Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И - ТРЕТИ път

Мнениеот loko29 » 10 авг 2015 13:38

Че Касев не разбира от футбол е повече от ясно.Много обещава но все в бъдеще време.Никой в България не е спечелил пряко от футбол няма да спечели и той.А и никой отбор не може да се само издържа също така.Билети по 10 лева са пълна глупост.Те в "А"група не бяха по толкова.Никой не е успял когато публиката на отбора е срещу него.Много по велики бизнесмени са си отишли.Билетите на мачове на така популярния в момента "Струмска слава" са 0 лева.А в Радомир парите не ги берат по дърветата.Така че ако Касев иска да направи нещо трябва малко да смени тактиката.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 13:52

haiobaio написа:Стига сте го нападали "kiril.a.d". Човекът явно не е наясно точно за какво става въпрос. То няма и как да бъде, тъй като информация за Локомотив почти няма. Ние знаем за какво става дума, защото живеем с тоя отбор. Пък и детето му е локомотивец, което нас може само да ни радва. Нека прочете по-подробно какво имаме предвид и ще го помоля да не сравнява Локомотив и ЦСКА, тъй като ситуацията в двата клуба е коренно различна, а и тя винаги е била такава. Единственото общо между двата отбора е че са във В група, а преди че са били в А група - нищо друго.
Това е, надявам се всичко да тръгне при нас някой ден, но не вярвам да е с тези агробарони, те просто са въздух под налягане.
Единственият факт е, че вчера на стадиона имаше около 1000 души, докато на 3 мача от А група е имало по-малко или толкова. Смятам, че е добре за начало и съм сигурен, че с времето ще идват все повече хора, заради Локомотив, заради онази магия, която притежава този клуб, а не заради агробарони и селяндури. От тук нататък всеки да лае колкото иска.

:) haiobaio, не ме нападат - нападат себе си!!!
Но благодаря, все пак за...поста.
А детето ми е на 27 години ;) и...дори беше готов да облече фланелката на Локо, ако няма кой!!! - и нямаше да ви посрами, щото аз съм го учил на футбол, а това е...футболът на великия ЦСКА, убиец на шампиони!!!
Знам че нещата се различават, но бих се радва да ви предпазя от прибързани грешки! - оказа се, че при нас, най-успешния тандем е Лупи и Стойчо!!!!
А кой ли не, прорева от тях, без да разбира и има сведения... - дори заради форумни дрънканици!!!
Но...ей сега ще ме нападнете...пак по фенски ли...що ли... :) - казах му на моя, че вие, никак не сте зле по Гигово време, защото човека дори ви оставя в печалба!!! - по документи...И нищо не му дължите, като левскарите на Батков или Ботев на Цецо Василев!!!
Гигов...не знам дали е би стиснат, както казваше сина, но правеше каквото може - поне, според мен.
Но имам въпрос - защо НАП не се съг.аси с погасите.ния пан на Гигов??????????????????????????? Как така го отказа?????????????????????????????????
Искате ли трагичния отговор? - Капо ди тути капи иска всичко!!! - не само Литекс Комерс, но и оръжейния бизнес не Гигов!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-бях възмутен от гаврата на Бойчо, с вас - отвратително беше, за някакви си милион и нещо, да НЕ ИСКА да приеме погасителния план!!! - "совите не са това, което са" така че, нещата не са това, което изглеждат на...официалната сцена ;) ...
А сега, приемате на нож и тези...уж обвързани с Гигов ;) ...пък зад тях прозира Литекс Комерс ;) ....
Не знам - сложно е и...ако нямате нормалната информация, направо ще ви забият в девета глуха! - синът ми я няма, но това е нормално за 27 годишен, пред 56 годишен....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 13:57

Успех колеги и приятели! - само не прибързвайте с емоционални решения, защото не само "бързата кучка - слепи ги ражда", ами защото и "бързата работа - срам за майстора"! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 авг 2015 14:01

Честно казано Локомотив от ерата Гигиов ми беше един от неприятните отборчета в България бутани постояно от съдиите в мачовете им срещу отборите без лоби в БФС. даже когато фалираха си казах ето с един тумор по малко в българския футбол и заслужено отиват към чистилещето на В група.

Сега като гледам обаче какво става направо се чудя на акъла на Локомотивците колкото и малко да са те,как допуснаха отбора да бъде поет от тези мафиоти и дебели чичковци чиято единствена цел явно е да добутат отбора до Б група и там да си цъкат на Спорт Тото и Еврофутбол. То вашето дето се вика е от трън та на глок. При нас едно време след като бяха притиснати селяка и италиянците да обяват фалит, беше създадено сдружението което пое всички акции на отбора и в това сдружение влизаха само ботевисти и по този начи се попречи на някой мазен чичко паричко да сложи ръка над отбора.

та въпроса ми е как допуснахте с отбора да се случи това и тези да поемат контрола над него :?:

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 10 авг 2015 14:10

та въпроса ми е как допуснахте с отбора да се случи това и тези да поемат контрола над него :?:

Никой не ние питал кой да вземе акциите. Има хора които искат да почнат на чисто, а не да плащат дълговете на Гигов, които са 3-4 млн. лева.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 10 авг 2015 14:12

kiril.a.d написа:
haiobaio написа:Стига сте го нападали "kiril.a.d". Човекът явно не е наясно точно за какво става въпрос. То няма и как да бъде, тъй като информация за Локомотив почти няма. Ние знаем за какво става дума, защото живеем с тоя отбор. Пък и детето му е локомотивец, което нас може само да ни радва. Нека прочете по-подробно какво имаме предвид и ще го помоля да не сравнява Локомотив и ЦСКА, тъй като ситуацията в двата клуба е коренно различна, а и тя винаги е била такава. Единственото общо между двата отбора е че са във В група, а преди че са били в А група - нищо друго.
Това е, надявам се всичко да тръгне при нас някой ден, но не вярвам да е с тези агробарони, те просто са въздух под налягане.
Единственият факт е, че вчера на стадиона имаше около 1000 души, докато на 3 мача от А група е имало по-малко или толкова. Смятам, че е добре за начало и съм сигурен, че с времето ще идват все повече хора, заради Локомотив, заради онази магия, която притежава този клуб, а не заради агробарони и селяндури. От тук нататък всеки да лае колкото иска.

:) haiobaio, не ме нападат - нападат себе си!!!
А детето ми е на 27 години ;) и...дори беше готов да облече фланелката на Локо, ако няма кой!!! - и нямаше да ви посрами, щото аз съм го учил на футбол, а това е...футболът на великия ЦСКА, убиец на шампиони!!!
Знам че нещата се различават, но бих се радва да ви предпазя от прибързани грешки! - оказа се, че при нас, най-успешния тандем е Лупи и Стойчо!!!!
А кой ли не, прорева от тях, без да разбира и има сведения... - дори заради форумни дрънканици!!!
Но...ей сега ще ме нападнете...пак по фенски ли...що ли... :) - казах му на моя, че вие, никак не сте зле по Гигово време, защото човека дори ви оставя в печалба!!! - по документи...И нищо не му дължите, като левскарите на Батков или Ботев на Цецо Василев!!!
Гигов...не знам дали е би стиснат, както казваше сина, но правеше каквото може - поне, според мен.
Но имам въпрос - защо НАП не се съг.аси с погасите.ния пан на Гигов??????????????????????????? Как така го отказа?????????????????????????????????
Искате ли трагичния отговор? - Капо ди тути капи иска всичко!!! - не само Литекс Комерс, но и оръжейния бизнес не Гигов!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-бях възмутен от гаврата на Бойчо, с вас - отвратително беше, за някакви си милион и нещо, да НЕ ИСКА да приеме погасителния план!!! - "совите не са това, което са" така че, нещата не са това, което изглеждат на...официалната сцена ;) ...
А сега, приемате на нож и тези...уж обвързани с Гигов ;) ...пък зад тях прозира Литекс Комерс ;) ....
Не знам - сложно е и...ако нямате нормалната информация, направо ще ви забият в девета глуха! - синът ми я няма, но това е нормално за 27 годишен, пред 56 годишен....

Така... едно по едно почваме :D
1. Синът ти явно е наясно какво е Локомотив и какво е да обичаш този отбор, всеки един от нас го знае.
2. Футболът на т.нар. велик ЦСКА е футболът на цяла България, тъй като обирахте най-добрите футболисти през армията и чрез извиване на ръце, но това е минало, а там не ми се рови много.
3. Лупи и Стойчо успяха да ви закопаят 2 пъти, втория път много сериозно.
4. Гигов не направи почти нищо за Локомотив. Само взе. 21 години поддържаше отбор в А група. Продаде най-важните мачове, които можеха да ни върнат в златните ни години, а за това време имахме 3 отбора, които можеха да позлатят имената си във вечността. Но вместо това той спечели много пари. Не даде един лев за ДЮШ, а от ДЮШ продаде 4-5 футболисти за над 6-10 млн. евро.
Не вложи една стотинка в стадиона. Седалките бяха поставяни от фенове, редовете бяха метени от фенове, оградите бяха боядисвани от фенове, а теренът? От най-новата спортна база в София остана гробница. Ще кажеш, че не е негов за да влага пари, но той беше на този стадион 21 години и когато дойде той беше чисто нов, можеше поне да поддържа това, което ползва.
5. НАП не са се съгласили да разсрочат дълговете, първо защото така са решили. Нямам познания по тоя въпрос. Отказали са на Гигов сигурно щото им е писнало от схемите му.
6. Бойчо се отдръпна да, аз също смятам, че това беше предателство от негова страна, не защото не пое клуба, а защото се скри като мишка.
7. Ако е писано да ни няма-няма да ни има. Все под някаква форма ще го бутаме :) Не това е най-важното. По-важно е да имаме чест и достойнство и да не лижем гъзове на президенти и измислени герои. Това ни прави различни...

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 10 авг 2015 14:30

samobotev написа:Честно казано Локомотив от ерата Гигиов ми беше един от неприятните отборчета в България бутани постояно от съдиите в мачовете им срещу отборите без лоби в БФС. даже когато фалираха си казах ето с един тумор по малко в българския футбол и заслужено отиват към чистилещето на В група.

Сега като гледам обаче какво става направо се чудя на акъла на Локомотивците колкото и малко да са те,как допуснаха отбора да бъде поет от тези мафиоти и дебели чичковци чиято единствена цел явно е да добутат отбора до Б група и там да си цъкат на Спорт Тото и Еврофутбол. То вашето дето се вика е от трън та на глок. При нас едно време след като бяха притиснати селяка и италиянците да обяват фалит, беше създадено сдружението което пое всички акции на отбора и в това сдружение влизаха само ботевисти и по този начи се попречи на някой мазен чичко паричко да сложи ръка над отбора.

Една правописна грешка, а колко много истина има в нея :lol:

P.S. Абре, верно, кво става с тия теми - оня ден пиша в една, след малко - изчезна, днес гледам - още една си отишла в небитието?

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 10 авг 2015 14:36

kiril.a.d написа:парци,
извинявай приятелю, но като ЦеСеКАр, със син Локомотивец, не ви разбирам?...
Ето, ние сме на същото дередже, та бих каза и по-лошо - ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, Гришата не ни е никакъв...поне все още! Билетите са ни на същите цени, но ето че и вчера около 8 000 отидоха на стадиона и не са се промушвали през оградата ;) :)
Та не знам, защо веднага повеждате борба с Касев, колкото и на мен да не ми вдъхва доверие... - ми ответната му реакция може да е, да изостави Локото и...да не завършите сезона във "В" група, а това означава назад към "А" окръжна....
Пък и имате доверие на Кристиян Добрев? - добре, но той, нали е служител на Касев?....Та? - какво ще направи той с парите, при заповед от Касев???

Извинявай, колега, ама последната информация за вашите билети беше:
- Сектор А - 10 лв;
- Сектор В - 7лв;
- Сектор Г - 5 лв;
- Сектор Гости - 5 лв;

А нашите две последни информации бяха:
1. Феновете ще влизат безплатно до нова година (и тогва излезе призива да се купуват по 2-3 билета по 3 лева, за да се подпомогне клуба)
и после:
2. Билетите са по 10 лева за целия сезон (интервюто от миналата седмица).

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 14:54

haiobaio написа:
kiril.a.d написа:
Единственият факт е, че вчера на стадиона имаше около 1000 души, докато на 3 мача от А група е имало по-малко или толкова. Смятам, че е добре за начало и съм сигурен, че с времето ще идват все повече хора, заради Локомотив, заради онази магия, която притежава този клуб, а не заради агробарони и селяндури. От тук нататък всеки да лае колкото иска
.[/quot haiobaio, не ме нападат - нападат себе си!!!
А детето ми е на 27 години и...дори беше готов да облече фланелката на Локо, ако няма кой!!! - и нямаше да ви посрами, щото аз съм го учил на футбол, а това е...футболът на великия ЦСКА, убиец на шампиони!!!
Но...ей сега ще ме нападнете...пак по фенски ли...що ли... - казах му на моя, че вие, никак не сте зле по Гигово време, защото човека дори ви оставя в печалба!!! - по документи...И нищо не му дължите, като левскарите на Батков или Ботев на Цецо Василев!!!
Най-бях възмутен от гаврата на Бойчо, с вас - отвратително беше, за някакви си милион и нещо, да НЕ ИСКА да приеме погасителния план!!! - "совите не са това, което са" така че, нещата не са това, което изглеждат на...официалната сцена ...
А сега, приемате на нож и тези...уж обвързани с Гигов...пък зад тях прозира Литекс Комерс ;) ....

Така... едно по едно почваме
1. Синът ти явно е наясно какво е Локомотив и какво е да обичаш този отбор, всеки един от нас го знае.
2. Футболът на т.нар. велик ЦСКА е футболът на цяла България, тъй като обирахте най-добрите футболисти през армията и чрез извиване на ръце, но това е минало, а там не ми се рови много.
3. Лупи и Стойчо успяха да ви закопаят 2 пъти, втория път много сериозно.
4. Гигов не направи почти нищо за Локомотив. Само взе. 21 години поддържаше отбор в А група. Продаде най-важните мачове, които можеха да ни върнат в златните ни години, а за това време имахме 3 отбора, които можеха да позлатят имената си във вечността. Но вместо това той спечели много пари. Не даде един лев за ДЮШ, а от ДЮШ продаде 4-5 футболисти за над 6-10 млн. евро.
Не вложи една стотинка в стадиона. Седалките бяха поставяни от фенове, редовете бяха метени от фенове, оградите бяха боядисвани от фенове, а теренът? От най-новата спортна база в София остана гробница. Ще кажеш, че не е негов за да влага пари, но той беше на този стадион 21 години и когато дойде той беше чисто нов, можеше поне да поддържа това, което ползва.
5. НАП не са се съгласили да разсрочат дълговете, първо защото така са решили. Нямам познания по тоя въпрос. Отказали са на Гигов сигурно щото им е писнало от схемите му.
6. Бойчо се отдръпна да, аз също смятам, че това беше предателство от негова страна, не защото не пое клуба, а защото се скри като мишка.
7. Ако е писано да ни няма-няма да ни има. Все под някаква форма ще го бутаме :) Не това е най-важното. По-важно е да имаме чест и достойнство и да не лижем гъзове на президенти и измислени герои. Това ни прави различни...

Приятелю, разсъжденията ти по първите три точки, явно определят разсъжденията по последните три! Но те...пак ви отправят към пропаст!
1.Синът ми е локомотивец, заради дядо си - железничар! А в интелигентни семейства, не хващаме сопата, да определяме, как синът да е като бащата...и да е повече от него :) Днес, вече, окото е много за него, но...помня и години, когато не искаше и 1 мач да гледа ;)
Днес и за мен, като за пръв път, ЦСКА е нещо повече от футболна привързаност!!! - а сети се защо ;) ....
2.... :lol: бе наистина си спомням, как обикаляха разни партийни секретари, с пистолети в ръка и вкарваха кьораво и сакато в ЦСКА!!! - а си отказал, а са те гръмнали! Чувстваш ли....или пък да не са те взели в ЦСКА? - бе я гледай Бранеков и...замълчи, а?...ще откаже някой да играе в ЦСКА, та да се завре в...Спартак Плевен примерно! - ти добре и си, или...отказа зелена карта за САЩ? ;) ....
Стига!!! - стига, че ще се попикам от смях.....
3. Кога и как стана това?...Шампиони на 16 точки от втория, или зимен първенец, с 5 точки пред Лудопилец на Домуса??? - от къде го вадите..нещастния форумен фолклор, на който и боговете ви се смеят, защото мълчат пред фактите???
...И от тук ти идва, как Бойчо ще ви дръпне...и агробизнеса, както оръжейния!!! - апропо, синът ми беше също будала, два пъти да гласува за Бойчо!!!!
Ами той, будалъкът си се плаща...като всички удоволствия в този живот ;) :lol: ...
Сори за наивниците - за тях, идеалистите разни, спасение на този свят няма!!! - това е като да вярваш, че днес-утре и е дошло светлото бъдеще на комунизма :) ...
Сори, дечиня!....

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 15:00

chiphead написа:
kiril.a.d написа:парци,
извинявай приятелю, но като ЦеСеКАр, със син Локомотивец, не ви разбирам?...
Ето, ние сме на същото дередже, та бих каза и по-лошо - ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, Гришата не ни е никакъв...поне все още! Билетите са ни на същите цени, но ето че и вчера около 8 000 отидоха на стадиона и не са се промушвали през оградата ;) :)
Та не знам, защо веднага повеждате борба с Касев, колкото и на мен да не ми вдъхва доверие... - ми ответната му реакция може да е, да изостави Локото и...да не завършите сезона във "В" група, а това означава назад към "А" окръжна....
Пък и имате доверие на Кристиян Добрев? - добре, но той, нали е служител на Касев?....Та? - какво ще направи той с парите, при заповед от Касев???

Извинявай, колега, ама последната информация за вашите билети беше:
- Сектор А - 10 лв;
- Сектор В - 7лв;
- Сектор Г - 5 лв;
- Сектор Гости - 5 лв;

А нашите две последни информации бяха:
1. Феновете ще влизат безплатно до нова година (и тогва излезе призива да се купуват по 2-3 билета по 3 лева, за да се подпомогне клуба)
и после:
2. Билетите са по 10 лева за целия сезон (интервюто от миналата седмица).

приятелю, ако искаш ме извинявай, ама при нас 8 000, а при вас 700....
Аз за това писах, че при нас приходите са м/, 60 и 80 000 лв... - зависи, кой-какъв билет си е купил!
А един колега писа, че е била много лоша организацията за билети и не са стигнали за желаещите отвън... . явно Гришката, още не може да усвои, какво е ЦСКА и какво е Литекс ;) .....

Върни се в “Локо София”