Гигов,Чаво и Ренде - всичко да се измете !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: Гигов,Чаво и Ренде - всичко да се измете !

Мнениеот botev1921 » 11 май 2013 14:42

james написа:
1.9.1.4 написа:
james написа:Отбори доказано участвали в уреждане на мачове: Лудогорец,Левски, Литекс,ЦСКА,Ботев ПД,ЛокоПД,Черно море,Ботев Вр

Извинявай, ама би ли предоставил на широката общественост тези доказателства, че очевидно само ти знаеш за тях?

Иначе по темата... отбор без стадион, без фенове, без пари, съвсем логично следствие е изпадането му в Б група. С миньорци ще си въртите дербита там :mrgreen:

Да ама на базата на такива доказателства дето само аз знам за тях Коце маца си го прибраха в Германия , а това че нямаме платени фенове не означава че ни няма и в нормална страна щяхме да можем да си търсим правата за това кой ни взе стадиона , а ти нали знаеш че 3 часа преди Ботев-Левски тука някой написа ,какъв ще е резултата , тогава му заключиха темата а след като стана реалност му я изтриха ето това е доказателство с което спокойно могат да искарат и Левски и Ботев от професионалния футбол и да спрат дори медиата която го укрива ,но това се случва в нормалните страни .

Интересно ми е ако в 94 минута вратарят на Ботев не беше тръгнал в атака дали тоя, който е знаел резултата щеше да пусне една тема за извинение? Приказвате си празни приказки и най-смешното е, че си вярвате. Определено е супер доказателство, че някой е написал нещо във форум, браво - с такива тикви като теб в Б група ще ви е супер забавно по села и паланки!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 май 2013 14:43

КироВарна написа:
james написа:
MAREK_DUPNICA написа:Не мисля , че сте изпаднали момчета . Даже мисля , че ще се спасите :)

Ако случайно натрупаме 9 или 7 точки по оня начин (по нормалния се видя че няма да стане), и това случайно ни донесе оставане , няма да е много нечестно предвид натрупаните по втория начин точки на конкурентите . До тук само Ботев има 10 със сигурност купени . Дали си заслужава с това ръководство и срещу тези опоненти(Отбори доказано участвали в уреждане на мачове: Лудогорец,Левски, Литекс,ЦСКА,Ботев ПД,ЛокоПД,Черно море,Ботев Вр) да се играе в А група е друг въпрос . Отиваме в аматьорския футбол ,но без стадион (Мутрите на Бойко ни го взеха),без нито едно собствено игрище , и без подкрепата на общината нямаме никакъв шанс да оцелеем дори и там . :!: :!: :!: САМО ЛОКО :!: :!: :!:

Много добре ви характеризира факта,че сте затънали в собствените си говна и пак другите ви са виновни и нечестни.Ако Черно море купуваше точки,щяхме да си ги купим от Берое.Имахме мач с тях преди вас.Но ние,както винаги играхме колкото можем и си загубихме....за разлика от супер отбора Локомотив.Сигурно защото много сте добри.Ами като сте добри и биете Монтана,Славия и вземате точка на Берое,защо не си бихте в къщи преките конкуренти Пирин ГД и Черно море.На крака ви дойдохме.Мисля,че трябва да си спомним как с Антон Генов в състава,едва изравнихте от дузпа в 87 минута.Но Антон Генов си замина,а Господ винаги всичко вижда....и не забравя.

Ами това са възможностите на отбора,играем честно и изпадаме.За дузпата преди години,си беше дузпа,освен това имахте един мач след това(мисля,че с Миньор) и ако бяхте били,се класирахте за ЕКТ.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 май 2013 14:48

botev1921 написа:
james написа:
1.9.1.4 написа:
james написа:Отбори доказано участвали в уреждане на мачове: Лудогорец,Левски, Литекс,ЦСКА,Ботев ПД,ЛокоПД,Черно море,Ботев Вр

Извинявай, ама би ли предоставил на широката общественост тези доказателства, че очевидно само ти знаеш за тях?

Иначе по темата... отбор без стадион, без фенове, без пари, съвсем логично следствие е изпадането му в Б група. С миньорци ще си въртите дербита там :mrgreen:

Да ама на базата на такива доказателства дето само аз знам за тях Коце маца си го прибраха в Германия , а това че нямаме платени фенове не означава че ни няма и в нормална страна щяхме да можем да си търсим правата за това кой ни взе стадиона , а ти нали знаеш че 3 часа преди Ботев-Левски тука някой написа ,какъв ще е резултата , тогава му заключиха темата а след като стана реалност му я изтриха ето това е доказателство с което спокойно могат да искарат и Левски и Ботев от професионалния футбол и да спрат дори медиата която го укрива ,но това се случва в нормалните страни .

Интересно ми е ако в 94 минута вратарят на Ботев не беше тръгнал в атака дали тоя, който е знаел резултата щеше да пусне една тема за извинение? Приказвате си празни приказки и най-смешното е, че си вярвате. Определено е супер доказателство, че някой е написал нещо във форум, браво - с такива тикви като теб в Б група ще ви е супер забавно по села и паланки!

А вие ,като останете в А гр с уредените си мачове,сигурно голям футбол ще играете догодина,същите сини подлоги ще сте си :mrgreen: то затова ви и остават.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 май 2013 14:52

Иначе по темата... отбор без стадион, без фенове, без пари, съвсем логично следствие е изпадането му в Б група. С миньорци ще си въртите дербита там :mrgreen:[/quote]
Да ама на базата на такива доказателства дето само аз знам за тях Коце маца си го прибраха в Германия , а това че нямаме платени фенове не означава че ни няма и в нормална страна щяхме да можем да си търсим правата за това кой ни взе стадиона , а ти нали знаеш че 3 часа преди Ботев-Левски тука някой написа ,какъв ще е резултата , тогава му заключиха темата а след като стана реалност му я изтриха ето това е доказателство с което спокойно могат да искарат и Левски и Ботев от професионалния футбол и да спрат дори медиата която го укрива ,но това се случва в нормалните страни .[/quote]

Интересно ми е ако в 94 минута вратарят на Ботев не беше тръгнал в атака дали тоя, който е знаел резултата щеше да пусне една тема за извинение? Приказвате си празни приказки и най-смешното е, че си вярвате. Определено е супер доказателство, че някой е написал нещо във форум, браво - с такива тикви като теб в Б група ще ви е супер забавно по села и паланки![/quote]
А вие ,като останете в А гр с уредените си мачове,сигурно голям футбол ще играете догодина,същите сини подлоги ще сте си :mrgreen: то затова ви и остават.[/quote]
върви слух че лиценз А група ще имат само 10 или 12 отбора и ще има 36 или 44 кръга
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 11 май 2013 14:58

botev1921 написа:
james написа:
1.9.1.4 написа:

Те за това Германците са на финал в шампионска лига а ние се дърляме тука ,това че някой го е написал не е толкова страшно но това че някой е заповядал да го изтрият го прави доказателство,както и това че вратаря се е чудил какво да направи за да стане точния резултат си е направо приключено дело ако беше в ЕВРОПА а не в Батковистан .

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 май 2013 15:04

botev1921 написа:
james написа:
1.9.1.4 написа:

Приятел, я ми кажи, ти наистина ли вярваш, че победата ви срещу Славия беше чиста?!?!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 11 май 2013 15:06

КироВарна написа:
james написа:
MAREK_DUPNICA написа:Не мисля , че сте изпаднали момчета . Даже мисля , че ще се спасите :)

Ако случайно натрупаме 9 или 7 точки по оня начин (по нормалния се видя че няма да стане), и това случайно ни донесе оставане , няма да е много нечестно предвид натрупаните по втория начин точки на конкурентите . До тук само Ботев има 10 със сигурност купени . Дали си заслужава с това ръководство и срещу тези опоненти(Отбори доказано участвали в уреждане на мачове: Лудогорец,Левски, Литекс,ЦСКА,Ботев ПД,ЛокоПД,Черно море,Ботев Вр) да се играе в А група е друг въпрос . Отиваме в аматьорския футбол ,но без стадион (Мутрите на Бойко ни го взеха),без нито едно собствено игрище , и без подкрепата на общината нямаме никакъв шанс да оцелеем дори и там . :!: :!: :!: САМО ЛОКО :!: :!: :!:

Много добре ви характеризира факта,че сте затънали в собствените си говна и пак другите ви са виновни и нечестни.Ако Черно море купуваше точки,щяхме да си ги купим от Берое.Имахме мач с тях преди вас.Но ние,както винаги играхме колкото можем и си загубихме....за разлика от супер отбора Локомотив.Сигурно защото много сте добри.Ами като сте добри и биете Монтана,Славия и вземате точка на Берое,защо не си бихте в къщи преките конкуренти Пирин ГД и Черно море.На крака ви дойдохме.Мисля,че трябва да си спомним как с Антон Генов в състава,едва изравнихте от дузпа в 87 минута.Но Антон Генов си замина,а Господ винаги всичко вижда....и не забравя.

Тая лента я изтърка знаеш как ви добута и защо до равен в оня мач Генов айде стига . Това че в момента отбора ни е слаб не означава че не трябва да показваме какво правят другите с техните супер тимове .Вие в този си вид и снимките на Литекс не бихте могли да победите камо ли футболистите.

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 11 май 2013 17:21

ФАЙДА ОТ ФОРУМНИ ИЗЯВИ НЯМА. ВСЕКИ ДЕН НА СТАДИОНА ОТ ПОНЕДЕЛНИК НАТАТЪК , ДОКАТО ИЗРИНЕМ ВСИЧКИ МЪРШИ !

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 11 май 2013 17:23

ФАЙДА ОТ ФОРУМНИ ИЗЯВИ НЯМА. ВСЕКИ ДЕН НА СТАДИОНА ОТ ПОНЕДЕЛНИК НАТАТЪК , ДОКАТО ИЗРИНЕМ ВСИЧКИ МЪРШИ !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2013 18:52

от miro_rz на 11 Май 2013 11:55

До преди 3-4 сезона как мачкаха Левски

Нито един форум не минава без ЛЕВСКИ! Ако те са мачкали Левски, какво да кажеме, когато Левски ги биеше с 5:0, 5:0, 6:0 и 8:0? Хайде сега отречете, че ЛЕВСКИ е мерилото в българския футбол. За всички отборчета, най-големите успехи са победите над Левски, а ако са и с 3:0 да речем се отпечатват и на фланелки. Колкото и да ми е мъчно да го призная, Локо си заслужава Б група, от толкова години крета в дъното и едвам се спасява, но единствено загубите от Левски са "благодарение на съдята". Отивайте си там където ви е мястото, хем ще си спестите редовното навеждане на цскато, хем Левски няма да ви бие "благодарение на съдята"!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Локо София”