Локомотив(Пд)-Локомотив(Сф) -02.09.13.21.00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Локомотив(Пд)-Локомотив(Сф) -02.09.13.21.00

Мнениеот slavia_forever » 02 сеп 2013 23:24

favaca8888 написа:2-1 за столичното Локо
Garfildbg1929 написа:Но нека да се съсредоточим върху мача 1;2
Turo написа:Х
lifes написа:1:1
hd29 написа:X2
Morgenstern написа:Успех на Локомотив София.Прогноза- 0:1.

Някой може ли да ми разясни от привържениците на столичните железничари, каква е разликата между реална прогноза и фенски пристрастия?

Pride написа:то и с ЦСКА уж падахме с разлика според "знаещите"

3:1 за Локомотив Пд победа с разлика ли е, или не е с достатъчна разлика?

james написа:Не е нормално дупки по игрището да решават мач в 21 век. Щом и в Пловдив стадионите изглеждат така нямам думи.

Вече е известна причината за крайния резултат.
Как ли изглежда стадион Локомотив в кв. "Свобода" в София?!

james написа:Като се сетя ,че това идиотско съоръжение има лиценз, а нашия ултрамодерен стадион 3 години нямаше....

Пред фактите всички мълчим!
[wrapimg=]http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_1453759_126.jpg[/wrapimg]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 сеп 2013 23:51

Хубаво е че точно ти се заяждаш защото ако беше някой нормален бих му отговорил.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 сеп 2013 00:09

james написа:Хубаво е че точно ти се заяждаш защото ако беше някой нормален бих му отговорил.

В грешка си. Не съм се заяждал с никой. Прочети само какви ги пишете (и отделно кой се заяжда), после ме обвинявай мен за нещо и ме квалифицирай.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 03 сеп 2013 06:56

Ей ама много се интересуваш от нашия отбор.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 сеп 2013 08:14

slavia_forever написа:
james написа:Хубаво е че точно ти се заяждаш защото ако беше някой нормален бих му отговорил.

В грешка си. Не съм се заяждал с никой. Прочети само какви ги пишете (и отделно кой се заяжда), после ме обвинявай мен за нещо и ме квалифицирай.

Заяждаш се, дори и само заради това че цитираш думи извадени от общия контекст, а не целите мнения. Иначе както сам си забелязал дори и след 3 години без поддръжка нашия стадион(на твоита снимка е най-неподдържания участък) изглежда с пъти по-добре от лицензирания му съименник от Пловдив. Ако си гледал мача си забелязал ,че първия гол освен грешка на малоумния ни вратар е предимно следствие на топка върнала се по неестествен начин обратно на игрището след като беше почти излязла от него,което обърка всички включително и голмайстора, а и накрая на мача останахме с човек по-малко заради друга неравност на терена.С това не се опитвам да оправдавам слабата и безидейна игра на отбора ,малоумното поведение на вратаря ,както при трите гола така и при много други ситуации.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 сеп 2013 09:05

james написа:Ако си гледал мача си забелязал ,че първия гол освен грешка на малоумния ни вратар е предимно следствие на топка върнала се по неестествен начин обратно на игрището след като беше почти излязла от него,което обърка всички включително и голмайстора.

При гола на Камбуров коя неравност подведе играчите и защитата и по неестествен начин ли влезе във вратата?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 сеп 2013 09:11

slavia_forever написа:
james написа:Ако си гледал мача си забелязал ,че първия гол освен грешка на малоумния ни вратар е предимно следствие на топка върнала се по неестествен начин обратно на игрището след като беше почти излязла от него,което обърка всички включително и голмайстора.

При гола на Камбуров коя неравност подведе играчите и защитата и по неестествен начин ли влезе във вратата?

Виж запис и ще разбереш.Топката отиваше към вратаря той за това се и подлъга и излезе да я хване когато тупна на земята тя тръгна в почти обратна посока което няма как да стане при равен терен оттам нататък двама играчи я бутаха оттървавайки се от нея като единия попогрешка стана и голмайстор.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 сеп 2013 09:30

Няма какво да се залъгваме,не е на добре!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 сеп 2013 10:06

Бронзовия медалист да се съсредоточи в прогнозите си в играта на staria ;)

Слаб мач, нормално - загубихме ! При резултат 2-1, Маркиньос изпусна златен шанс да изравни , така че не мисля че прогнозите си на пристрастни.
За съжаление лиспата на класа и най-вече на адекватен човек в атака си казва думата.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 сеп 2013 13:02

Както е тръгнало може да зажалим и за Кокала.При него поне беше весело.Иначе новия треньор като че ли му е ученик при това лош.Във всеки случай това не е МОЯТ Локо сф и дори хипотетично да стане шампион няма да се зарадвам.По добре да изпаднем с Пеев,Василев,Манолов,Ризов и други наши момчета отколкото да изпаднем с тая сбирщина която е в момента.Отбор без нито един локомотивец с капитан пенсиониран бразилеец не благодаря!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо София”