Жалко. Много жалко.
Още по-жалко е, че всички отбори са запътени натам.
И докато един дава заплата от 700 000 Е за румънец в отбора си, българин се подиграва с 318 лв. в сметката на отбора си.
Като гледам този Късов ми става ясно за повечето работодатели. Нагли, безскрупулни и долни...Според вас на този Късов 318 лв. дали ще
му стигнат за да си напълни коремчето с един обяд за да се подиграва така. До къде я докарахме с такива собственици/спонсори/робовладелци ??????
Подкрепа за феновете на Локомотив София!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Подкрепа за феновете на Локомотив София!!!
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
EmilCSKASOFIA
- Контакти:
До сега Локото се бореше да не изпадне,а точно като направят силен сезон да ги изхвърлят...
ntodorov написа:Жалко. Много жалко.
Още по-жалко е, че всички отбори са запътени натам.
И докато един дава заплата от 700 000 Е за румънец в отбора си, българин се подиграва с 318 лв. в сметката на отбора си.
Като гледам този Късов ми става ясно за повечето работодатели. Нагли, безскрупулни и долни...Според вас на този Късов 318 лв. дали ще
му стигнат за да си напълни коремчето с един обяд за да се подиграва така. До къде я докарахме с такива собственици/спонсори/робовладелци ??????
Съсипаха един голям клуб с традиции в българския футбол!
@ Тоя дебелия лъжец кой ще му търси сметка за обещанията които даде
Teo написа:Синчец, аз му гледах първото интервю на стадион Локомотив и какви обещания даваше, че даже и шалче на дебелия врат му сложиха... ебати наглеца, лъжец и нз с какви думи да го опиша тоя плондир... само се подиграват с феновете колкото и да са им пука за тоя отбор и живеят ден за ден за него и заслужават уважение!
@ Все пак говорим за Локомотив София... клубът дал толкова много талантливи футболисти на България!
Аз само кат го видях, без да го слушам кви ги дрънка ми беше ясен, ама нали удавник за сламка се хваща...лошо е това, не знам какво ще правят. Ходил в кафето оборота да иска, евах те в бизнесмена: абсолютен царвул!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Локото беше дотук.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Teo написа:Има ли кой да го замести тоя дебелия?
@ Ако има такъв, не го чакайте, а го изгонете!
Няма.На никой не му пука за този цирк.
- TEDIMAR99
- Контакти:
ilian_76 написа:НАИСТИНА Е ЖАЛКО НО ...... СЛЕД ЦИРКА МЕЖДУ ЦСКА И ЛОКОМОТИВ СФ ОТ ПО МИНАЛИЯ ШАМПИОНАТ , КОГАТО ИЗХВЪРЛИХА ПО БЕДНИЯ И БЕЗ ЛОБИ БОТЕВ ВРАЦА МИСЛЯ ЧЕ НАПЪЛНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ .... ОНАЯ ПОГОВОРКА '' БОГ ЗАБАВЯ ,НО НЕ ПРОЩАВА '' РЕДНО Е ТИЯ СЪЩИТЕ ФЕНОВЕ ДА СИ Я ПРИПОМНЯТ . ЩОТО ТОГАВА МЪЛЧАХА КАТО ...
Съгласен съм напълно!Има Господ.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
sandi74 написа:Red_Neck написа:Пожелавам успех на феновете на Локо Сф - клуб заслужаващ уважение и много по-добри дни!
Надявам се празните кратуни в БФС да си дават сметка какво се случва.
И БФС какво са виновни че тези не си платиха задължениятаПравилно ги пратиха при аматьорите.Това че на никокй не му пука за този отбор какво общо има с БФС
БФС води към подобна съдба поне още няколко клуба с безумното си управление. Зорлем изгониха хората от стадионите с безбройни схеми, договорки, уговорки и т.н.
Дано не съм прав, но мисля, че един от пловдивските отбори ще напусне групата по финансови причини
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:sandi74 написа:Red_Neck написа:Пожелавам успех на феновете на Локо Сф - клуб заслужаващ уважение и много по-добри дни!
И БФС какво са виновни че тези не си платиха задължениятаПравилно ги пратиха при аматьорите.Това че на никокй не му пука за този отбор какво общо има с БФС
БФС води към подобна съдба поне още няколко клуба с безумното си управление. Зорлем изгониха хората от стадионите с безбройни схеми, договорки, уговорки и т.н.
Дано не съм прав, но мисля, че един от пловдивските отбори ще напусне групата по финансови причини
На този пловдивски отбор пак БФС ли му е виновно за маймунските звуци?
Red_Neck написа:sandi74 написа:Red_Neck написа:Пожелавам успех на феновете на Локо Сф - клуб заслужаващ уважение и много по-добри дни!
Кой и коя група?
Хората от стадионите ги изгониха схемите на мутрите, управляващи клубовете.
А тези, които плачат над чужди гробища да помислят , кой изкопа "дупките".
Последна промяна от Мистри на 12 авг 2015 21:21, променено общо 1 път.