Мина ли ни "еуфорията"?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Мина ли ни "еуфорията"?

Мнениеот Pride » 15 фев 2020 16:19

Отмина да, особено след изказванията на Василев след скандала с пазарджишките свинари на ББ
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 фев 2020 16:31

След днешния мач надеждата се завърна още повече,че Монтана обикновенно не иска да влиза.Ще бъде тежко.Четвъртия отбор от вечната ранклиста е оставен на произвола на съдбата.Няма ни държавни пари за стадион ни държавни спонсори.Но това е Локо сф и все един ден и при нас ще изгрее слънце!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Nilim

Мнениеот Nilim » 04 мар 2020 20:04

loko29 написа:След днешния мач надеждата се завърна още повече,че Монтана обикновенно не иска да влиза.Ще бъде тежко.Четвъртия отбор от вечната ранклиста е оставен на произвола на съдбата.Няма ни държавни пари за стадион ни държавни спонсори.Но това е Локо сф и все един ден и при нас ще изгрее слънце!

Що не пробвате като левскарите да съберете малко пари?

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 04 мар 2020 21:27

Щото ние сме ЛОКОМОТИВ СОФИЯ!
Последна промяна от loko29 на 05 мар 2020 16:44, променено общо 1 път.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 мар 2020 14:32

Nilim написа:
loko29 написа:След днешния мач надеждата се завърна още повече,че Монтана обикновенно не иска да влиза.Ще бъде тежко.Четвъртия отбор от вечната ранклиста е оставен на произвола на съдбата.Няма ни държавни пари за стадион ни държавни спонсори.Но това е Локо сф и все един ден и при нас ще изгрее слънце!

Що не пробвате като левскарите да съберете малко пари?

Ами събираме си всеки мач,има сложени урни,не е като да няма за какво да се събират :arrow:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 05 мар 2020 17:45

Защо му обясняваш не виждаш ли,че се опитва да ни иронизира.

Nilim

Мнениеот Nilim » 06 мар 2020 19:41

loko29 написа:Защо му обясняваш не виждаш ли,че се опитва да ни иронизира.

Иронизирах изказването за държавната помощ от позицията на левскар, видял докъде ни докара тази помощ нас самите. Всъщност дотам.. феновете да плащат от джоба си издръжката на клуба.

Да не би темата за това колко пари биха събрали локомотивци да е болезнена за теб? Не се притеснявай, няма срамно да сте малко хора, казвам го без никаква ирония. Всъщност никога не съм иронизирал Локото, за мен беше много тъп момент когато бяха запратени в нищото... като медалист.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 09 мар 2020 13:05

Склонен съм да ти вярвам.Ама ми писна цял живот да гледам как 2 отбора се бутат непрекъснато напред от всички власти.Казват ,че Т.Живков е бил фен на Локо сф но по нищо не личеше и тогава.

Nilim

Мнениеот Nilim » 10 мар 2020 20:27

loko29 написа:Склонен съм да ти вярвам.Ама ми писна цял живот да гледам как 2 отбора се бутат непрекъснато напред от всички власти.Казват ,че Т.Живков е бил фен на Локо сф но по нищо не личеше и тогава.

Ами покажете че сте повечко локомотивци. Ама наистина цифра някаква. Постоянна, а не за 1-2 събития.
Само тогава един политик би се ангажирал да ви снесе някой лев. За него отпускането на пари ще е вид реклама, ще го направи само ако така ще се намаже на истинска цифра хора.
Тогава и спонсорите биха били склонни да дадат някакви по сериозни пари. По същите причини.

Няма кой да мята пачки на отбор с шепа активни фенове. Нито политик, нито сериозен спонсор. И единствения вариант за сериозни пари става някой като Домусчиев, като Ганчев (когато издигна Литекс).

Сигурно звучи цинично, но дали парите идват от спонсор или от политик - все за бизнес (пари срещу реклама) става дума.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 мар 2020 09:19

Е няма вариант да се молим на Тиквата ;)
Този българоубиец е най-големия селянин заставал начело на държавата ! Срам ме е че имаме такова недоразумение като премиер.
По-скоро протест,гражданско неподчинение и хулиганизъм ще решат нещата...защото освен нас феновете на Локо ,комплекс Локомотив е и на хората в района (Надеждите,Банишора,Толстой и т.н. ) ,което го прави като население колкото един Пловдив ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”