MJ23 написа:GOLEADOR написа:По-нелепо изказване от това,че проблема на българския футбол е в многото отбори с име ЦСКА не бях чел.Излиза,че ако Лаурел и Харди решат да възобновят стария Локомотив или се създадат още клубове със същото име,това ще доведе до разпад на футбола в България.въпреки,че в нормалния свят се радват на всеки нов клуб и считат това за развитие.
Ама какво се и изненадвам де - то заради подобни недоразумения цялата "държава" е на това дередже!
Чакай, чакай и аз да се намеся! Определено не съм от хората, които са на мнение че ЦСКА е основния проблем в българския футбол и с премахването му нещата ще се оправят. НО!!! Какво каза в този си пост всъщност ТИ (виждам че навсякъде си върл цесекар, защитаващ творението на ГГ). Че е създаден НОВ клуб ЦСКА-София ли? Нов клуб??? Нов??? Как така е нов този клуб. Думата нов знаем ли какво означава? И кое е новото на това ГМО? Хората се радвали на всеки нов клуб... Ами ще се радват, но в нормалния свят. А тук, за нашия НЕнормален свят такива като теб броят ЦСКА-София за НОВ клуб!?!?
Парци говори за 68 отбора ЦСКА и,че в това е проблема.Проекта на ГГ ЦСКА-София си е негов,как ще го развие ще видим във времето.Дали ЦСКА ще обяви фалит или съда ще приеме оздравителния план на ГГ също ще видим и то скоро.Предполагам,че ако клуба се оздрави ще има купуване или сливане с проекта на ГГ .
Относно създаването клубове,какъв е проблема?Два клуба се сливат и създават нов,та така е създаден най-стария действащ клуб в България.
П.П.
Аз защитавам ЦСКА,не проекта на ГГ!