0-1
Ливраменто
ЦСКА-ЛОКО(Сф), 20.09.,19ч.,ст."Българска Армия"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ЦСКА-ЛОКО(Сф), 20.09.,19ч.,ст."Българска Армия"
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Кога за последно Локо имат победа, та даже и равенство с нас на Българска Армия? Ако беше в Надежда мача беше възможно да направим някой хикс, ама на Армията ще си ги бием. 

- Love in blue
- Контакти:
russia написа:Kris_men2000 написа:Ще го спечелите с лекота с 1:4.
Забрави да добавиш "минимум", рапончо!
![]()
1:0 за лидера в А група. Представители на отбори, които са извън първата шестица да се въздържат от прогнози за този мач. Срещат се отбори играещи в червено и червено-черно, така че лилавото не се вписва по никакъв начин!
Забравил е да прибави "максимума" , и какъв лидер те тресе тебе ? лидер по реването ли?

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Love in blue написа:russia написа:Kris_men2000 написа:Ще го спечелите с лекота с 1:4.
Забрави да добавиш "минимум", рапончо!
![]()
1:0 за лидера в А група. Представители на отбори, които са извън първата шестица да се въздържат от прогнози за този мач. Срещат се отбори играещи в червено и червено-черно, така че лилавото не се вписва по никакъв начин!
Забравил е да прибави "максимума" , и какъв лидер те тресе тебе ? лидер по реването ли?![]()
Пропуснал си да прочетеш третото изречение от цитата.
Kris_men2000 написа:russia написа: Срещат се отбори играещи в червено и червено-черно, така че лилавото не се вписва по никакъв начин!
Ние когато сме играли с жълто червен екип...
С екипа на Галатасарай ли ми се хвалиш нещо, що ли?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Venko123 написа:Кога за последно Локо имат победа, та даже и равенство с нас на Българска Армия? Ако беше в Надежда мача беше възможно да направим някой хикс, ама на Армията ще си ги бием.
Преди една година

Изхвърлихме Ви за Купата на България с гол на Дани Пеев в края на мача.Други въпроси ?

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Venko123 написа:Кога за последно Локо имат победа, та даже и равенство с нас на Българска Армия? Ако беше в Надежда мача беше възможно да направим някой хикс, ама на Армията ще си ги бием.
Скоро беше за Купата преди 1-2 години, а на ЦСКА кога им е последната победа в Надежда?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
loko1 написа:Venko123 написа:Кога за последно Локо имат победа, та даже и равенство с нас на Българска Армия? Ако беше в Надежда мача беше възможно да направим някой хикс, ама на Армията ще си ги бием.
Скоро беше за Купата преди 1-2 години, а на ЦСКА кога им е последната победа в Надежда?
Ако не се лъжа ,преди 6-7 години

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Реално погледнато, имате ли сили да биете?
Коефициентите са доста добри...
Коефициентите са доста добри...
Че защо да нямат?Лидерите да не би да играят извънземен футбол. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.