Софийски локомотивци, събудете се и да спрем позора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Re: Софийски локомотивци, събудете се и да спрем позора!

Мнениеот lifes » 21 ное 2011 22:34

loko29 написа:Локомотивци събудете се.Призовавам всички свързани по някакъв начин с "червено-черната религия-фенове,легенди,футболисти,бизнесмени или просто хора обичащи футбола да се обединим ида спрем тоя позор който се случва в момента.Начко и Котков ще се обърнат в гробовете си ако видят сегашното състояние на любимия си отбор!САМО ЛОКО!!!!!!!!!!

SUPPORT

rare
Контакти:

Мнениеот rare » 21 ное 2011 22:34

И Славия и Локо са отбори от един дол дренки-тотоджийски отбори :!:

Спомням си един мач преди години-Цска-Локо на Армията.При 1-0 за Локо, Цска са с 10 човека.При 1-1 Цска остават с 9 човека.Мача свърши 3 или 4 на 1 за ЦСКА.От тогава насам ми паднахте в очите.

Още повече ,че абсолютно винаги срещу цска се дупите ,а на Левски скачате на кръв.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 22:45

lifes написа:за жалост отборите зависят от един човек(настроения, бизнес интереси, печалби - залози). Не както е било - дружества за физкултура и спорт. Сега е дружество на гигов батков коко боко моко и т.н. Ама това е положението - такава е държавата. Не ми се обиждай, казвам каквото мисля.

Няма за какво да ти се обиждам надявам, се че сега си разбрал защо пиша за жалост. За жалост е когато стойностни отбори са превърнати в .... това е жалкото! За личния кеф на мафиоти с бели еки
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 21 ное 2011 22:53

Gonzi_407 написа:
lifes написа:за жалост отборите зависят от един човек(настроения, бизнес интереси, печалби - залози). Не както е било - дружества за физкултура и спорт. Сега е дружество на гигов батков коко боко моко и т.н. Ама това е положението - такава е държавата. Не ми се обиждай, казвам каквото мисля.

Няма за какво да ти се обиждам надявам, се че сега си разбрал защо пиша за жалост. За жалост е когато стойностни отбори са превърнати в .... това е жалкото! За личния кеф на мафиоти с бели еки

Ами не знам къв им е кефа. Аз бих се радвал стадиона и школата на Локото да бъдат такива каквито бяха аз като тренирах там. Защото това първо е от обществено значение - да има къде да тренират децата. Това е функция на държавата ама тя помага на който иска - пример Берое, Сливен с Данчо Лечков.

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 21 ное 2011 22:55

rare написа:И Славия и Локо са отбори от един дол дренки-тотоджийски отбори :!:

Спомням си един мач преди години-Цска-Локо на Армията.При 1-0 за Локо, Цска са с 10 човека.При 1-1 Цска остават с 9 човека.Мача свърши 3 или 4 на 1 за ЦСКА.От тогава насам ми паднахте в очите.

Още повече ,че абсолютно винаги срещу цска се дупите ,а на Левски скачате на кръв.

Това не го помня

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 23:00

lifes написа:
Gonzi_407 написа:

Ами не знам къв им е кефа. Аз бих се радвал стадиона и школата на Локото да бъдат такива каквито бяха аз като тренирах там. Защото това първо е от обществено значение - да има къде да тренират децата. Това е функция на държавата ама тя помага на който иска - пример Берое, Сливен с Данчо Лечков.

НЕ на който си иска, а там където нямаше как да спечелят изборите! Това си беше чиста ПР акция за изборите. Държавата няма пари ама държавна фирма може да си купи отбор?!?!!?!?!? Я да видим сега Враца като не избраха кмет гербер дали АЕЦ ще ги "купи"??? А в София защото може би имаха леки съмнения и за това само обещаха стадиони....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 21 ное 2011 23:19

LOKO_SF_FOREVER33 написа:Погледнато реално съставът ни е същият като този от миналата година, който завърши на 4-о място.Просто в момента на гигов не му се дават излишни пари и футболистите си изкарват заплатите с продадени(уговорени) мачове.Така ще е до Нова година когато гигов се надява държавата да му даде свежи пари с които да ремонтира стадиона и не мака част от тези пари да си прибере в джобчето и когато това стане нещата ще се оправят.Реано погледната сегашният състав трябва да е на 4-5 място но сега с тото мачовете си правят бая повече кинти и покрай тях и гигов,марков тонев и т.н.Е за тва аз призовавам никакво ходене по мачове докато не започнат истинските мачове ;)

Погледнато реално сътавът ни е без доста хора - Генков Асамоа Дяков и т.н.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Локо сф-НАКЪДЕ!!!

Мнениеот pomiqrat » 21 ное 2011 23:21

urkoto написа:Ами съберете се пред офисите на Гигов и неговата свита дето толкова време смучат от отбора без никакви видими резултати, аман от форумни призиви!

Смучат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вие луди ли сте? Какво изсмукаха???
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 21 ное 2011 23:39

играл съм един път срещу Локомотив София и мога да кажа, че съдията откровено ни отряза главите и си ни го каза: тука няма как да ви свиря 50 на 50, но ще ви компенсирам срещу Видима или Добруджа, ако ме сложат...Съдия от София, а както сега става и сина му е съдия вече
жалка работа! вдигаха ни засади дори да излизаме зад центъра! 0-0 завършихме на Надежда и стана ебати свинщината - съдията го освиркаха, нас ни обиждаха, плюха - абе селяния...някой може вече и да се сеща за кой отбор става въпрос :))))) (само за сравнение - на Славия такива простотии нямаше, съдията си свири прилично горе-долу и си ни биха с игра)
и феновете, и ръководството на Локомотив винаги са били гадни и мизерни хора - никакво уважение към противника, никакъв респект! За тях феърплей няма! Веднъж за един сбъркан тъч при решен мач страничния съдия го направиха на нищо! Обидите и ругатните без повод и причина са нещо нормално там. За тях всички са "селяни", а не виждат, че живеят в едни грозни панелки и половината им улици и тротоари са разкопани...за района на стадиона няма какво да коментирам. така че за тях не ми е жал. Но да погледнем безпристрастно - те какво имат?
лицензиран стадион имат ли?
школа имат ли?
конвертируеми футболисти имат ли?
е, дългове със сигурност имат, а очаквам и след Нова година да излязат доста съдебни дела в техен ущърб
Българският футбол няма нужда от такива клубове. Има нужда от нормални хора, които работят и произвеждат играчи на добри и равни терени.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 ное 2011 10:42

Ole_ole123 написа:
Lyubaka01 написа:
izumrud написа:играл съм един път срещу Локомотив София и мога да кажа, че съдията откровено ни отряза главите и си ни го каза: тука няма как да ви свиря 50 на 50, но ще ви компенсирам срещу Видима или Добруджа, ако ме сложат...Съдия от София, а както сега става и сина му е съдия вече
жалка работа! вдигаха ни засади дори да излизаме зад центъра! 0-0 завършихме на Надежда и стана ебати свинщината - съдията го освиркаха, нас ни обиждаха, плюха - абе селяния...някой може вече и да се сеща за кой отбор става въпрос :))))) (само за сравнение - на Славия такива простотии нямаше, съдията си свири прилично горе-долу и си ни биха с игра)
и феновете, и ръководството на Локомотив винаги са били гадни и мизерни хора - никакво уважение към противника, никакъв респект! За тях феърплей няма! Веднъж за един сбъркан тъч при решен мач страничния съдия го направиха на нищо! Обидите и ругатните без повод и причина са нещо нормално там. За тях всички са "селяни", а не виждат, че живеят в едни грозни панелки и половината им улици и тротоари са разкопани...за района на стадиона няма какво да коментирам. така че за тях не ми е жал. Но да погледнем безпристрастно - те какво имат?
лицензиран стадион имат ли?
школа имат ли?
конвертируеми футболисти имат ли?
е, дългове със сигурност имат, а очаквам и след Нова година да излязат доста съдебни дела в техен ущърб
Българският футбол няма нужда от такива клубове. Има нужда от нормални хора, които работят и произвеждат играчи на добри и равни терени.

Хубава история. И добре разказана. Остава само и да беше вярна. Щото Видима и Добруджа никога не са играли заедно в А-група...

П.С. Всъщност, какъв точно се явяваш пък ти, измекяр такъв, че да даваш "компетентни" мнения от какво има и от какво няма нужда българският футбол и кой бил гаден и мизерен... Дрисльо...

и аз съм играл на старша възраст на вашето тренировъчно игрище за Ботев, бихме и публиката беше адски селска...а това което казва човека, не бих се учудил да е така...а на вас хората са ви виновни и .не си гледате истинските неща ами

Гражданино, въпросния човек е излъгал(написал съм защо-ако искаш провери) за едно нещо. Значи вероятността да е излъгал и за друго не е много малка... На нас не са ни хората виновни-на нас ни е виновен основно един човек. Щом си от Ботев(ако става въпрос за Ботев Пд) би трябвало да си пределно и болезнено наясно какви неща може да натвори собственикът на клуба...
Абе всъщност какво съм хванал да ви обяснявам на такива като вас двамцата... Злобейте, радвайте се, че ЛОКО може и да не съществува скоро. Щом това ви топли сърцата...

Върни се в “Локо София”