Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:15

orlando7 написа:
HekakaB написа:На отбор от В група.Това с какво променя нещата?

Печелиш приза за лай*ар номер 1 в тоя форум!

Ооооо благодаря ти.Подобни награди от фенчета на измислени софииски "грандове" с по 20 живи привърженика, приемам като комплимент.Доказва само колко съм прав.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 11 юни 2015 21:16

HekakaB написа:Абе на тоя не писна ли му да писка всеки ден от тъпа по-тъпа тема?На кой му пука за тоя измислен отбор, освен 5-мата му фена?

Абе смотльо без отбор, що не идеш на околовръстното да правиш свирки а пишеш в нашия форум. Те ева в олигофрена

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 11 юни 2015 21:18

HekakaB написа:
orlando7 написа:

Печелиш приза за лай*ар номер 1 в тоя форум!

Ооооо благодаря ти.Подобни награди от фенчета на измислени софииски "грандове" с по 20 живи привърженика, приемам като комплимент.Доказва само колко съм прав.

Наистина ли си прост селянин или трупаш постове по теми които въобще не те вълнуват.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:20

Разбирам, че ви е трудно все още да го преживеете, но ще ви мине с времето,споко.Видно е от коментарите ви.Освен да плюете и обиждате нещо смислено можете ли да кажете?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:25

LOKOMAN написа:Наистина ли си прост селянин или трупаш постове по теми които въобще не те вълнуват.

Ето, не пропусна да докажеш твърдението ми още преди да съм го постнал дори.Кажи сега на мене и целокупната аудитория, как точно "интелигентни гражданино" Изпълнителния комитет на БФС ще даде лиценз, след като няма такива правомощия, според устава на БФС?Целият съм в слух.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2015 21:27

HekakaB написа:
LOKOMAN написа:Наистина ли си прост селянин или трупаш постове по теми които въобще не те вълнуват.

Ето, не пропусна да докажеш твърдението ми още преди да съм го постнал дори.Кажи сега на мене и целокупната аудитория, как точно "интелигентни гражданино" Изпълнителния комитет на БФС ще даде лиценз, след като няма такива правомощия, според устава на БФС?Целият съм в слух.

Не отговори на въпроса ми,колега.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:33

FLANKER написа:

Искам да знам името му ,ако може.

Ти беше пръв.Аз още си чакам отговора.

Което по никакъв начин не променя факта, че няма наредба,правилник или каквото щеш, което да прави възможно да вземете лиценз, след като апелативната комисия вече е отазала.Всичко друго ще бъде грубо погазване на всички устави,правилници и наредби.

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 11 юни 2015 21:34

Ти кога за последно чете устава и юрист ли си за да коментираш темата. Ами ако Гигов натисне Изпълкома и ни пуснат в А група ще си прережеш ли вените. А ако ни изпратят във В група сигурен ли си че няма да си подкрепяме отбора. През годините сме минали през много препятствия и сме се съхранили като отбор. А ти на кои отбор си фен че не разбрахме.....

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2015 21:36

HekakaB написа:
FLANKER написа:

Искам да знам името му ,ако може.

Ти беше пръв.Аз още си чакам отговора.

Което по никакъв начин не променя факта, че няма наредба,правилник или каквото щеш, което да прави възможно да вземете лиценз, след като апелативната комисия вече е отазала.Всичко друго ще бъде грубо погазване на всички устави,правилници и наредби.

Кажи отбора и ще ти отговоря веднага.И ще се аргументирам,защо трябва да съм след теб.Но!След името на любимият ти клуб.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:38

LOKOMAN написа:Ти кога за последно чете устава и юрист ли си за да коментираш темата. Ами ако Гигов натисне Изпълкома и ни пуснат в А група ще си прережеш ли вените. А ако ни изпратят във В група сигурен ли си че няма да си подкрепяме отбора. През годините сме минали през много препятствия и сме се съхранили като отбор. А ти на кои отбор си фен че не разбрахме.....

Устава го четох вчера.Има го на сайта на БФС.И ти можеш да го прочетеш,ако можеш.А никой не ти пречи да си подкрепяш отбора и в Ж група.И тебе ще питам,щото другия ти приятел и той бяга по тъча.Това на кой отбор съм привърженик с какво променя факта, че няма законен начин по който да се сдобиете с лиценз за А група?

Върни се в “Локо София”