полицейски произвол 10-тина арестувани за димка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: полицейски произвол 10-тина арестувани за димка

Мнениеот kartago » 28 фев 2010 20:31

Pride, не ме разбирай погрешно, братле! Абсолютно съм против безчинствата на полицията, като че ли се надъхват сами себе си и си избиват комплексите върху деца, а както видях в случая и срещу инвалиди!!!!! Мисълта ми е, че и феновете пък малко трябва да се замислят и да бъдат по-отговорни! Ако с действията си донесат наказание на "любимия" си отбор, е какви фенове са тогава?!.............

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 28 фев 2010 20:33

аз бях във в сектор до агитката и имаше доста димки не само 1 или се има в превид онази която се хвърли на терена???не че има някакво значение де.а това с насо е било направо гавра.аз си тръгнах 5 мин преди края и нищо не съм видял но си спомням че през последние ни 5-6 домакинста винаги си хвърляме димки за да има атмосфера и никога не е имало проблеми?и после защо имало малко хора по стадионите за какво да ходиш за да те пребият някакви комплексирани ушеви??? :twisted:
IRON FOREVER!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 фев 2010 20:35

Madridist написа:Полицаите се възползват,защото феновете на Локомотив са малцина. Винаги се демонстрира сила пред по-слабите. Няма да забравя преди 3 години един мач на Ботев и същите Локо София. Феновете на червено-черните си бяха дошли с една кола 5 човека, опънаха си знамената и на почивката една топка отиде в техния сектор. Тогава едно от момчетата я взе и я ритна извън стадиона. Полицаите влезнаха вътре, събориха го и му сложиха белезници все едно е някой рецидивист. Пълен смях, такова чудо може да стане само в България :roll:

Така си е.Ако за една димка вкарват в ареста,не знам кво трябваше да стане на мача ни с ЦСКА... :roll: Трябваше да опандизят и двете агитки.Димките и факлите по принцип са част от хореографията.Виж,за бомбите съм съгласен,защото стават големи поразии и обикновено потърпевшите са хора,нямащи нищо общо с това.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 28 фев 2010 20:37

Комисар Антон Златанов заяви в интервю за Дарик радио, че привържениците на Локомотив София са употребявали наркотици след края на мача срещу Берое, когато се стигна до сблъсъци между органите на реда и феновете на домакините.

„Стадионите не са място, където да се пуши трева, да се употребяват наркотици и т.н. Това е мястото, където се спортува и където ходят любители на спорта, а не на наркотиците. Част от лицата, които бяха задържани бяха видени да правят точно такива неща на стадиона. Тя трябваше да бъдат задържани и профилактирани, за да се види дали в тях има още наркотични вещества или не”, коментира Златанов.

„Първата част от задържаните лица, които възпламениха няколко димки, една от които хвърлиха на терена. Както знаете това също е забранено. Не биваше въобще да се стига до такива циркове. Дотам се стигна, тъй като по време на задържането голяма част от агитката на Локомотив започнаха да скандират и се опитаха да попречат на задържането на въпросните лица. За съжаление едно от задържаните лица наистина е инвалид, но категорично нито е бит, нито е удрян. Бременни жени също. Категорично отричам такова нещо. Единият, който се опита да противодейства на задържането блъсна наша колежка беше задържан. Беше с доста висок адреналин и се наложи четирима полицаи да го озаптяват Той дефакто нападна служител на реда по време на изпълнение на служебните си задължения”, каза още комисар Антон Златанов.

Сега кой лъже?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 28 фев 2010 20:45

Едва ли е било заради димката. По принцип димките и факлите са забранени, но големите агитки се разбират с полицията за контролирана хореография както е на дербитата с ЦСКА. Явно тук не е имало споразумение а и това с наркотиците ако е вярно - ясно за какво става въпрос

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 28 фев 2010 20:50

започнаха с медийната атака и извъртането сега всички ще станем наркомани и ще сме пребили полицаите. Л.йна смотани :twisted:

който е гледал мача по телевизията е видял че репортерката каза ще бъдат задържани за хвърлена димка
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 28 фев 2010 20:55

Еми добре, ще видим дали е така. На нашите мачове винаги има по 20-30 факли - ще видим дали ще ни арестуват хора. Иначе може да е за димката.Все пак малко хора сте и ако не са съгласували нещата могат да хапнат дървото.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 28 фев 2010 20:56

monster1011 написа:Едва ли е било заради димката. По принцип димките и факлите са забранени, но големите агитки се разбират с полицията за контролирана хореография както е на дербитата с ЦСКА. Явно тук не е имало споразумение а и това с наркотиците ако е вярно - ясно за какво става въпрос

какво споразумение та на този мач сигурно имаше над 50 полицаи. Няма да се учудя ако предварително са решили да отчитат дейност
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 28 фев 2010 21:02

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=21215

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=21217

Това беше след мача на ЦСКА С Локо ПД и нито един арестуван,за това ме съмнява да е само заради димката.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 фев 2010 21:06

Щом за димка арестуват от вчерашния мач защо никой не арестуваха?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Локо София”