КАКВО НАПРАВИ ПУБЛИКАТА НА ЛОКО СФ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: КАКВО НАПРАВИ ПУБЛИКАТА НА ЛОКО СФ?

Мнениеот Батстанчо » 17 май 2010 10:11

Моряк съм и уважавам Локомотивци СФ за стореното защото най-малкото си изразяват мнението и показват на футболистите си, че вече им нямат никакво доверие.В крайна сметка отбора и футбола като цяло са подчинени на феновете и всички , които обичат футбола.За това трябва всички да се съобразяват с нас.Пожелавам успех на Локо и дано всичко, което се случи да не е "замислен сценарий" , който да опорочи крайно интересното тази година първенство.Колкото до Камбура, мисля, че момчето е добър футболист и ще се развие там където отива, колкото и да ми е неприятно, че миналата година го изтървахме и сега можеше и нашето положение и това на Локо Сф да е една идея по-добро! :) :) :)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 17 май 2010 12:34

haiobaio написа:До боксьорчето, фенът на Локо Пд или Байерн, само той си знае.
Кой си ти, че ще съдиш, това, което направиха нашите момчета в Пловдив? Много лесно е да се говори, без да се знае за какво става дума. Предлагам ти следващия път, когато пишеш нещо за феновете на Локомотив София, първо да се усведомиш за какво става дума и тогава да изказваш мнение.
Не е нормално това, което се случи през този сезон, даже граничи с фантастиката. Тия бездушници да си ходят. Догодина може отборът да не се бори за нищо, да губи, но да се вижда, че искат да играят, да има желание за победа. Тогава те ще бъдат подкрепени подобаващо.
Същото е при вас, смърфчо, дали губите или побеждавате, подкрепяте отбора си, защото се борят, футболистите търсят победата. Затова и сте зад футболистите.
Кажи ми, аз, кой да подрепя, след като си личи, винаги си личи, че нашите футболисти не играят със сърце? Какво да подкрепям Камбуров, който средни пръсти ми показва? Ти би ли го подкрепял? Ние винаги сме искали срещи с играчите, но те избягват тези срещи. Така че, не съди без да си запознат.

Първо съм фен на Локомотив Пловдив и на Байерн Мюнхен,в което не виждам нищо лошо.Второ вие сте 20 човека публика и не може 20 човека да разиграват цял клуб. Както каза Марто Камбуров. Трето - Той няма да покаже среден пръст на нашата публика,защото го уважаваме,а вие го псувате и плюете. Просто сте пълен смях. Няма отбор,който да е постигнал нещо значимо без публика. За това и вие никога няма да можете да се мерите с големите отбори ;). Като правите такива глупости и вместо да подкрепите момчетата,вие ги псувате. Сега се сетих за мача с Литекс. Като свърши мачът,един човек горе доло 30-35 годишен отиде при Мечечиев на оградата и му каза : " Мече,няма нищо моето момче. Стягайте се,горе главите и ние сме с вас. На Овча Купел ще ви подкрепим. Горе главите и успех". Правиш я разликата в отношението,нали?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 май 2010 12:59

Boksiorcheto написа:Първо съм фен на Локомотив Пловдив и на Байерн Мюнхен,в което не виждам нищо лошо.Второ вие сте 20 човека публика и не може 20 човека да разиграват цял клуб. Както каза Марто Камбуров. Трето - Той няма да покаже среден пръст на нашата публика,защото го уважаваме,а вие го псувате и плюете. Просто сте пълен смях. Няма отбор,който да е постигнал нещо значимо без публика. За това и вие никога няма да можете да се мерите с големите отбори ;). Като правите такива глупости и вместо да подкрепите момчетата,вие ги псувате. Сега се сетих за мача с Литекс. Като свърши мачът,един човек горе доло 30-35 годишен отиде при Мечечиев на оградата и му каза : " Мече,няма нищо моето момче. Стягайте се,горе главите и ние сме с вас. На Овча Купел ще ви подкрепим. Горе главите и успех". Правиш я разликата в отношението,нали?

Майна, ти не си нормален човек и не смятам да си губя времето повече с теб. Баста!!!

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 17 май 2010 13:02

Както каза нашето модераторче - Какво прават феновете на Локо Сф си е тяхна работа. ( щом не ни засяга нас ) Но когато ни псувахте повреме на едноминутното мълчание заслужавахте да ви спретнем едно празненство след мача. Изключителна долна и селска постъпка която не бях очаквал.
Иначе за проблемите ви, дано си ги решите. Добър отбор сте . Успех за напред.

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 17 май 2010 14:55

Blue_Lion написа:Къв е проблема не мога да разбера ? Феновете не са доволни от отбора и протестират по начин който намират за правилен ! Никоя друга агитка няма право да ги съди ! Така се чустват,така са го направили ! Това,което Pride каза за първенството,че е продадено си е така ! В крайна сметка,още септември се знаеше,че Литекс ще е шампион,а се предполагаше,че Левски и ЦСКА ще хванат Европа,защото в противен случай PRO-BG и RING губят огромна част от аудиторията си без сини и червени в ЕКТ ! Що се отнася до бройката,да при Локо Сф е проблем,но за сметка на това,може да се каже,че Железни Бригади са едни от най-добрите Ultras-и (откъм идеи за хореота) по родните терени,за което лично аз ги уважавам ! Друг е въпроса,че масово по нашите стадиони хората са семкари,а думата "Ultras" се асоцира с "престъпник","лумпен","изнасилвач","терорист" и нз си кво а всъщност нЕкак си хората не разбират за кво става въпрос,ма после коментират...как да е,живи и здрави ;)

Браво фенове на Локо !

Снимки,видео ?

За първи път в живота си съм съгласна с левскар, не вярвах, че ще доживея този ден :mrgreen: . Напълно прав си. Феновете на Локо Пловдив, браво на вас, че подкрепяте отбора от самото начало до края, но вие въобще не сте в нашата ситуация. Имате футболисти, които обичат Локомотив Пловдив и играят до последно, дори и да губят.. Докато при нас не е така. Живият пример за това е Камбура , докато нямаше предложения от други футболни клубове играеше за нас .. играеше, но пак не се раздаваше, поне си правеше труда да тича и да си размърда малко задника {с извинение} , но след като транфсера му стана почти сигурен той тотално спря да играе.. Може да има 35 гола хубаво, колко от тях обаче са от дузпи? Припомнете ми и колко 100 %-тови гола изпусна в последните 7 кръга? Явно много бързо забравя и той, главния виновник за това, че в момента не сме шампиони или поне в Лига Европа е той ;) . Браво, че е вкарал толкова много голове, уважавах го наистина, дори ми беше любимеца, но разбрах, че въобще не заслужава. Той не играе заради обичта си към Локомотив София {както Румен Горанов, Калоян Караджинов, Цецо Генков и други} , той играе заради парите и това е . Как иска уважение от феновете, с какво го е заслужил? Държанието му показва, че той не ни уважава, аз не мога да уважавам човек, който ми показва среден пръст , ако вие можете.. А миналия сезон, когато играхме с вас в Надежда? Той се поклони на вашата агитка, че ви е вкарал гол.. Ами ние къде отидохме? Явно ни забрави. Тогава му простих { :mrgreen: малко странно звучи} , защото все пак нали е ваш футболист, вие си го обичате и той ви обича .. добре няма проблем, преживях го , но след това ?! А надгробните камъни бяха заслужени повечето, освен този на Дерек Асамоа {той за абсолютно нищо няма вина, може да играе за парите, но уважава клуба и публиката! А и е страхотен футболист, не измислена звезда като камбура ;) } има сигурно още , но нямах възможност да гледам изцяло мача. Аз лично харесвам Локо Пловдив и феновете , но не знаете каква е става в нашия клуб и нямате право да ни упреквате . Ако имахме по-добър собственик - локомотивец, който би направил всичко за отбора и футболисти, които играят за честта на Локомотив София, заради емблемата , заради самия клуб и се раздават до край ние {феновете} също щяхме да ги подкрепяме на 1000 % , и щяхме да им се радваме дори и да падат, но в момента въобще не е така. Да се надяваме, че ще се съвземем, и ще покажем защо обичаме Локомотив!
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 17 май 2010 15:28

боксьор ли си палячо ли си не те знам но както ти казаха като не знаеш за кво иде реч стой си на село и си трай.такиа като тебе дето ходят по мачове от 2 години са ми пределно ясни :roll:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 17 май 2010 15:36

ultrasloko_sf написа:боксьор ли си палячо ли си не те знам но както ти казаха като не знаеш за кво иде реч стой си на село и си трай.такиа като тебе дето ходят по мачове от 2 години са ми пределно ясни :roll:

Палячо си ти и селянин си ти. Показа го с поведението си. Айде,че козите те чакат.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 17 май 2010 16:31

Ерата "Гигов" май е към своя край!

http://www.7sport.net/7sport/index.htm

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 17 май 2010 17:17

А какво да направи публиката ? Да аплодира героите.По голям срам от тоя полу сезон не съм брал никога,а повярваите ми съм изгледал много сезони,и съм видял много по големи футболисти от Камбуров,Дзаферович или Атанасов.Ако някой им е наредил да"полегнат"на Батков нека някой излезе да каже,ако специалиста от Босна ги докара до там да не могат да ходят-да кажат,ако са некъдърници да се махат.А публиката в цял свят е една ,тя може да люби или да мрази,кой каквото си е заслужил.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 17 май 2010 19:34

Нормално е когато отбора промени своя облик и публиката да си промени отношението. Не е нормално от един от най-добре балансираните и качествени отбори да играе по този бездушен начин точно когато целта е толкова близо. От мача с Миньор до края на първенството, те не са направили чисто голово положение.
Камбуров - вкара много голове, но в решителния момент на шампионата изпуска и малкото отворили се положения пред врата на противника. И дразнещото след мачове е, че говори сякаш играе за Монтана - отбор без претенции и ако вкара хубаво, ако не вкара все едно.
Генков- не мога да го разбера този човек въобще за какво излиза на терена. Единственото което съм забелязал е това че е капитан.
Левашки - в последните мачове напълно си заслужи името. Аз по-смешни голове не съм виждал.

Играчи с претенции са събрани в отбор с претенции, а играят като на тренировка.
Аз до сега незнам някой да се е оплакал от Гигов по отношение на заплати, забавяне и т.н. Дори и да има такива, едно класиране в Европа ще донесе финансови дивиденти, отбора ще бъде осигурен и едва ли ще се допусне да не се плаща.

Ако играят колкото могат - ОК, да натискат, да мачкат, да ври и кипи на терена и да има малшанс да не вкарат пак е разбираемо. Но да играят все едно насила са ги изкарали на терена, не го разбирам.

Върни се в “Локо София”