Предварителна програма на Локомотив във Втора лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Предварителна програма на Локомотив във Втора лига

Мнениеот Lyubaka01 » 01 авг 2016 09:23

Ще се задържим но до там... Има и по-слаби отбори, така че от отпадане аз лично не се плаша, ама ако не стане някакво чудо и не се спретне някаква ударна "звездна" селекция, не виждам как може да се постигне нещо повече от златната среда... Дано ме опровергаят момчетата и се наместят някъде в челото, ама...

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 01 авг 2016 14:59

Нещо става в Локото което не ми харесва.Напуснаха братя Велкови ,Г.Василев,Величков,Караджинов и Савич,даже и Йорданов, а реално единствен Д.Пеев е класен играч ново дошъл.Нещо не е наред при положение ,че има доста локомотивци играещи в Б и В групите.Иначе ако се притесняваме от Карлово и Созопол няма смисъл да играем!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 авг 2016 15:22

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 01 авг 2016 15:36

Сигурно е че ще сме в борбата за спасение.Ако се спасим ще е мноого трудно.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 04 авг 2016 19:44

Lyubaka01 написа:Ще се задържим но до там... Има и по-слаби отбори, така че от отпадане аз лично не се плаша, ама ако не стане някакво чудо и не се спретне някаква ударна "звездна" селекция, не виждам как може да се постигне нещо повече от златната среда... Дано ме опровергаят момчетата и се наместят някъде в челото, ама...

Нямаме право да играем в 1 лига, така че ще обиграваме отбор, дано Колев даде шанс на деца от школата.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 04 авг 2016 21:02

Pride написа:
Lyubaka01 написа:Ще се задържим но до там... Има и по-слаби отбори, така че от отпадане аз лично не се плаша, ама ако не стане някакво чудо и не се спретне някаква ударна "звездна" селекция, не виждам как може да се постигне нещо повече от златната среда... Дано ме опровергаят момчетата и се наместят някъде в челото, ама...

Нямаме право да играем в 1 лига, така че ще обиграваме отбор, дано Колев даде шанс на деца от школата.

Изключително е забавно как за едни отбори може всичко, а други ги гледат под лупа и замерят с "правилници" и прищявки на Перуки и подобни.
Изображение

Върни се в “Локо София”