Берое СтЗ - Локомотив Сф 9.3.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Пряко излъчване Берое - Локомотив
абе хора,аз съм в чужбина и не мога да гледам лайвспорт.на всички в чужбина ли е така и как мога по друг начин да гледам?? 

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
danimann написа:абе хора,аз съм в чужбина и не мога да гледам лайвспорт.на всички в чужбина ли е така и как мога по друг начин да гледам??
Не знам, но май има начин.
Red Warrior написа:Телевизиите и тренировка на ЦСКА да предават само, пак ще имат по-висок рейтинг от Локо - Борое!
Прав си, те вашите си ги подкрепяте главно пред телевизорите и клавиатурите

Red Warrior написа:Телевизиите и тренировка на ЦСКА да предават само, пак ще имат по-висок рейтинг от Локо - Борое!
Това е щото ви е малък стадиона и не може да побере всички желаещи да гледат

POPCORN написа:не може да разберете ,че не е важно кой е интересен и кой не, а колко хора ще го гледат.Без да се обиждате, ама мачовете на ЦСКА и Левски ще ги гледат много повече хора отколкото Берое- Локо Сф !
Не съм съгласен, тези журналистически глупости за половината България, която била синя, а другата червена могат да си ги заврат знаят къде журналята. Берое-Локо Сф е предпочитан пред Цска-Калиакра от всеки фен на футбола в България, който не е цесекар. А това се отнася май за повече от 50% от футболните зрители в страната, не мислиш ли?
-
Е, за това ни е ялов футбола в България! Всичко се свежда до два посткомунистически отбора,а като се обърне колата почва да ни пречи световния империализъм и глобалното затопляне! А какво задоволство само прозира в думите на тоя любител на грандовете на на глинени крака!Щастлив до полуда!
аз зяпам колкото се може повече мачове от А група така че цска левски литекс се там всичко гледам ако мога ще е интересен мача днес 

Берое-Локо Сф ще е ! Такива ясни мачове като Левски/цска - Каварна/Търговище и т.н. дори техните си фенове няма да ги гледат.

Vincenzo написа:Берое-Локо Сф ще е ! Такива ясни мачове като Левски/цска - Каварна/Търговище и т.н. дори техните си фенове няма да ги гледат.
Ха, ха, ха.......смях се от сърце! +1000

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Берое СтЗ - Локомотив Сф 9.3.2012
БЕРОЕ - ЛОКО (Сф)
Баланс, мачовете между двата отбора в "А" група
87 мача, 23 победи за Берое, 23 равенства, 41 победи за Локо (Сф), г.р. 151:105 за Локо (Сф)
Берое като домакин на Локо (Сф) в "А" група
43 мача, 20 победи за Берое, 11 равенства, 12 победи за Локо (Сф), г.р. 70:55 за Берое
Днес от 17:30 часа
Стара Загора, стадион "Берое"
Съдия: Николай Йорданов
През есента: Локо (Сф) - Берое 3:0
Вероятни състави
БЕРОЕ: 99.Ивайло Иванов, 27.Владислав Ямуков, 13.Димитър Везалов, 5.Ваня Джаферович, 18.Дюдоне Овона, 21.Елиаш Алвеш да Силва, 16.Стефан Велев, 88.Давид Каядо, 77.Антонио Ливраменто, Тодор Христов, 10.Емил Ангелов
Контузен: Георги Андонов
Наказани: няма
ЛОКО (Сф): 84.Валентин Галев, 3.Йордан Върбанов, 25.Илиян Гаров, 6.Александър Бранеков, 11.Кристиян Добрев, 13.Юлиян Петков, 16.Мартин Димитров, 22.Павел Петков, 90. Младен Стоев, 77.Даниел Пеев, 17.Владимир Манчев
Контузени: Стойчо Младенов, Иво Иванов, Андрей Атанасов
Баланс, мачовете между двата отбора в "А" група
87 мача, 23 победи за Берое, 23 равенства, 41 победи за Локо (Сф), г.р. 151:105 за Локо (Сф)
Берое като домакин на Локо (Сф) в "А" група
43 мача, 20 победи за Берое, 11 равенства, 12 победи за Локо (Сф), г.р. 70:55 за Берое
Днес от 17:30 часа
Стара Загора, стадион "Берое"
Съдия: Николай Йорданов
През есента: Локо (Сф) - Берое 3:0
Вероятни състави
БЕРОЕ: 99.Ивайло Иванов, 27.Владислав Ямуков, 13.Димитър Везалов, 5.Ваня Джаферович, 18.Дюдоне Овона, 21.Елиаш Алвеш да Силва, 16.Стефан Велев, 88.Давид Каядо, 77.Антонио Ливраменто, Тодор Христов, 10.Емил Ангелов
Контузен: Георги Андонов
ЛОКО (Сф): 84.Валентин Галев, 3.Йордан Върбанов, 25.Илиян Гаров, 6.Александър Бранеков, 11.Кристиян Добрев, 13.Юлиян Петков, 16.Мартин Димитров, 22.Павел Петков, 90. Младен Стоев, 77.Даниел Пеев, 17.Владимир Манчев
Контузени: Стойчо Младенов, Иво Иванов, Андрей Атанасов

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!