Титлата е поискана?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Титлата е поискана?
Според мен Локото имат най - добрите нападатели в момента Камбуров и Генков са доказани играчи, а и като гледам играта на Литекс, Цска и Левски като нищо да станат!
НАШЕТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ ОТНОВО!
Ако става дума за футболни аргументи, локото няма абсолютно никакъв шанс за титлата.
Ако Гигов реши, може....
Ако Гигов реши, може....
varnafen написа:Ако става дума за футболни аргументи, локото няма абсолютно никакъв шанс за титлата.
Ако Гигов реши, може....
Пич, ако ние нямаме футболни аргументи, не знам кой има.
haiobaio написа:varnafen написа:Ако става дума за футболни аргументи, локото няма абсолютно никакъв шанс за титлата.
Ако Гигов реши, може....
Пич, ако ние нямаме футболни аргументи, не знам кой има.
Точно Локомотив има чисто футболни аргументи да стане шампион с футболисти като Камбуров,Генков,Асамоа,Дафчев.Борбата за титлата ще е много оспорвана и на мен ми се иска тя да бъде спечелена точно от Локо
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
От първите два мача трудно може да се каже дали ще вървят така и занапред, защото Берое си имат крепост- вкъщи, но навън си падат.Своге са трагични и в следващите кръгове ще се разбере дали Локото имат сили срещу по-силните отбори.При победи над Литекс и ЦСКА ....Локото стават фаворити, но засега според мен не са 
Шансове има, но (моля, не ме пребивайте) не мисля, че ще станем шампиони... Причините са няколко-мачовете с преките конкуренти(Литекс и Цска) са като гости, задължителната поне една издънка, която ще направим с/у по-слаб отбор, очаквам и някоя и друга съдийска теслица... Все пак мисля, че реалната и достижима цел-участие в ЛЕ ще се постигне. Пък ако отбора ме опровергае и спечели нещо повече-добре дошло 
Софийското Локо си е фаворит за титлата от всякъде , ако я спечелят няма да е изненада за никой - имат потенциал да го направят
Благодаря за доброто чувство от повечето писали по темата.
Дълго чакаме титла и дано този май е весел за нас. Титилата не е споменавана като цел май от към 19999/2000 година. Има много мачове до края, ключови ще са 4 и 5 кръг вземем ли победи, пътя ще е широко отворен.
Дълго чакаме титла и дано този май е весел за нас. Титилата не е споменавана като цел май от към 19999/2000 година. Има много мачове до края, ключови ще са 4 и 5 кръг вземем ли победи, пътя ще е широко отворен.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
lakito7 написа:Малко ви е слаба психиката на отбора,докато няма никакви цели,тук там правите мачове,но каже ли се титла,я 8:0 или 5:3.Но малко разнообразие,ще е добре.
Ама напоследък ви дънят като шкембя в довар дето ви хванат,тъй че не се обаждай много !!!!!!!!!!