Берое-Локомотив Сф ,30.04,19.00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Берое-Локомотив Сф ,30.04,19.00ч.
Ние като бихме тази година Славия 6 пъти,партия ли сме с тях.Не ми се вързва нещо.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Ние като бихме тази година Славия 6 пъти,партия ли сме с тях.Не ми се вързва нещо.
Кво общо има Славия тук?
Партия може да са Гигов и Венци.На когото му трябва,той взима мача.Ние от Локомотив имаме не знам си колко поредни загуби и един хикс в Надежда.Партия ли е това?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Партия може да са Гигов и Венци.На когото му трябва,той взима мача.Ние от Локомотив имаме не знам си колко поредни загуби и един хикс в Надежда.Партия ли е това?
Естествено, че е. Все пак те се нуждаят от точки, не вие.
Пишеш наизуст,именно този отбор ни изхвърли от А група последния път.Няма смисъл да споря с теб по тая тема.Беройци помнят.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Пишеш наизуст,именно този отбор ни изхвърли от А група последния път.Няма смисъл да споря с теб по тая тема.Беройци помнят.
Те беройци може да помнят, само дето ръководството на Берое сега не е това, което беше тогава

luxorus написа:Пишеш наизуст,именно този отбор ни изхвърли от А група последния път.Няма смисъл да споря с теб по тая тема.Беройци помнят.
Какво помнят беройци няма абсолютно никакво значение! Важно е какво са решили едни хора с вратовръзки!
Къса памет на полувремето беше нула на нула...и имаше обаждане от Перуката че трябва да се напъваме иначе догодина сме аут..Който и да беше все тая съдбата бе решена отгоре!Берое е от симпатичните отбори на българския футбол макар че сега Теца налива по 3-4 мл.лева на година халал да им е.. трябват ни 2 победи от 4 мача иначе изпадаме ама дали ще е тази дали другата година все тая..
Реално погледнато с тая политика на Гигов все някога ще изпаднем.И то ще е скоро.
mtaraduda написа:luxorus написа:Партия може да са Гигов и Венци.На когото му трябва,той взима мача.Ние от Локомотив имаме не знам си колко поредни загуби и един хикс в Надежда.Партия ли е това?
Естествено, че е. Все пак те се нуждаят от точки, не вие.
Точките си бяха нужни и на Берое не ставай смешен,та те щяха да си играят в първата седмица.