sandi.74 написа:Пирин не срещна никакви проблеми в двата мача срещу отборчето с 4-ма фена миналия сезон,сега вероятно пак ще ги бие като тъпан на селска сватба.
Успех на Пирин
Има много истини в мнението ти брат ми.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
sandi.74 написа:Пирин не срещна никакви проблеми в двата мача срещу отборчето с 4-ма фена миналия сезон,сега вероятно пак ще ги бие като тъпан на селска сватба.
Успех на Пирин
don_toni_9940 написа:2-0 за Пирин,Локото са умрял отбор
don_toni_9940 написа:2-0 за Пирин,Локото са умрял отбор
sandi.74 написа:don_toni_9940 написа:2-0 за Пирин,Локото са умрял отбор
Така е.
hd29 написа:Локо ще победи с 2-1.Тая година целите са ни по-високи и не би трябвало да имаме проблем в тоя мач.
hd29 написа:Локо ще победи с 2-1.Тая година целите са ни по-високи и не би трябвало да имаме проблем в тоя мач.
sandi74 написа:sandi.74 написа:Пирин не срещна никакви проблеми в двата мача срещу отборчето с 4-ма фена миналия сезон,сега вероятно пак ще ги бие като тъпан на селска сватба.
Успех на Пирин
Има много истини в мнението ти брат ми.Успех на Гоце Делчев.
Lyubaka01 написа:sandi74 написа:sandi.74 написа:Пирин не срещна никакви проблеми в двата мача срещу отборчето с 4-ма фена миналия сезон,сега вероятно пак ще ги бие като тъпан на селска сватба.
Успех на Пирин
Има много истини в мнението ти брат ми.Успех на Гоце Делчев.
Сашке, сама си пишеш, сама си отговаряш... Май много те е напекло слънцето на магистралата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост