Локо сф с нов треньор!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо сф с нов треньор!
Дано да бъркам,ама тоя същия Митко Васев, едвам го изгониха преди да изпаднем?
-
Митко не е лошо момче,но преди си говореше сам,което ме притесняваше! Може вече да се е оправил.
orlando7 написа:Дано да бъркам,ама тоя същия Митко Васев, едвам го изгониха преди да изпаднем?
Не бъркаш,наш Митко тогава се провали и не успя да подреди състава,а имаше добри футболисти в отбора по това време

rankoni74 написа:orlando7 написа:Дано да бъркам,ама тоя същия Митко Васев, едвам го изгониха преди да изпаднем?
Не бъркаш,наш Митко тогава се провали и не успя да подреди състава,а имаше добри футболисти в отбора по това време
Явно Гигов ви е като невярна жена - необходимо зло

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- валидол за теб
- Контакти:
turbogena написа:Поради голямото напрежение в клуба, Стефан Генов напуска треньорския пост заедно с помощниците си Красимир Манолов и Антон Иванов. Генов е подал оставка днес.
Какво ще рече това? Какво е това напрежение във вашия отбор?
Май ще става помощник на Ицата, затова си е бил фишека от Локото. Пък и феновете не го искат, та всички са щастливи.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
За всички не разбрали:Аз съм Локомотивец от 40 години и страшно много се радвам,че Васев става става старши-треньор.Това досега не беше Локомотив сф,некадърника Генов докара всички безработни негърчета при нас,направи състав без нито един локомотивец.Успех Митко!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:За всички не разбрали:Аз съм Локомотивец от 40 години и страшно много се радвам,че Васев става става старши-треньор.Това досега не беше Локомотив сф,некадърника Генов докара всички безработни негърчета при нас,направи състав без нито един локомотивец.Успех Митко!
Това и от сега нататък пак няма да е Локомотив София

Изненадваща смяна,дано да е за добро.
тъкмо си бях приготвил една каса празни платсмасови шишета за мача в коматево.язък сега трябва да ги изхвърля.