Нефтохимик-Локо(Сф) 21.03.14. 15.30часа Несебър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Нефтохимик-Локо(Сф) 21.03.14. 15.30часа Несебър

Мнениеот hd29 » 21 мар 2014 11:53

plamenski написа:Излизаме с третия състав...победа за вас :) Пълен набор от морето ...

Че вие и трети състав ли имате :roll:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 мар 2014 15:16

Най-твърдата двойка в тиража. Успех на Нефтохимик, дано ме накарат да се извиня, както бях обещал за предния мач и не можах.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 21 мар 2014 16:27

izumrud написа:
hristo1306 написа:Хайде НАФТА! Време е за две поредни победи !!! Първата в петък за настроение и самочувствие. А в следващото домакинство / не е грешка/ в родния дом - ХРАМА и "стените" ще помогнат !!!

спокойно бе човек, успокой се. Срещу ръката, която цяла есен ви плаща наема в Сливен, ли ще играете? СТегни се! За какво ви плаща Гигата? Нали да скачате на Черноморец. Вие бяхте палето, което имаше роля
сега за последно и така. Иначе как Локо София с човек в Изпълкома и едва не влязал втори човек (Бозата) ще играят 2 мача за три дни? хахаха
Ще ви играя няколко залога :) до 50-55 минута да сте ми ги изкарали - първо/краен, овър, гостите да вкарат и в двете полувремена...лека вечер
Да няма после "не съм разбрал"

Отидоха фишовете само след 45мин.Остана да стискаш палци за 3 гола второто.Но като знам какъв беше коефицента преди мача за овър..... :mrgreen:
По темата: явно локото не си дават много зор.Лошото е ,че около 60-та мин ни свършва въздуха.Иначе първите 45мин седим повече от добре, ако може да се доверим на статистиката.Повече удари във и извън вратата,корнерите са по един, имаме и повече атаки.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 21 мар 2014 16:31

izumrud написа:спокойно бе човек, успокой се. Срещу ръката, която цяла есен ви плаща наема в Сливен, ли ще играете? СТегни се! За какво ви плаща Гигата? Нали да скачате на Черноморец. Вие бяхте палето, което имаше роля
сега за последно и така. Иначе как Локо София с човек в Изпълкома и едва не влязал втори човек (Бозата) ще играят 2 мача за три дни? хахаха
Ще ви играя няколко залога :) до 50-55 минута да сте ми ги изкарали - първо/краен, овър, гостите да вкарат и в двете полувремена...лека вечер

Ами сега? :mrgreen:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 21 мар 2014 17:05

Димо Илиев и 0:1 за нас.

Димо Илиев втори път - 0:2. :geek:
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 мар 2014 18:11

Честита победа !
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 21 мар 2014 19:35

pas написа:
izumrud написа:спокойно бе човек, успокой се. Срещу ръката, която цяла есен ви плаща наема в Сливен, ли ще играете? СТегни се! За какво ви плаща Гигата? Нали да скачате на Черноморец. Вие бяхте палето, което имаше роля

Ами сега, какво сега? 10 лева загуба...само двойката ми излезе и първи гол за гостите, както и на живо No goal home team...Никога не играя всичко или нищо. Разпределям си парите така, че и да е загуба, нека бъде малка...и да се върнат някакви пари. М/у другото, на полувремето двойката скочи до 1,50 и ВЕДНАГА СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВТОРОТО падна чак до 1,28...иначе почна на 1,16. Следях го целия мач. По принцип на такъв мач се играят корнери. Но след първото бяха само два. Което обаче не пречеше линията да се движи три пъти в двете посоки. То е ясно. Че мача е тотално разбран за нещо си, затова си играх сигурното - първи гол за гостите и няма гол за домакините, както и 2 за цялостен залог. Но както казах и по-горе, при толкова ниска ставка нещата стават вече драстични.
Това е. За хората, които се вълнуват - тази вечер играя Динамо Дрезден - Гройтер Фюрт първо краен - домакини. И в Германия уреждат мачове :)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 21 мар 2014 19:37

Нефтохимик написа:
izumrud написа:
hristo1306 написа:Хайде НАФТА! Време е за две поредни победи !!! Първата в петък за настроение и самочувствие. А в следващото домакинство / не е грешка/ в родния дом - ХРАМА и "стените" ще помогнат !!!

спокойно бе човек, успокой се. Срещу ръката, която цяла есен ви плаща наема в Сливен, ли ще играете? СТегни се! За какво ви плаща Гигата? Нали да скачате на Черноморец. Вие бяхте палето, което имаше роля

Отидоха фишовете само след 45мин.Остана да стискаш палци за 3 гола второто.Но като знам какъв беше коефицента преди мача за овър..... :mrgreen:
По темата: явно локото не си дават много зор.Лошото е ,че около 60-та мин ни свършва въздуха.Иначе първите 45мин седим повече от добре, ако може да се доверим на статистиката.Повече удари във и извън вратата,корнерите са по един, имаме и повече атаки.

ама на терена се играе, не се седи. Седи се на стола. Въздуха не знам дали ви свършва...ама в Б група имаше един играч, който все искаше пари от приятели да живее. А сега нито един път не е искал. А не съм чул да е открил петрол в тях. Да не се чудите, де мазутковци

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 21 мар 2014 19:39

hristo1306 написа:Споко бре ! Гигов не ви е виновен, а ИЗРОДА !!! Полакоми се за наема за 36 000 лв, когато нафтата щяха да ви направят "услуга" и да престанат да съществуват ! Но както казват хората - "лаком гъз , глава затрива"! От лакомия, идвате при нас !

кой е изрода? (с главни букви) Не знам кой при кого отива. Но когато аз съм собственик на апартамента си в Банско, а живея в София, мога да си определя наем, какъвто си реша. А дали е ОК и по пазарните цени, не ме вълнува. Ти си търси друга квартира бе, пич. Или напускаш града и се връщаш на село - лесна работа е

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 21 мар 2014 20:37

izumrud написа:
pas написа:

Ами сега, какво сега? 10 лева загуба...само двойката ми излезе и първи гол за гостите, както и на живо No goal home team...Никога не играя всичко или нищо. Разпределям си парите така, че и да е загуба, нека бъде малка...и да се върнат някакви пари. М/у другото, на полувремето двойката скочи до 1,50 и ВЕДНАГА СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВТОРОТО падна чак до 1,28...иначе почна на 1,16. Следях го целия мач. По принцип на такъв мач се играят корнери. Но след първото бяха само два. Което обаче не пречеше линията да се движи три пъти в двете посоки. То е ясно. Че мача е тотално разбран за нещо си, затова си играх сигурното - първи гол за гостите и няма гол за домакините, както и 2 за цялостен залог. Но както казах и по-горе, при толкова ниска ставка нещата стават вече драстични.
Това е. За хората, които се вълнуват - тази вечер играя Динамо Дрезден - Гройтер Фюрт първо краен - домакини. И в Германия уреждат мачове :)

Къде го игра на първи гол за Локото,че ми стана любопитно и на какъв коеф беше 1,2-1,3??Иначе си ми ясен какъв тото играч си само като си кажеш залозите и то на уредени според теб мачове :mrgreen:.Немският и той гърми.....

Върни се в “Локо София”