Локомотивците надъхват отбора от петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lokofanatic

Re: Локомотивците надъхват отбора от петък

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 13:29

Lyubaka01 написа:
Lokofanatic написа:
loko1 написа:Кво да се прави като има разни смешни дребчовци ... иначе аз адашите ги уважавам и си пожелавам мачовете да са честни и двата отбора да победим.

Никога не съм ви уважавал вас, няма и да ви уважавам, щото претенциите са ви много, а публиката ви се брои на пръсти ;). А и да те питам, бе кво стана за купата?

По-добре да не повдигаш въпроса за купата, че още не сме забравили едни изцепки на свинаря:
Мисля, че Господ е решил кой ще бъде носител на Купата през тази година. Самият жребий показва, че честта да вдигнем трофея ще се падне на нас.

Христо Бонев е в топ 3 на най - големите български футболисти. Само ще си мечтаете за легенда като него ;).

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 26 май 2011 13:32

Да лапе бехте поне 3 пъти по-малко щото на мача имаше към 1500-2000 а вие не бяхте повече от 300-400.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 май 2011 13:35

Христо Бонев е в топ 3 на най - големите български футболисти. Само ще си мечтаете за легенда като него .

И кой го определи това? Ти и още трима такива като тебе ли?!? Да ти говорят нещо имената Никола Котков и Атанас Михайлов?
Аре ходи да си напишеш домашното, че мама няма да те пусне да си играеш навън...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 май 2011 13:37

Aко имаше толкова голямо значение кой колко фена има, Литекс нямаше да е 2 пъти поред шампион на България ;) Така че майничка, по-добре спри да се заяждаш с Локо (Сф), колкото-толкова са, нали си обичат отбора ? Иначе аз си признавам, че Локо (Пд) ми е по-симпатичният отбор и се надявам да измъкнем нещо на столичния Локомотив и да запазим донякъде честта си, за съжаление силно се съмнявам ...
Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 26 май 2011 13:41

Приятелчета от Пловдив, ако не знаете държа да ви кажа ,че не публиката играе а футболистите! И количеството не значи качество!

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 26 май 2011 14:07

миле гърбавия написа:Приятелчета от Пловдив, ако не знаете държа да ви кажа ,че не публиката играе а футболистите! И количеството не значи качество!

Типичното мнение на човек, който пее за отбор без публика. За съжаление бате ви Гигов не е вечен, също както и чичо Гришо Ганчев. Рано или късно всички отбори без солидна фенска подкрепа ще бъдат там, където им е мястото. Мисля, че всеки неутрален фен би предпочел НИЕ да играем в ЛЕ, по разбираеми причини. Знам, че изказването ми не ви се нрави, ама ХИЧ, но такава е реалността. Щяхте да ме разберете, ако поне веднъж сте чували как цял стадион скандира името на любимия ви отбор.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 май 2011 14:17

PB1936 написа:
миле гърбавия написа:Приятелчета от Пловдив, ако не знаете държа да ви кажа ,че не публиката играе а футболистите! И количеството не значи качество!

Типичното мнение на човек, който пее за отбор без публика. За съжаление бате ви Гигов не е вечен, също както и чичо Гришо Ганчев. Рано или късно всички отбори без солидна фенска подкрепа ще бъдат там, където им е мястото. Мисля, че всеки неутрален фен би предпочел НИЕ да играем в ЛЕ, по разбираеми причини. Знам, че изказването ми не ви се нрави, ама ХИЧ, но такава е реалността. Щяхте да ме разберете, ако поне веднъж сте чували как цял стадион скандира името на любимия ви отбор.

И кои са тия "разбираеми причини"?!?

П.С. Какво е това "1936" в ник-а ти? Нали последно се оказа, че е 1926? Я бързо сменяй...

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 26 май 2011 14:21

Причината е, че поне като отпаднат ще отпаднат достойно пред 10 000 души и нагоре. Пък и докопат ли се до 4тото място ще има здрава селекция и после кой знае.

Въпреки омразата между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) аз подкрепям по достойния отбор.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 26 май 2011 15:13

С кой акъл измисли кой е по-достоен ...

Отпадат... 10000... София

Ние пък може да не отпаднем и ще да сме повече с всеки изминал мач.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 май 2011 15:43

Не съм от Локо Сф , но бих отишъл на техен мач в евротурнирите, както съм ходил много пъти и на Левски, стига да пуснат приемливи цени !Е няма да пея но ще изгледам мача с интерес, м/у другото и Локо Пд ако играят в София бих отишъл .

Върни се в “Локо София”