plehanov написа:Гарфилдчооо,мършо долна.Ненасмукахте се от другаря Гигофффф.Двайсет души ли сме били?Искаш ли поименно да ви изредя 5-6 души останали верни свиркаджии на Лъжеца.Всъщност имам сериозни подозрения кой си,имайки впредвид, че повечето са неграмотни.Ама някои от нас помним колко хиляди изядохте и изпихте в името на феновете на Локомотив.Помним как откраднахте пари за инвалид,какви далавери въртяхте с транспортните фирми.За краденето във фенклуба не ми се говори,това са си лично ваши лайна,яжте си ги сами... Нормално е да защитавате Гиги,просто сте си един дол дренки. От доста време съм стигнал до извода, че прочистването на Локомотив трябва да започне от боклуци като вас.
Сигурен съм,че по ника ми знаеш кой съм.Ако имаш някаккви претенции към това което съм писал, кажи ми ги в прав текст на стадиона.
Първо никога не съм бил във какъвто и да е фенклуб или организация или там както се наричате.Никога не съм организирал нито съм пътувал организирано за където и да е било и не съм и взел и лев от Гигов за разлика от всички формаци който са взимали пари в едни или други години.И никъде не защитавам който и да е но няма как да искам Локомотив да изпадне а пък вие стискайте палци това да стане.И не знам защо си мислиш че си някои че да те знам по ника.