Мнениеот acmilan » 24 май 2009 11:32
more написа:acmilan написа:Sole написа:26.08.2008
Отзвук в Европа:"Абсолютният дебютант в Европа Борац от с.Чачак прегази Локо Сф в II предварителен кръг на УЕФА."

Добре де,виж сега какво аз написах,че съм бил на стадиона да викам за вас,а по принцип съм голям фен на Щутгарт,ти малко уважение няма ли да проявиш?
Ами прояви и ти малко уважение този полусезон направихме по- малко грешки от вас и за това сме по-напред в класирането.До като съдиите са основния ви проблем такива като Борац ще ви мачкат в Европа.

Ама ти сериозно ли?Ние направихме прекрасен втори полусезон и ужасен първи,това ни е проблема.А,кажи ми,като има две кристални дузпи срещу ЦСКА,който надиграваме тотално,защо не ги дава,а ние трябва да си мълчим ли?А и след едно равенство с Щутгарт,вие се помислихте за извънземен отбор в Европа,и на вас ще ви се намери майстора,с този селски футбол сте заникъде!Съжалявам,мислих,че поне веднъж ще сте обективни,но съм се лъгал.Вече определено няма да ходя на стадиона заради вас!Между другото тогава си търсих квартира в София,понеже съм студент там и нямаше къде да спя,но бях на мача заради българския отбор,както и да е,все пак живеем в България...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.