Локомотив - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Локомотив - Черно море мача за 4 място

Мнениеот storm » 14 май 2011 22:49

Знаех си, че ще е интересен мача и не съжалявам , че го гледам в момента.. Локото играе по добре според мен и заслужава да бие,,
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 май 2011 22:56

Генов и бригада, кой нареди или вие сложихте на равен :evil:
Майсторско представление от Генов, велик е докарва мача както иска.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 май 2011 23:37

Стана хубав мач от 30 положения нито един гол, но така е като има само един нападател, който до вчера бе резерва.Гостите се държаха прилично през повечето време и позволиха на по-добрия отбор да играе футбол и не бавеха играта повече от нормалното.Морето почти си осигури 4тото място ,но изглежда не са си платили за повече .Развръзката предстои.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 май 2011 02:27

Двойката ви централни нападатели Гигов-Генов се справи пефектно.По крилата помагаха страничните.Играли сте доста нападателно преди мача и си заслужихте точката.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 май 2011 11:27

helemong написа:Двойката ви централни нападатели Гигов-Генов се справи пефектно.По крилата помагаха страничните.Играли сте доста нападателно преди мача и си заслужихте точката.

Ако тази пролет сте спечелили точка без да си плащате то тази точка е срещу нас а мнението ти е мнение на много прост човек и е формирано от вестници и сайтове с прокомунистическо съдържание.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 май 2011 13:31

Пловдив1926 написа:0:0 с 2 червени и 8 жълти картона и става мача за 5то място :mrgreen:

Ще е интересно до последния мач, браво, много съм доволен от този сезон и битката за 4то място. Аз предлагам, ако Славия вземе, че бие червените да се съберем да си направим трите публики един събор ахахаха да се посмеем :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 16 май 2011 00:48

Ако тази пролет сте спечелили точка без да си плащате то тази точка е срещу нас

Момчетата си получават редовно премиите за всяка спечелена точка.Ще получат премия и за точката срещу вас,макар че единия от централните ви нападатели ги лиши от пълната премия.До преди 5 години в София имаше поне един що годе нормален отбор и това бяхте вие.Тази година с отбора на бай Ганьо вече станахте два отбора фк "Дузпа" (София). Може и да се докопахте нечестно до равен тази година,но факта е че другаря/мосю Гигов методично ви затрива като клуб.До някоя друга година ще престанете да съществувате освен на книга(нещо като Септември).Българския футбол обаче ще спечели,че ще има един фк"Дузпа" по-малко.Сбогом.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 май 2011 08:39

helemong написа:
Ако тази пролет сте спечелили точка без да си плащате то тази точка е срещу нас

Момчетата си получават редовно премиите за всяка спечелена точка.Ще получат премия и за точката срещу вас,макар че единия от централните ви нападатели ги лиши от пълната премия.До преди 5 години в София имаше поне един що годе нормален отбор и това бяхте вие.Тази година с отбора на бай Ганьо вече станахте два отбора фк "Дузпа" (София). Може и да се докопахте нечестно до равен тази година,но факта е че другаря/мосю Гигов методично ви затрива като клуб.До някоя друга година ще престанете да съществувате освен на книга(нещо като Септември).Българския футбол обаче ще спечели,че ще има един фк"Дузпа" по-малко.Сбогом.

И ти тогава ще получиш множествен оргазъм от кеф, нали...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 май 2011 09:43

Пловдив1926 написа:
Пловдив1926 написа:0:0 с 2 червени и 8 жълти картона и става мача за 5то място :mrgreen:

Ще е интересно до последния мач, браво, много съм доволен от този сезон и битката за 4то място. Аз предлагам, ако Славия вземе, че бие червените да се съберем да си направим трите публики един събор ахахаха да се посмеем :mrgreen:

Пловдив 1926, много добра идея ! Наистина ще панде смях, още повече след края на мачовете :arrow: Чичо Венци ще има да се пени, а Кокала ще гледа виновно :geek:

За мача, Локото заслужаваше повече победата. Не ми хареса играта на Моряците. Двамата ми любими централни защитници трябва много да си помислят какво правят в наказателното. Срещу отбор от Европа щяхме да изядем 3-4 дузпи с това бутане.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 16 май 2011 15:42

Изключителна наглост от страна феновете на Черно море. Поздравления все пак, че има останали хора от тях, които гледат реално на нещата. Да със сигурност боли да загубиш такъв мач с дузпа накрая, но вината си е изцяло в недодяланите им защитници. При всяко центриране задържаха наши играчи, разчитащи, че няма кой да им свири накрая. Претенции може да имаме ние за 100%-вата дузпа първото полувреме, която правеше мача друг, но странно защо всички капацитети не говорят нищо за това положение. В нито един момент от центрирането при дузпата защитника на Морето, дори не поглежда към топката! Няма абсолютно никакво намерение да играе с нея, а единствено да държи наш играч, ами съжалявам, но вината си е на този олигофрен. За останалите селски изпълнения на т.нар. им ръководство, няма смисъл да коментирам дори(написал съм го в другите теми).
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”