Локомотив - Черно море - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- storm
- Контакти:
Re: Локомотив - Черно море мача за 4 място
Знаех си, че ще е интересен мача и не съжалявам , че го гледам в момента.. Локото играе по добре според мен и заслужава да бие,,
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Генов и бригада, кой нареди или вие сложихте на равен
Майсторско представление от Генов, велик е докарва мача както иска.
Майсторско представление от Генов, велик е докарва мача както иска.
Стана хубав мач от 30 положения нито един гол, но така е като има само един нападател, който до вчера бе резерва.Гостите се държаха прилично през повечето време и позволиха на по-добрия отбор да играе футбол и не бавеха играта повече от нормалното.Морето почти си осигури 4тото място ,но изглежда не са си платили за повече .Развръзката предстои.
Двойката ви централни нападатели Гигов-Генов се справи пефектно.По крилата помагаха страничните.Играли сте доста нападателно преди мача и си заслужихте точката.
helemong написа:Двойката ви централни нападатели Гигов-Генов се справи пефектно.По крилата помагаха страничните.Играли сте доста нападателно преди мача и си заслужихте точката.
Ако тази пролет сте спечелили точка без да си плащате то тази точка е срещу нас а мнението ти е мнение на много прост човек и е формирано от вестници и сайтове с прокомунистическо съдържание.
- Пловдив1926
- Контакти:
Пловдив1926 написа:0:0 с 2 червени и 8 жълти картона и става мача за 5то място![]()
Ще е интересно до последния мач, браво, много съм доволен от този сезон и битката за 4то място. Аз предлагам, ако Славия вземе, че бие червените да се съберем да си направим трите публики един събор ахахаха да се посмеем
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Ако тази пролет сте спечелили точка без да си плащате то тази точка е срещу нас
Момчетата си получават редовно премиите за всяка спечелена точка.Ще получат премия и за точката срещу вас,макар че единия от централните ви нападатели ги лиши от пълната премия.До преди 5 години в София имаше поне един що годе нормален отбор и това бяхте вие.Тази година с отбора на бай Ганьо вече станахте два отбора фк "Дузпа" (София). Може и да се докопахте нечестно до равен тази година,но факта е че другаря/мосю Гигов методично ви затрива като клуб.До някоя друга година ще престанете да съществувате освен на книга(нещо като Септември).Българския футбол обаче ще спечели,че ще има един фк"Дузпа" по-малко.Сбогом.
helemong написа:Ако тази пролет сте спечелили точка без да си плащате то тази точка е срещу нас
Момчетата си получават редовно премиите за всяка спечелена точка.Ще получат премия и за точката срещу вас,макар че единия от централните ви нападатели ги лиши от пълната премия.До преди 5 години в София имаше поне един що годе нормален отбор и това бяхте вие.Тази година с отбора на бай Ганьо вече станахте два отбора фк "Дузпа" (София). Може и да се докопахте нечестно до равен тази година,но факта е че другаря/мосю Гигов методично ви затрива като клуб.До някоя друга година ще престанете да съществувате освен на книга(нещо като Септември).Българския футбол обаче ще спечели,че ще има един фк"Дузпа" по-малко.Сбогом.
И ти тогава ще получиш множествен оргазъм от кеф, нали...
Пловдив1926 написа:Пловдив1926 написа:0:0 с 2 червени и 8 жълти картона и става мача за 5то място![]()
Ще е интересно до последния мач, браво, много съм доволен от този сезон и битката за 4то място. Аз предлагам, ако Славия вземе, че бие червените да се съберем да си направим трите публики един събор ахахаха да се посмеем
Пловдив 1926, много добра идея ! Наистина ще панде смях, още повече след края на мачовете
За мача, Локото заслужаваше повече победата. Не ми хареса играта на Моряците. Двамата ми любими централни защитници трябва много да си помислят какво правят в наказателното. Срещу отбор от Европа щяхме да изядем 3-4 дузпи с това бутане.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Sofia 1929
- Контакти:
Изключителна наглост от страна феновете на Черно море. Поздравления все пак, че има останали хора от тях, които гледат реално на нещата. Да със сигурност боли да загубиш такъв мач с дузпа накрая, но вината си е изцяло в недодяланите им защитници. При всяко центриране задържаха наши играчи, разчитащи, че няма кой да им свири накрая. Претенции може да имаме ние за 100%-вата дузпа първото полувреме, която правеше мача друг, но странно защо всички капацитети не говорят нищо за това положение. В нито един момент от центрирането при дузпата защитника на Морето, дори не поглежда към топката! Няма абсолютно никакво намерение да играе с нея, а единствено да държи наш играч, ами съжалявам, но вината си е на този олигофрен. За останалите селски изпълнения на т.нар. им ръководство, няма смисъл да коментирам дори(написал съм го в другите теми).

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!