играл съм един път срещу Локомотив София и мога да кажа, че съдията откровено ни отряза главите и си ни го каза: тука няма как да ви свиря 50 на 50, но ще ви компенсирам срещу Видима или Добруджа, ако ме сложат...Съдия от София, а както сега става и сина му е съдия вече
жалка работа! вдигаха ни засади дори да излизаме зад центъра! 0-0 завършихме на Надежда и стана ебати свинщината - съдията го освиркаха, нас ни обиждаха, плюха - абе селяния...някой може вече и да се сеща за кой отбор става въпрос

)))) (само за сравнение - на Славия такива простотии нямаше, съдията си свири прилично горе-долу и си ни биха с игра)
и феновете, и ръководството на Локомотив винаги са били гадни и мизерни хора - никакво уважение към противника, никакъв респект! За тях феърплей няма! Веднъж за един сбъркан тъч при решен мач страничния съдия го направиха на нищо! Обидите и ругатните без повод и причина са нещо нормално там. За тях всички са "селяни", а не виждат, че живеят в едни грозни панелки и половината им улици и тротоари са разкопани...за района на стадиона няма какво да коментирам. така че за тях не ми е жал. Но да погледнем безпристрастно - те какво имат?
лицензиран стадион имат ли?
школа имат ли?
конвертируеми футболисти имат ли?
е, дългове със сигурност имат, а очаквам и след Нова година да излязат доста съдебни дела в техен ущърб
Българският футбол няма нужда от такива клубове. Има нужда от нормални хора, които работят и произвеждат играчи на добри и равни терени.