Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
haiobaio написа:До боксьорчето, фенът на Локо Пд или Байерн, само той си знае.
Кой си ти, че ще съдиш, това, което направиха нашите момчета в Пловдив? Много лесно е да се говори, без да се знае за какво става дума. Предлагам ти следващия път, когато пишеш нещо за феновете на Локомотив София, първо да се усведомиш за какво става дума и тогава да изказваш мнение.
Не е нормално това, което се случи през този сезон, даже граничи с фантастиката. Тия бездушници да си ходят. Догодина може отборът да не се бори за нищо, да губи, но да се вижда, че искат да играят, да има желание за победа. Тогава те ще бъдат подкрепени подобаващо.
Същото е при вас, смърфчо, дали губите или побеждавате, подкрепяте отбора си, защото се борят, футболистите търсят победата. Затова и сте зад футболистите.
Кажи ми, аз, кой да подрепя, след като си личи, винаги си личи, че нашите футболисти не играят със сърце? Какво да подкрепям Камбуров, който средни пръсти ми показва? Ти би ли го подкрепял? Ние винаги сме искали срещи с играчите, но те избягват тези срещи. Така че, не съди без да си запознат.
Boksiorcheto написа:Първо съм фен на Локомотив Пловдив и на Байерн Мюнхен,в което не виждам нищо лошо.Второ вие сте 20 човека публика и не може 20 човека да разиграват цял клуб. Както каза Марто Камбуров. Трето - Той няма да покаже среден пръст на нашата публика,защото го уважаваме,а вие го псувате и плюете. Просто сте пълен смях. Няма отбор,който да е постигнал нещо значимо без публика. За това и вие никога няма да можете да се мерите с големите отбори. Като правите такива глупости и вместо да подкрепите момчетата,вие ги псувате. Сега се сетих за мача с Литекс. Като свърши мачът,един човек горе доло 30-35 годишен отиде при Мечечиев на оградата и му каза : " Мече,няма нищо моето момче. Стягайте се,горе главите и ние сме с вас. На Овча Купел ще ви подкрепим. Горе главите и успех". Правиш я разликата в отношението,нали?
Blue_Lion написа:Къв е проблема не мога да разбера ? Феновете не са доволни от отбора и протестират по начин който намират за правилен ! Никоя друга агитка няма право да ги съди ! Така се чустват,така са го направили ! Това,което Pride каза за първенството,че е продадено си е така ! В крайна сметка,още септември се знаеше,че Литекс ще е шампион,а се предполагаше,че Левски и ЦСКА ще хванат Европа,защото в противен случай PRO-BG и RING губят огромна част от аудиторията си без сини и червени в ЕКТ ! Що се отнася до бройката,да при Локо Сф е проблем,но за сметка на това,може да се каже,че Железни Бригади са едни от най-добрите Ultras-и (откъм идеи за хореота) по родните терени,за което лично аз ги уважавам ! Друг е въпроса,че масово по нашите стадиони хората са семкари,а думата "Ultras" се асоцира с "престъпник","лумпен","изнасилвач","терорист" и нз си кво а всъщност нЕкак си хората не разбират за кво става въпрос,ма после коментират...как да е,живи и здрави![]()
Браво фенове на Локо !
Снимки,видео ?
ultrasloko_sf написа:боксьор ли си палячо ли си не те знам но както ти казаха като не знаеш за кво иде реч стой си на село и си трай.такиа като тебе дето ходят по мачове от 2 години са ми пределно ясни
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта