Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 15:33

modor написа:
Lyubaka01 написа:
pesho_1913 написа:Това се и очакваше, при положение, че една кърфичка продължава да не бъде забита на тази съборетина. Докато не започне нещо да се прави по този стадион, няма как "локомотивци" да се надяват да се върнат у дома.

Ти беше там и знаеш дали нещо е правено, или?

И какво е направено?

Ми ходи и виж...

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 08 яну 2013 15:34

Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група!

Славия води моята класация за най-противен отбор в България, благодарение на Венци Стефанов, адски противен и ограничен човек :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе Локомотив София, върви по стъпките на БДЖ... към затриване!

Оня ден си помислих, каква каша би станала, ако 3 софийски отбора се класират за Евротурнирите! Къде ще ритат ? :) :) :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 яну 2013 15:36

Lyubaka01 написа:
modor написа:
Lyubaka01 написа:
pesho_1913 написа:Това се и очакваше, при положение, че една кърфичка продължава да не бъде забита на тази съборетина. Докато не започне нещо да се прави по този стадион, няма как "локомотивци" да се надяват да се върнат у дома.

Ти беше там и знаеш дали нещо е правено, или?

И какво е направено?

Ми ходи и виж...

Обясни с две думи тогава. Не само аз се интересувам ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 08 яну 2013 15:36

Lyubaka01 написа:
modor написа:И какво е направено?

Ми ходи и виж...

Каквото и да е, не е достатъчно, чаткаш ли? Трябва да се направи сериозен ремонт, а не някаква си промяна, за която само ти знаеш.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 15:38

favaca8888 написа:
Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!

На някой му държи още влага отпадането за купата , а ? :oops:
Боли , ли цацо ! БОЛИИИИИИИ !!!! Хаха и Яник Боли продадохте :lol:

Във въпросния двубой нали искахте фейрплей, се правехте на много тежки как ще ни биете с 3-4-5-6-7-8-0 и какво стана,бе цацомирчо ??!
Душихте кръста както го душихте и сега за купата ! Черноморец най-измисления отбор в "А" група за всички времена ! Единствено Олимпик - берое се конкурира с Вас. :lol: :lol:

Жалка работа, пак ти казвам! А ти явно в тоя форум използваш момента да обиждаш хората наред, явно на живо няма как да ти се случи ... обиждай на воля, `ся ти са е паднало :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 яну 2013 15:40

pesho_1913 написа:
Lyubaka01 написа:

Ми ходи и виж...

Каквото и да е, не е достатъчно, чаткаш ли? Трябва да се направи сериозен ремонт, а не някаква си промяна, за която само ти знаеш.

Преди време даваха как са сменили дограмата на някакво помещение на стадиона. Друго....нищо.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 15:42

pumpo написа:
Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група!

Славия води моята класация за най-противен отбор в България, благодарение на Венци Стефанов, адски противен и ограничен човек :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Оня ден си помислих, каква каша би станала, ако 3 софийски отбора се класират за Евротурнирите! Къде ще ритат ? :) :) :)

Да, прав си! Имам чувството, че двата отбора за нищо не се борят, само да вземат 2-3 мача, за да може след това да продадат 1-2. Трябва изпадане, за да може големи градове като Плевен, Русе, Кюстендил, Благоевград и др. да имат отбори в А група. Сега е пародия ... на мач по 50 човека. :(

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 15:43

modor написа:
pesho_1913 написа:
Lyubaka01 написа:

Ми ходи и виж...

Преди време даваха как са сменили дограмата на някакво помещение на стадиона. Друго....нищо.

Има си тема по въпроса. Ремонтират залите. Че не е достатъчно-не е. Но все пак е някакво начало.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 08 яну 2013 15:46

Andreyy написа:Да, прав си! Имам чувството, че двата отбора за нищо не се борят, само да вземат 2-3 мача, за да може след това да продадат 1-2. Трябва изпадане, за да може големи градове като Плевен, Русе, Кюстендил, Благоевград и др. да имат отбори в А група. Сега е пародия ... на мач по 50 човека. :(

Вие пък 'щото в Бургас ходите по много. Голям град, а по 500-1000 на мач, ако изключим гостувания на Левски, ЦСКА, Литекс и Лудогорец в града, примерно. Като ви махнаха безплатните билети и томболите, така е.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 15:48

Andreyy написа:
pumpo написа:

Да, прав си! Имам чувството, че двата отбора за нищо не се борят, само да вземат 2-3 мача, за да може след това да продадат 1-2. Трябва изпадане, за да може големи градове като Плевен, Русе, Кюстендил, Благоевград и др. да имат отбори в А група. Сега е пародия ... на мач по 50 човека. :(

За това ли мислиш, че само се борят? Я ми кажи ти помниш ли от кога Ч-ц не са играли в евротурнирите? Или Спартак Плевен? Или Пирин Благоевград?
Пък и аз мислех, че в А-група се остава или класира по резултати, а не по желанията и мечтите на някой си...

Върни се в “Локо София”