Интервю с треньора на ФК "Кремиковци"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Интервю с треньора на ФК "Кремиковци"

Мнениеот 1palq4o1 » 15 окт 2015 15:42

orlando7 написа:
1palq4o1 написа:Не се зяждам, ама не виждам никакъв смисъл от тази тема!
Интервюто само от тези три въпроса ли е било, какво ново или интересно разбираме от думите на господина...
Я по-добре пусни някоя тема срещу "Левски", че гледам закъснявате с ежедневните плюнки :mrgreen:

Приятелю,щом според тебе в България има само два отбора,Левски и юношите на Левски ,що не си играете между себе си и да видим какво кръвосмешение ще се получи? Мислех си, че чорбарите са бетонни глави,ама явно съм се объркал! Те са етернитови пред вас!

Добре де, етернит-неетернит, кажи мо какво интересно има в интервюто ( освен името на треньора, както е писал колегата по-горе) та да пускате тема само защото Кремиковци ще видят Локото?
По-интересно щеше да ми бъде да споделиш нещо свързано са вашия отбор-състав, кой в каква форма е, очаквания за мача, а ти...някой ви бил споменал и хоп тема!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 окт 2015 15:46

На кой му пука за селският отбор Локомотив Сф и тримата му фена :?: :? :o

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 окт 2015 16:21

sandi74 написа:На кой му пука за селският отбор Локомотив Сф и тримата му фена :?: :? :o
На майка ти и пука - далии ще минем и тримата тия дни през нея...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 окт 2015 16:27

1palq4o1 написа:
orlando7 написа:
Интервюто само от тези три въпроса ли е било, какво ново или интересно разбираме от думите на господина...
Я по-добре пусни някоя тема срещу "Левски", че гледам закъснявате с ежедневните плюнки :mrgreen:

Приятелю,щом според тебе в България има само два отбора,Левски и юношите на Левски ,що не си играете между себе си и да видим какво кръвосмешение ще се получи? Мислех си, че чорбарите са бетонни глави,ама явно съм се объркал! Те са етернитови пред вас!

Добре де, етернит-неетернит, кажи мо какво интересно има в интервюто ( освен името на треньора, както е писал колегата по-горе) та да пускате тема само защото Кремиковци ще видят Локото?
По-интересно щеше да ми бъде да споделиш нещо свързано са вашия отбор-състав, кой в каква форма е, очаквания за мача, а ти...някой ви бил споменал и хоп тема!
А на тебе като не ти е интересна темата, защо я четеш? Някой нещо да те е карал насила? За нас това е следващият ни съперник и ни интересува. Ти като искаш да си четеш интересни за тебе теми, отваряй подфорума на Леефски и си чети на воля...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 окт 2015 16:49

Кайчо Гигов и Петьо Касев-най-видните локомотивци.Те знаят как се закрива селски отбор.Факт. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 окт 2015 16:59

sandi74 написа:Кайчо Гигов и Петьо Касев-най-видните локомотивци.Те знаят как се закрива селски отбор.Факт. :mrgreen: :lol:
Сигурно от Банев са се научили...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 15 окт 2015 17:03

Lyubaka01 написа:
sandi74 написа:Кайчо Гигов и Петьо Касев-най-видните локомотивци.Те знаят как се закрива селски отбор.Факт. :mrgreen: :lol:
Сигурно от Банев са се научили...

Тоя трол не е от Берое. Да ми чете подписа :mrgreen:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 окт 2015 18:58

Санде, да го лигавиш мой чувек ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 окт 2015 22:33

Мене пък много ме кефят тия интервюта дето Локото ги правят, да се запознаем все пак с житие-битието на отборите от долните групи. Ама наистина, интервюто само от три въпроса ли е било??

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 окт 2015 02:40

Тоя парци байганьовеца, тотално ми падна в очите с оня изключително грозна тема за Котков. Срам!
Като по-малобройни, феновете на Локо Сф и тези на Славия ги имах за по-обрани, по-интелигентни. Тези на Славия нямат подобни издънки, но в оная тема доста простотия от страна на железничарската агитка можеше да се види.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Локо София”