paceto написа:haiobaio написа:paceto написа:Хайде бе?Тук много лошо се изхвърли и не ти прави чест изобщо най-вече след миналогодишното полягане.
Заради такива хора като теб Литекс не трябваше да ви дава мача и сега да си правите дербита в Б група.
От 35 мача за първенство и купа Литекс имат 24 победи 8 загуби и 3 равни.
От всички изиграни мачове в Ловеч имате само 1 победа и то от миналата година и един равен от 2007-ма и смееш да говориш такива неща след такава статистика и всички тези 24 победи са благодарение на съдията?Мислете малко преди да говорите и пишете, защото така се излагате.
Знам, че още не можеш да преглътнеш онзи гол преди 3 години в Ловеч в 85-та минута за 1:0, но недей да говориш такива неща като цяло само и само заради едно съмнение за нарушение при атаката за гола.
Дори и да сте ни дали, недейте да го натяквате много-много, че времената се менят и някой ден може ние да ви дадем. Примери бол.
Съгласен съм, ама нали виждаш защо се споменава и след какви коментари най-вече?
Никой преди това не го беше споменал това или не поне от феновете на Литекс, ама да изръсиш такава тъпотия заради която извадих статистика няма как да не те подразни и да не се натяква.
Изключвам миналогодишното 0:3 в София , и съм готов да ти покажа къде спечелихте останалите 23 мача включително това 0:2 преди 2 месеца ти намери записите.