ами тая програма защо изобщо се прави тогава :?:Не е ли редно и двата отбора да са съгласни с промяната :?:

Май за трети път в темата ще питам - ЗАЩО вие не искате? Ако ще ви е по-удобно, да дойдем с юношките направо?

За мен като обикновен зрител е по-добре мача да е в неделя,но въпроса ми е принципен.Не е ли редно и двата отбора да са съгласни с промяната?

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 14 окт 2013 19:33

Те за нас билетите така или иначе са си 10, независимо дали ще е в петък, неделя или осмия ден от седмицата. Вас пък предполагам, че пак ще ви пускат двама с един билет, така че и това ви отпада като проблем.
Въпросът кой надделява в такава ситуация, би трябвало да се реши, когато и двете страни дадат аргументирани позиции. След като и вие имате двама национали, съвсем близо до логиката е и вие също да искате отлагане. Но не... вие (тоест Гогов) го иска, за да сме ние в по-лоша кондиция. Друго обяснение НЯМА! Естествено, че това не е никакъв аргумент и в тоя случай ще се "присъди" на нашето.[/quote]

10 лв. плащахме и срещу ЦСКА, Берое, Лудогорец 5 лв. срещу Калиакра бъди спокоен. При БФС печели силния на деня, няма какво да им коментираме защо са реши смяната против желанието на Локомотив.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 14 окт 2013 19:35

Не е редно . В петък има парламентарен контрол и групата на ДПС барабар с Бюреков и Пеевски може да не успеят да се включат навреме в агитката на "Ботев" (каква тъжна ирония, дано поета не се обърне в гроба)....За това най добре в неделя , тъкмо за Курбан Байряма ще си докарат още "ултраси" от Столипиново , Кърджали и Турция ! Машшалах !!!!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 14 окт 2013 19:39

hd29 написа:
Raoul_Duke написа:
hd29 написа:
Raoul_Duke написа:Мачът ще се играе, когато е удобно и на двата отбора, а не само на единия(Локо Сф). Ние имаме национални състезатели, които имат нужда от повече почивка преди важен мач като тоя, а за вас дали ще е в петък или в неделя, би трябвало да ви е все тая.

Ами тая програма защо изобщо се прави тогава :?:Не е ли редно и двата отбора да са съгласни с промяната :?:

Май за трети път в темата ще питам - ЗАЩО вие не искате? Ако ще ви е по-удобно, да дойдем с юношките направо?

За мен като обикновен зрител е по-добре мача да е в неделя,но въпроса ми е принципен.Не е ли редно и двата отбора да са съгласни с промяната?

Човек, аз го казах няколко пъти вече, но не искате да го приемете. Това не е детската градина, за да кажеш: "Аз пък не искам!" и край. Трябва да дадеш аргумент ЗАЩО не искаш? При положение, че НЯМАШ такъв, съвсем близко е до логиката, че ще ти бъде отказано. Ние поне казваме: "Искаме националите да се възстановят". А вие: "Ми така пък, не щем да е в неделя". Ами извинявай...

П.С. А тоя келеш @irradeum даже няма какво да му се отговаря вече. Ясно е, че или е някой вчерашен пишлигар или мозъка му е колкото е мозъка в задните бузи на куче.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 14 окт 2013 19:43

baltimore написа:Всеки отбор има 20+ играчи в състава, какво значи имали национали? Това ли му е оправданието на кандидат за следващите ЕКТ?

все някой ще се откаже........

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 14 окт 2013 19:43

По висшите етажи на властта в Левски почти няма човек, който да не е бил като дете от ЦСКА. Но при превода на петцифрени суми това услужливо се забравя.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 14 окт 2013 19:44

Драги ми Смехурко Raoul_Duke ! Не говори така за баща си ! :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 14 окт 2013 19:46

Не се самозаблуждавай, програмата е да се спазва. Локомотив ще загуби пари от падането на ТВ предаването. Просто по-силния към момента наложи искането си.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 14 окт 2013 19:47

+1

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 14 окт 2013 19:48

В неделя е ок, ще дойдат повече хора. От червено-черните национали не знам кой ще играе, от нашите вероятно Галчев, но той спокойно можеше да остане резерва, за да се възстанови, дори ако мача беше в петък.
Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”